Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
c

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 3:56 pm Заглавие: london imige mnenie |
|
|
imam malyk problem iskam syvet kakvo vi drazni i kakvo vi haresva
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:11 pm Заглавие: |
|
|
то за кво е правено???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:14 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | то за кво е правено???? |
za stena na zavedenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:57 pm Заглавие: |
|
|
лично на мен ми харесва.... още кат го мернах и си помислих за лондон :))) - не разбирам къф ти е проблема????? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 4:59 pm Заглавие: |
|
|
tova mi e 10 variant i dosta zaziklih ve4e
i za tov imah nuzhda ot drugo mnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 5:04 pm Заглавие: |
|
|
... ми като колаж е екстра - показал си всички забележителности на веднъж, има си стил ....
при първо гледане човек веднага асоциира с лондон, така че задачата ти според мен е изпълнена....
като цветове, ако се връзва и с интериора на заведението - значи нямаш никакъв проблем!!! :))))
остава и поръчителя да си го хареса :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Вто Авг 12, 2003 5:06 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | ... ми като колаж е екстра - показал си всички забележителности на веднъж, има си стил ....
при първо гледане човек веднага асоциира с лондон, така че задачата ти според мен е изпълнена....
като цветове, ако се връзва и с интериора на заведението - значи нямаш никакъв проблем!!! :))))
остава и поръчителя да си го хареса :))) |
e tova e problem
ok mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
birichka
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 10:16 am Заглавие: |
|
|
Tova e mnogo iako:)))
Haresva mi:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 12:31 pm Заглавие: Дерзай |
|
|
Аз мисля да бъда малко прям - да не се обидиш обаче. Първо какво ми харесва. Като цвят е хубаво-приятно-успокояващо. Перспективата на сградата в ляво ми харесва. Има и интересна закачка с тези кашони там отзад;))) Личи си че си положил старание. Сега - трудната работа. Като композиция е много зле( да не кажа че е ужасно) Даже се чудя от къде да го захвана;))) То ще иска много обяснение ама на кратко. Обектите не са хармонично разположени. Ако някой ми каже къде е центъра на тази композиция - браво ще му кажа;))) Първото нещо което се набива на очи е този телефон, после автобуса - понеже е със същите цветове, но той е точно на другия край - това смущава наблюдателя. Понеже погледа минава през цялото нещо а на пътя си среща препятствия - нещо като лампа, което разполовява изображението, афтомобил и мост и трите неща са доста разработени. Или може би първото нещо което се набива на очи е лампата, която е и изрязана - непростимо. А този автомобил така е изрязан и той от лампата, че ... и на къде завива с тази предна гума? иска да напусне картината май;))) За автобуса... ааааааааа сега разбрах;))) но това после във втората часта на Психологически анализ за автора;)))
Значи накратко за автобуса не може така да върви към ръба на изображението. После този мост в такава перспектива не може там да е - трябва да има повече пространство пред моста. Също часовника по наляво мисля че трябва да се сложи. Накратко това нещо не е добро - съжелявам но казвам каквото мисля. Обаче не се отчайвай, ако ти го харесат - понеже има хора всякакви - просто вземи парите и си гледай кефа; а постепенно ще се научиш да правиш нещата още по-добри;))) Виждам че си положил много старание и не искам да те отчая, но мисля че нещата трабва да се казват такива каквито са. _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 1:03 pm Заглавие: Психологически профил на автора - втора част;))) |
|
|
И така от видяното до тук можем да извадим заключение, че авторът живее в Лондон или в голям град. Картината започва с празни кашони, оставени там отзад, чакащи някои скитник да ги прибере за вторични суровини. Показващите се тухли над тях допълват мрачната обстановка и разпадащата се вътрешност на урбанистичният живот;))) Фасадата е красива, но зад нея се крие мизерията и упадъка, разочарованието от несбъднатите мечти и надежди. Автора е сам или самотен има нужда от подкрепа търси приятели. На преден план искача телефона - връзката със познатата среда с приятелите с хората на които може да разчита, които го обичат. Лампата - символ на светлина и разрешаване на въпроса разполовява картината сякаш иска да ни каже, да ни посочи разрешение на въпроса. И ето разршението го намираме в автомобила - завиващ току - към нас;))) Авторът навярно иска да напусне този град да се прибере у дома където няма да е сам. Автобусът също заминава и то в същата посока, но не само това, той е и символ на групово пътуване, на общтност на сигурност - неща от които изглежда, че авторът има нужда и то сериозна. Часовникът в края на картината едва ли е така случаен. Макар и не толкова на централно място той се откроява добре и сякаш ни казва - Няма време - времето тече; бягай спасявай се, хващай автобуса или колата и се прибери там където ти е мястото. Моста символ на преминаването от един свят в друг ни показва че "мястото" на автора не е това място което е избрал в момента; че сякаш това са два свята - единият от които иска да напусне. Но! На къде води този път? Дали наклонът надолу и на двата пътя не говори за отчаяние и безнадеждност. Има ли къде да отиде авторът има ли къде да се скрие, да избяга? И макар, че картината не може да ни отговори пряко на този въпрос, тя ни загатва;))) Там отново в началото;))) има един телефон и на другия край на линията има някой, които чака и обича автора. Знаейки това авторът се насърчава, не губи последна надежда и решава да предприеме пътуването. Озареният от светлина път показва че то ще бъде благоролучно, и че това е правилното решение.;))) _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 1:16 pm Заглавие: |
|
|
oni dushko de tai proniknowena kritika izwadi.ia da ti widim proizwedeniata.
ma pod4ertawam da gi widim:)))
ne da gi 4etem.btw nesto taia profesia KRITIK ne ia kliopam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
c

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2003 2:57 pm Заглавие: Re: Дерзай |
|
|
Они написа: | Аз мисля да бъда малко прям - да не се обидиш обаче. Първо какво ми харесва. Като цвят е хубаво-приятно-успокояващо. Перспективата на сградата в ляво ми харесва. Има и интересна закачка с тези кашони там отзад;))) Личи си че си положил старание. Сега - трудната работа. Като композиция е много зле( да не кажа че е ужасно) Даже се чудя от къде да го захвана;))) То ще иска много обяснение ама на кратко. Обектите не са хармонично разположени. Ако някой ми каже къде е центъра на тази композиция - браво ще му кажа;))) Първото нещо което се набива на очи е този телефон, после автобуса - понеже е със същите цветове, но той е точно на другия край - това смущава наблюдателя. Понеже погледа минава през цялото нещо а на пътя си среща препятствия - нещо като лампа, което разполовява изображението, афтомобил и мост и трите неща са доста разработени. Или може би първото нещо което се набива на очи е лампата, която е и изрязана - непростимо. А този автомобил така е изрязан и той от лампата, че ... и на къде завива с тази предна гума? иска да напусне картината май;))) За автобуса... ааааааааа сега разбрах;))) но това после във втората часта на Психологически анализ за автора;)))
Значи накратко за автобуса не може така да върви към ръба на изображението. После този мост в такава перспектива не може там да е - трябва да има повече пространство пред моста. Също часовника по наляво мисля че трябва да се сложи. Накратко това нещо не е добро - съжелявам но казвам каквото мисля. Обаче не се отчайвай, ако ти го харесат - понеже има хора всякакви - просто вземи парите и си гледай кефа; а постепенно ще се научиш да правиш нещата още по-добри;))) Виждам че си положил много старание и не искам да те отчая, но мисля че нещата трабва да се казват такива каквито са. |
haresa mi tova koeto kazva6
ima6 pravo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|