Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 1:26 am Заглавие: |
|
|
Като познавам Кузмича на живо, мога да кажа тези хора от КАТ Кюстендил са едни смели държавни служители... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 8:40 am Заглавие: |
|
|
Много ми е интересно, като си толкова примерен какъв данък са ти определили за возилото, че това са от ония разходи за които забравяш и когато дойде редът да ги чистиш ти идва неочаквано нанагорно. ;))) Дано возилото да е старо и не дотам мощно. :))) Разбира се това е с оглед на плащане на по-малък данък. Иначе желаем точно обратното...
В крайна сметка безавариини хилядарници и щастливо безвремие поклащайки се по някоя козя пътека. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2010 9:51 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Много ми е интересно, като си толкова примерен какъв данък са ти определили за возилото, че това са от ония разходи за които забравяш и когато дойде редът да ги чистиш ти идва неочаквано нанагорно. ;))) Дано возилото да е старо и не дотам мощно. :))) Разбира се това е с оглед на плащане на по-малък данък. Иначе желаем точно обратното...
В крайна сметка безавариини хилядарници и щастливо безвремие поклащайки се по някоя козя пътека. |
Ми още не знам - в данъчното на въпроса ми кога трябва да платя данъка, отговориха: "Ми когато можете." "Ама няма ли срок нещо?" "Няма."
Иначе благодаря за пожеланията! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2010 9:14 am Заглавие: |
|
|
Е, Кузмич, пак сравнително бързо си минал... :))))))
Ние бяхме чакали от 6:30 сутринта до 6:00 вечерта. Около 3 от тези часове чакахме за номер. Даже ходих в колата да поспя малко ;)
Минало - заминало, леко шофиране сега! :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 11:05 am Заглавие: |
|
|
Уффф, днес приключихме с всичко - маркираха колата и мога спокойно да си я паркирам пред блока :)
Сега трябва да намеря north-а, да ми донесе чифт "роги от Тексас, да увеся опашка от миеща мечка на огледалото и да нарисувам флага на Конфедерацията на покрива ;)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 12:49 pm Заглавие: |
|
|
:)))
и две зарчета на огледача дан забрайш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | :)))
и две зарчета на огледача дан забрайш! |
И кучето дето си клати главата на задното стъкло
А и губера на седалките - задължително;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Забравяте ресните по сенниците, иконите по таблото и кристална топка с розичка на лоста за скоростите ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Соц тунинг ;) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Класика! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 11:04 am Заглавие: |
|
|
Честита ти придобивката :), че и рус фед шоф книж - спешъл едишън :)
Според мен си си орисал сам регистрирането в КАТ, като си пуснал запитването в Жабли и оплаквания - какво друго да стане :)
За данъка - малко съмнително звучи "когато можеш" мисля има срок до края на годината, после без платен данък не можеш да си минеш новия преглед. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | .... без платен данък не можеш да си минеш новия преглед. |
Този пък поданик на Нейно Величество кви глупости приказва ... :-) _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 3:09 pm Заглавие: :-) |
|
|
SIMPLI написа: | Kekata написа: | .... без платен данък не можеш да си минеш новия преглед. |
Този пък поданик на Нейно Величество кви глупости приказва ... :-) |
Не знам дали е и за "новия", ма в Texas си е баш така...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2010 3:33 pm Заглавие: |
|
|
В българския Тексас е така, защото там си имате едни хора с по 600 коли втора ръка регистрирани на тях, които коли всъщност се карат от румънци отатък границата :)
А инак - в хамериканския Тексас пък изобщо няма технически преглед, там каквото може да се движи - се движи... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|