Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dms_dee

Регистриран на: 03 Авг 2008 Мнения: 13 Местожителство: Montana/Sofia
|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 4:43 pm Заглавие: Диана Данова: Печатен дизайн и предпечат |
|
|
Здравейте!
От доста време следя форума, но досега нямах смелостта да покажа нещо мое.. мисля, че вече е време. Завърших за мед. сестра, но в последствие осъзнах, че не това е моята работа. В момента съм студент (пак) 2-ра година графичен дизайн. Имам мнг хляб да ям още, затова поствам част от нещата, които смятам, че за момента са най-добрите ми неща.
Критикувайте.. човек се учи от грешките си :)
П.С. От идеите за Различния поглед се одобри съответно 1-та, но другите също ще бъдат използвани за някое др събитие и затова ги постнах и тях. _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 4:59 pm Заглавие: :-) |
|
|
Я, че хубави неща!
Да не говорим, че за Стара Загора говорим...
:-)
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря мнг за пожеланието и коментара:)
П.С. Центъра на вселената и 52-я щат е истината хаха :) _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi stoyanov

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 10:30 am Заглавие: |
|
|
Работите са приятни, но работи малко по изчистено с текстурите,четките и шрифтовете ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 11:50 am Заглавие: |
|
|
Имаш капитални грешки... тайпото много зле, склонност към омазване, немарливост в обработката и т.н. Хвърлената сянка на JD е направо трогателна... на тоз' етап приемането ти в специализирания раздел няма как да стане. Sorry _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Ное 01, 2010 12:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 12:31 pm Заглавие: |
|
|
LH, то това с омазването не грешка, а цяла нова тенденция
Среща се при повечето прохождащи дизайнери - понеже ретуша им е слаб, затова мазно, с унищожени цветове и почти липса на полутонове _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 12:49 pm Заглавие: |
|
|
нова не е, преди 12-13 години ги правешме същите номера... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Предполагах, че критиките ще са подобни....
Може ли да бъдете само малко по-конкретни за кои от нещата говорите, за да не остана с погрешно впечатление ( ако ви се струва глупав съответния въпрос.. може да не ми отговаряте..)?
1. Немарливост... не бих казала... като отворя файла в jpeg на nokaut.cult.bg въпросната грешка я няма.. може да е от самия сайт, от който качвах URL адреса, защото и на 1-я плакат се появява цвят, който не съм слагала!!
2. JD-то основата съм я гледала от 1 урок за реклама на водка Absolut. Явно не съм се справила!
Благодаря за мненията ви !
П.С. Мисля, че голяма част от грешките идват от монитора ми ( не че е оправдание това), но като погледнах нещата си на др PC, разликите в яркостта на цветовете са огромни..... възможно е и омазването да се получава от това.. или просто е груба грешка, която трябва да оправя с времето! _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
muzik
Регистриран на: 02 Авг 2004 Мнения: 137 Местожителство: Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Аз виждам голямо разминаване на чисто фундаметално ниво:
"От доста време следя форума, но досега нямах смелостта да покажа нещо мое.. мисля, че вече е време" и "...съм я гледала от 1 урок за реклама"
Всеки има своите причини и мотивации да се занимава с това, с което се занимаваме. При едни голяма роля играе егото, при други парите... Добре е да знаеш какво те мотивира и да ползваш добрите и положителни ситуации за да се развиваш максимално. Когато не ти върви, не се насилвай - резултата прекалено рядко е задоволителен.
Няма да говоря за това къде са ти грешките, колегите вече са ги споменали.
Наизлезнаха цяла навалица дизайн блогове, които можеш да гледаш и следиш, с времето нещата ще започнат да добиват смисъл и логика в съзнанието ти. Има темичка "любими постери/флаери/принт материали" в Принт раздела, започни от там.
Желая ти успешно развитие! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 10:38 pm Заглавие: |
|
|
баунсинг скуош унд стреч евриуер :::))))
всеки текст унд фото е стречнат по х или у :D
серифният шрифт /Джак Даниелс/ с "елегантното" :D бордърче и дроп шадоус е фенси хот стайл от 90-те :::))))))))
където споменаха за цветовете можеби става въпрос за силен контраст т.е. липса на разработка-детайл в полутоновете?!?
харесват ми двата флаера - Олд Загора дифрен лук 2010
и на ниво концепт това с боксовата ръкавица-микрофон
само не разбрах крушата от какво е и каква е символиката?!?
/дано идеята да е твоя, а не от туториал :Р/
адмирации за подписа - специален поздрав - цък! :::::)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 12:38 am Заглавие: |
|
|
"само не разбрах крушата от какво е и каква е символиката?!?
/дано идеята да е твоя, а не от туториал :Р/ "
Идеята в буквалния смисъл я сънувах, събудих се и я направих. Без уроци.. старая се да не ползвам. Крушата е символ на това, че НОКАУТ мачка!!! За мен това е група, която е толкова истинска и римите смазват с такава сила, че дори и 1 бетонна круша не може да ги спре... ( ... нокаут е римата, нокаут е стила!..)
Интересното е, че повечето от вас се хванаха за JD. А това е единственото, което не е моя идея и е правено буквално от урок... просто ми хареса как стана :)
Занимавам се с това от не повече от 2 год... още ми е филм от учене на кости и мускули на латински, да хвана четката и да уча за полутонове.. просто се надявам след година кат погледна тези неща и да се усмихна на елементарно допуснатите грешки.. както правя сега като погледна неща правени дори преди месец:)
пак благодаря за коментарите :)
П.С. мерс за поздрава. концерта им в the box беше мнг добър :) _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 1:01 am Заглавие: |
|
|
картата е лудница, сериозно нищо ли в нея не те притеснява? мислиш ли, че тайпото е ок? например? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2010 5:19 am Заглавие: |
|
|
Дам... бъркат ми някои неща от нея в здравенцето.. най-малкото , че я правих на photoshop, като можеше да си спестя доста нерви и я направя на illustrator!!! В бъдеще се надявам да избягвам такива затормозявания .. А тайпото.. явно ми е голям проблем... до сега основно това е споменато за груба от моя страна грешка... ще наблегна и в/у това :)
П.С. Въпросната карта се използва доста успешно в хостела.. според собствениците.. туристите доста добре се оправяли и не задавали досадни въпроси, относно разположение на интересуващите ги места и забележителности... _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:20 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Илюстрацията на черепа с катаните и прилежащите декорации е твоя? Или е сток? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:34 pm Заглавие: |
|
|
И от 2-те по-малко... нещо като колаж от мнг снимки, които насложих и след това ги обработих в Illustrator, за да станат 1 цяло. _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:42 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | Илюстрацията на черепа с катаните и прилежащите декорации е твоя? Или е сток? |
:) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Знам, че 1 от условията на форума да не се качват неща, които не сме сиг дали да качваме или не... това доста ми хареса като идея ( направих я за 1 приятел, който е с доста разчупено мислене), но факта, че стана така само с trace, лека обработка и 3d filter, някакси ме кара да не го харесвам по своята елементарна направа.. _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 4:54 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dms_dee

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 5:03 pm Заглавие: |
|
|
И последно за днес... малко извън темата...
Ето и линк към състезанието ( което спечелих всъщност )
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=86&t=159087
п.с. Мнг се чудех дали да ви я показвам, но тя е моята гордост за момента :) Надявам се на нови състезания за печелене :) _________________ Hardcore is punk,Punk is Oi,Oi is Hardcore!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|