Graphilla.com :: Преглед на тема - Они vs Graphilla

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Они vs Graphilla
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Они

tva tvoe delo li e?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
c

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piks написа:
Они

tva tvoe delo li e?

nimam ni6to ob6to s tova
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pitam Они
ne teb :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:01 pm    Заглавие: ;))) Отговорете с цитат

Е ;))) очаквах раздвижване след това което написах;))) Но чак талкова;))) и в такъв срок;)))
Верно е за литературата;))) А за графиката мисля че съм много добър;)))

"С" - радвам се че ти е харесало мнението ми, а за психологическият ми анализ какво ще кажеш;))) Можеш да пишеш на привате.

"piks" ;))))))))) Ти представяш ли си да е мое нещо въхахаха. Като видя подобни неща и ми става лошо;))) И с извинение ще кажа, че подобно нещо прилича по-скоро на правено от някой като "с". То и може би не е случайно че той се обади;))) нали има приказка "Гузен не гонен бяга";)))
Просто ми предложиха място в този сайт пък и аз тогава не разбирах толкова от сайтове, че да си направя сам - само графиките са мои ;)

nubizus - имаш право - но просто не разбирам толкова от интернет и от постване иначе ми се иска да постна последните си неща защото мисля че си струват и то много;))) + това не съм от хората дето ще се юрнат към всяко нещо за това съм се насочил към това което ме привлича и държа нещата които правя да са професионални и мисля че много добре се справям;))) Ако искаш можеш да видиш един проект на http://www.terracotta.hit.bg/ Това е опит за приложение на нещата които правя. Не е довършено и има някои грешки в сайта но толкова са ми възможностите в момента;))) А иначе това са проекти за фаянсови или теракотени плочки за заведения и увеселителни места и някои за дома, но не съм ги групирал все още. Знам че са прекалено ярки;))) иначе можеш да видиш другите неща на сайта който съм дал в профила.

voltaja ;)))
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:11 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

Они написа:
А за графиката мисля че съм много добър;)))

male verno e tva za armencite, 4e mnogo se hvalqt :)
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moito mom4e twa koko si dobur ostawi drugite da go kazat.kogat bat ti nubi si e igral s spectral softwraeta.si dzitkal s kofickite w piasaka.
mno mi e interesno kak wizdas twa nesto koeto si generiral na resim random w softa da stane na faiansowa plo4ka.tui kato si profesionalist se nameris na4in da pokazes terakotata w izpalnenie.iskam samo edna plo4ica da wida s teia spektralni izprazwania.to biwa naglost i samozabluzdenie ma twoiato ne e istina .:))))
Върнете се в началото
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:47 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

Они написа:
....А за графиката мисля че съм много добър;)))

.... иначе ми се иска да постна последните си неща защото мисля че си струват и то много;))) + това не съм от хората дето ще се юрнат към всяко нещо за това съм се насочил към това което ме привлича и държа нещата които правя да са професионални и мисля че много добре се справям...

Porednia S)(S :)))))

Are be, profito, are otgovaryai na Nubi 4e mi iztrupna prusta da bluskam tfa F5 f trepetno o4akvane na otgovora ti :))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Они

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ovendelon ти това за много хвалене ли го имаш;)))) Нито ти е точно мнението че се хваля много нито че съм арменец. А според мен един добър дизайнер трябва да има точно мнение за нещата;)))
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Они написа:
... нито че съм арменец.

avtogol togava, podvedoh se po nick-a :)))))))))

ma se hvalish kato armenets, be batka, izpusni malko toq helii
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 5:57 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

minimiro написа:
....Porednia S)(S.....

ммм..... не си прав- S)(S-то е класи над они-то (ако вземем за база проектите за плочки)
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:13 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

maceman написа:
......ако вземем за база проектите за плочки)

:))))

Btw nekoi vide li neshto razli4no ot Random generated fractals kato ot KPT i srodnite nemu? :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:32 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

minimiro написа:
:))))

Btw nekoi vide li neshto razli4no ot Random generated fractals kato ot KPT i srodnite nemu? :))

ми не
ама пак Они борави с КПТ - :о)

а http://kgu.hit.bg/ е готино
може ли по -голема да я скиваме
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ахем.... Извинявайте, че ви се меся тука, ама таковата.. Как мога да си поръчам плочки там от сайта?
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
Ахем.... Извинявайте, че ви се меся тука, ама таковата.. Как мога да си поръчам плочки там от сайта?

