Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
arwen
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 6:43 pm Заглавие: ПРЕДСТАВЯНЕ- arwen |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 7:17 pm Заглавие: Re: ПРЕДСТАВЯНЕ- arwen |
|
|
Здравейте! Художник- живописец съм и изкуствовед. В момента правя първите си опити за рисуване не с традиционните за живописеца техники и материали- платно, бои, четки, грундове и разредители :) а с техните по-съвременени еквиваленти. Имам нужда от обективно мнение и съвет:
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 7:48 pm Заглавие: |
|
|
За да добием по-добра идея за това какво ти е необходимо и какво ти липсва би ли постнал нещо в което се чувстваш силен, преди да покажеш дигиталните си работи. За момента ще ми е интересно да видя нещо изпълнено в традиционна техника. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Първо се извинявам за дублирания пост- стана по погрешка. Тук съм подбрала малко от работите си:
[img][/img][/list] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MD

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Глава Номер 5 е много готина. _________________ ... See you on the other side ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pixelninja

Регистриран на: 22 Юли 2010 Мнения: 7 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 11:50 pm Заглавие: |
|
|
@arwen
всичките ти неща са много добри, но хъскито е жестоко почти като моето е :) браво ! _________________ http://pixelninja.eu/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря- опитах се да подбера от много неща, възможно най-доброто. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 11:08 am Заглавие: |
|
|
Като си лепна този етикет 'художник-живописец' и 'езиковед' ми стана леко странно, защото дори от първите ти неща се виждаше, че си едва в началото и то не само по отношение на дигиталното рисуване.
Все едно туко що приет студент по медицина да си присвои квалификация на хирург. ;))) Все пак трябваше да съм сигурен и затова те помолих да пуснеш аналогови раноти. Не се обиждай, но показаите тук неща са чисто учебни и мястото за коментара им е в училище, а не тук. Докато в етюдите ти се забелязва някаква увереност и обиграност, то в свободните и живопосни неща тя липсва. Преди да се захванеш с дигитално рисуване трябва да налееш бая материал във фундамента на аналоговото рисуване, различните техники и похвати. След това дигиталното рисуване няма да е проблем за теб, а просто различен вид материал. Може да продължаваш да постваш в тази тема. С интерес ще следим развитието ти.
п.с. По малка цедка при избора с какво да се представиш. От нещата които си представила като 'силни' що годе добри са не повече от 4-ти. Поствай картинките си по-малки, че не всички са с големи монитори. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че прекалено бързаш да критикуваш- в това няма лошор но чети по-внимателно! Между ИЗКУСТВОВЕД и ЕЗИКОВЕД има ОГРОМНА разлика! Помоли ме да побликувам работи, за да видиш и качих каквото имах под ръка, като подбрах най-доброто, за да добиеш представа! Не смятам, че са за коментар- аз затова и не ги показвам... Ако се загледаш добре - правени са преди доста време- от тогава доста неща са излезли изпод ръцете ми- просто нямам нищо снимано или поне не при мен тук- в София. По принцип през последните две години ИЗКУСТВОЗНАНИЕТО ми беше приоритет и се бях концентрирала в тази насока- затова оставих малко по-назад творческата работа и не съм снимала и побликувала по-новите си неща. Трябваше да стигна до докторска степен ИЗКУСТВОВЕД, за да разбера, че съм си губила времетоллл, но човек допуска и грешки- без грешките не търпи развитие...Сега сериозно се завръщам в лоното на творчеството, на нов глас и в малко по-друга насока от вече познатата ми- в това за мен се крие известно предизвикателство, стремеж и огромно вдъхновение... Имам обаче нужда от напътствия от по-вещи в областта творци - ето защо реших да кача най-доброто, което имам за моменталллразбира се това е просто стъпалото от което тръгвам и има още много за усвояване... Ще продължавам да побликувам и ще се радвам на мненията, критиките и забележките. БЛАГОДАРЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimarinski

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Хах познати модели:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Е чудесно... Може да не се ефектираш и караш, само защото съм направил лапсос или защото коментара ми не ти е харесал... Сладурана. Покажи си новите работи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MD

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Земи си някой тръгва да нарежда още от представяне ......
От къде по дяволите го копаете това самочувствие . _________________ ... See you on the other side ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 1:08 pm Заглавие: |
|
|
MD написа: | Земи си някой тръгва да нарежда още от представяне ......
|
Преведи, това което написа :) _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 1:31 pm Заглавие: |
|
|
ИЗВИНЯВАМ СЕ ако съм прозвучала грубо или заядливо... Просто поясних... ;) Самочувствие ако имах, нямаше да поствам тук, а щях да се радвам на "страхотните" си неща... :) Уважавам критиката- тя не е да я харесваш или не, а да се вслушваш в нея- само така търпиш развитие... Никой не се е родил научен... Аз наистина имам нужда да показвам, да чувам и да се вслушвам в мнението на по-добрите и по-опитните... и още веднъж - БЛАГОДАРЯ! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 1:48 pm Заглавие: |
|
|
аз докато учех в гимназията се учех доста не само от разни стари майстори но гледах какво првят мойте съученици...
искам да кажа не е задължително да се учиш от коментари и мнения на другите за нещата ти.
наблидение/съзерцание -> подражание -> собствен стил
етюдите са доста в "търновски стил".. не виждам експериментиране с различни подходи ... не ми допадат _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
arwen
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Обект на представянето са първите 4 неща- другите ги качих по друг повод... Те не са пряк обект на представянето- само 1-вите 4 ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 4:04 pm Заглавие: |
|
|
без да се обиждаш, но първите 4 неща са много зле като гама, стил на рисуване, конструкция, композиция, абе въобще като цяло....
учебните са правени с много по- голям хъс и познания и ако не ги бях видял и тях, въобще нямаше и да се хабя да пиша....
не знам какви стилове експериментираш, но те съветвам да разгледаш какво и как го правят хората по художествените форуми,
да порисуваш малко повече, да добиеш отново увереност в себе си, и чак тогава да пускаш в нета това което си правила ....
в никакъв случай не искам да те откажа от рисуването, според мен си загубила тренинг, но това е преодолимо ....
тука в представяне някой едва ли ще ти даде съвет какво да правиш или как да оправиш нещата ,
особено ако са на положение изразяващо се с 2 думи, а именно : "на ново !!!".... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chr

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 10:59 pm Заглавие: |
|
|
"етюдите са доста в "търновски стил".. не виждам експериментиране с различни подходи ... не ми допадат"
много мотковски са , да (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|