Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 1:07 am Заглавие: Kerastase |
|
|
Едно от многото помещения в един наш морски хотел, което показва на руснаците, че тук ще има фризьорски салон. До него ще е фоайето, по нататък ще има офис на администрацията и т.н.
 _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Много истински. Макар че май са малко претрупани с детайл и раздробява картинката, но определено картинките са страхотни. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 12:12 pm Заглавие: |
|
|
WOW. много яко. личи, че е компютърно, ама хич не ме дразни, за мене тва е СУПЕР плюс :) мнооооооого яко! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 12:24 pm Заглавие: |
|
|
ти да видиш :) :) :) ще ти скъсам ушите.... ти си знаеш 'що !
on the topic: БРАВОс ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:07 pm Заглавие: |
|
|
А това много истинско бе деа!!!!!! :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Какво по точно инфо за рендерите искате _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Мен лично ме интересува тия лъчи от лампичките как ги правиш. Ти спомена нещо в другата тема, че ползваш omni lights. Там от effects ли ги добавяш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:32 pm Заглавие: |
|
|
на кухнията са с plug in на шопа дето е допълнителен, тука съм си ги рязал от подобни истински лампи и на различен blend layer mode съм пробвал докато ми хареса тва е _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:43 pm Заглавие: |
|
|
de`Medici написа: | на кухнията са с plug in на шопа дето е допълнителен, тука съм си ги рязал от подобни истински лампи и на различен blend layer mode съм пробвал докато ми хареса тва е |
Значи ги правиш по начина по който аз щях да ти предложа. :)
Принципно на мен не ми седят много естествено. Примерно на втората картинка, на най-близката лампичка към края лъчите отиват към черно вече и може би това е единия проблем. Другият е, че тези лъчи винаги се намират над/пред всичко, независимо дали лампата е зад някаква геометрия. Просто тези висящите неща от тавана не би трябвало да ги скриват.
Но това са много дребни кахъри и не искам да звуча все едно рендерите не ми харесват. Както казах по горе, много са яки :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2010 3:58 pm Заглавие: |
|
|
бравос!
ама още маничко му треа май
лепените с тиксо неща(лъчи) не ми харесват и ми развалят хубавата картинка щото, абе треа да има изгорело - там около лампите не мое да не изгори и да имаш перфектна разработка в тъмните части с толкова слаба външна и интериорна сила на светлината и ламбичките май не фърлят до земята или столовете :)
както казваше един мастър джедай - то не мое да не изгори, иначе няма да е снимка ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Нищо случайно няма, просто са видяли, че нямат такъв сет и набързо са скалъпели такъв. Рендерите на сцените им доста напомнят на твоята, даже и камера сетъпа, но разбира се с други обекти. Доста изнервящ факт и колкото и егоистично да звучи, всеки път в подобни случаи си повтарям, че трябва да даваш мнението си само ако те попитат. Жалкото е, че ако човек така процедира, форум като нашият тук няма шанс да просъществува. Затова си казваш "майната им" и не си го взимаш присърце. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desiGnN

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Здравей!Мисля,че е излишна цялата тази истерия,тъй като според мен проектите са доста различни един от друг,затова както каза "sixide"-казваш си майната им и това е !!! Ти ги обвиняваш,че са ти откраднали проекта,но ако се замислиш,колко DVD-та с техните модели имаш и то "НЕЛЕГАЛНО",ако те почнат да си търсят правата,какво ще стане???!!! :) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Тру тру _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|