жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2010 2:42 am Заглавие: трябва ми флаш програмист за готов сайт |
|
|
целият сайт е готов от месеци, като изключим програмирането.
защо стана така? защото програмистът, който трябваше да го програмира, взе парите и изчезна безследно. оказа се, че никой не си е правил труд да подпише договор с него от фирмата - съответно - нямат му данните. хич. нада. нъцки. ц.
ще завеждам дело, спор няма. ако въобще го открият кой е и откъде е.
проблемът сега, очевидно е, че сайтът е готов, а програмист няма.
фирмата, която споменах е твърде заета и не разполага с хора, които да ми програмират портфолиото така както е, а аз пък, нямам повече време и пари на този етап, които да дам за това.
същевременно, ми е спешно по много причини и ми трябва `за вчера`.
ако някой от вас смята, че може да се справи и иска да ми помогне - ще мога да му платя януари 2011, като се ангажирам да подпиша договор, с който се задължавам да го направя. моля, пишете ми на: sybilla.koritareva@grozenentertainment.com
ето и привю на част от сайта.
особеностите са, че страниците са анимирани една по-една с по3-4 фази(знам, че не е трябвало, но такива изисквания постави програмиста, който офийка), че са сто и кусур (като ще стават още по-натам), че книгата трябва да се върти на където и кажеш, все едно ти е в ръцете, че има видео плеър. че трябва да се програмира така, че да мога да я сложа на дивиди и да я прибавя към артбука ми, който се каня да пусна за печат в началото на другата година.
и най-важно: трябва да се зарежда леко.
изискванията ми и подробно описание на всичко имам в текстови файл, който ще предоставя задено с всичко останало на две dvd-та. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|