na maila be ! ama se chuda kak she si izberesh! vseki model si ima svoite predimstva.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Они

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:45 pm    Заглавие: ;))) Отговорете с цитат

Нуби ;)))
Няма да ти минат номерата;)))
Аз съм професионален дизайнер. Не можеш да ме уплашиш с повърхностните си и неточни мнения. Завърших с отличие и то точно по тази спецялност - силикати. Имам два стажа точно при фаянса и теракотата. Знам много добре какви бои - какви съставки - каква технология или поне достатъчно за да стане. Ти изглежда не си гледал много подобни неща и за това така подхождаш;))) Аз ще си призная че за тези неща бях вдъхновен от последните постижения на колегите в чужбина. Много добри постижения - неща които преди години се имаха едва ли не за ерес, сега вече широко се прилагат. И това са доста по-сложни технологии от моите скромни проекти - нито са релефни, нито са сложни. Знам че някои са прекалено цветни, но това са само варианти - исках да видя как ще изглеждат. Дори и да не стане по стандартната технорогия има друга малко по-скъпа при която със сигурност ще стане. Но няма смисъл да обеснявам. Естествено че могат да се представят и по по-добър начин, но толкова успях да направя;))) Не можеш да искаш от един човек да направи нещо перфектно в област, в която той самият е убеден че не е добър.
Но повече няма да пиша за това, виждам че тук има доста повърхностно разбиране за много неща;))) От повърхностни хора - повърхностни разбирания. Научили две-три програми цъкат там;))) А доколко е естетически издържано - на кого му пука.;))) Даже не пишат и на родната си азбука - какъв характер. А може би ги е срам?;)))

minimiro -сега ти видях твоето питане;))) Значи да поясня че това не са фрактали и тези неща които споменаваш, аз си казвам че даже не съм запознат много с тях. Това е изцяло 3Д даже не съм ползвал фотошоп и от него не разбирам особено;))) Някои приличат на фрактални - да, но не всички - разгледай по-внимателно.

Ето на spacer навярно му харесаха;)))
spacer това са само проекти, а и сайта го направих със оскъдните си познания в тази област. За сега не са реализирани. Ако намериш фирма с интерес за реализация браво ще ти кажа;))) На теб да не би да ти хареса нещо найстина? Направо да се очуди човек след подобно "отричане";)))
skynet

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Като видя подобни неща и ми става лошо;))) И с извинение ще кажа, че подобно нещо прилича по-скоро на правено от някой като "с". То и може би не е случайно че той се обади;))) нали има приказка "Гузен не гонен бяга";)))

хаха, абе какво е това безобразие?? Ти къв си, къде си?
Така да обобщаваш и да казваш кой какво може да направи?
и тия глупости дето си ги написал, ебаси картините направо се пренесох там!
айде като се чувстваш толкоз компетентен земи постни тия работи
дето много си ги харесваш, щото аз от тоя сайт разбирам основно че не си далтонист
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:52 pm    Заглавие: Re: ;))) Отговорете с цитат

Они написа:
А иначе това са проекти за фаянсови или теракотени плочки за заведения и увеселителни места и някои за дома....

..... и аз са търса производителя.... убийствени са!!! брутални !!! (както би казал жовката) :))))
смятам да си paste-на малко от тях в хола....
и както каза Unknown :
"... но уверявам ви в оригинал ефектът наистина е поразителен! "
.... сигурен ше съм в тва :))))))
minimiro
Ксараджия

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Haresa mu na Shpacera, haresa mu i oshte kak..... 4ak mi zvune da pita.... otde da si kupel, aman Shpacere, ei go 4oveka toi shti dostavi tursenite 120m2

:oP

:)))))))

Bojeee, boje prosti im te ne znayat kvi gi vurshat...... :))))))))
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо очудващо няма! То не само аз, а и други хора ги харесаха, ама не искат да си признаят. Помолиха ме да заръчам и за тях! Само Минимиро беше готов да купи 120 квадрата! А и щом са и 3Д - направо безценно....

...обаче кво са? Нема плочкии. :((
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Чет Авг 14, 2003 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

skynet написа:
основно че не си далтонист

abe ne e tochno taka ! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети