Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: Фотография, outis

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: Фотография, outis

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
outis

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 5:06 pm    Заглавие: Представяне: Фотография, outis Отговорете с цитат

Здравейте! :)

Казвам се Катерина, завършвам архитектура и съм на 25.
Снимките са от различни периоди; напоследък се опитвам да снимам повече и да разбера какво и защо ми харесва.

Нося на критика, смислена и от сърце. :) Thank you!

The Long Run

We're in this together

Driving miss Audrey

Beautiful Friends

d&s1

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти, има настроение в кадрите, но е трудно човек да си направи изводи от тях - може би, ако покажеш повече работи, в които си имала контрол над композиция и Светлина...?

Успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
outis

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет!

Там е работата, че - поне досега - ми е харесвало да снимам повече random неща; т.е. никога съзнателно не съм композирала обектите в снимката или светлината върху тях. Просто повече снимам по пътувания, а и повече ми е пасвало като естетика.

Не съм сигурна дали имаш това предвид под контрол на светлина и композиция? Но ще пробвам да изровя и по-различни неща. :)

И благодаря за отговора :)
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами, ти имаш много голям контрол над композицията без да се налага да можеш да преместиш Планината в кадъра ;) Имам някаква бегла идея как се снима по пътувания, затова си мисля можеш и по-добре, което може да проличи като качиш още кадри, в които има повече за обсъждане, в твой интерес ще е.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 3:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко наполовина по темата :

рамките ти са УЖАСНИ !
outis

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper, имаш право; не те доразбрах първия път. Това, което мисля, че ми липсва повече обаче, е ... ъъъ, как да го кажа, някаква интензивност на съдържанието. За композицията - прав си; прекарала съм доста години във въртене на общо-взето класически добри композиции (заради архитектурата) и са ми поомръзнали, сега и там, а донякъде и с фотосите търся нещо по-различно, но си иска време, за да стане. Ба ли го. :) Не ме бива да се изразявам, но схващам мисълта ти и agree. Thank you!

Candelero, сигурна съм, че е от сърце, но под смислена разбирам нещо от сорта на "не така, ами така". без caps lock. :)
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

без рамки е най-добре

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ducklin-th

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 8:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

един малък съвер: прочетох, че снимаш случайни неща (random си написал ти). недей! разработвай си теми и ще видиш, че ще прогресираш
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

outis написа:

Candelero, сигурна съм, че е от сърце, но под смислена разбирам нещо от сорта на "не така, ами така". без caps lock. :)

А'ма разбира се, че е от сърце - съмняваш ли се ?!

>> не така, ами така :
имайки предвид, че повечето ти кадри са доста тъмни и цветни (като цяло), аз лично бих сложил чиста 50-100px бяла рамка - равномерно, еднакво оффсетната от кадровката ти. Имиджът ще изпъкне заради самия контраст.
Сигурен съм, че ще се справиш сама и без визуално показване, все пак си бъдещ архитект :) :) (no offense ) !

отностно caps-a :) :) :) явно си е свършил работата !
xxlogre

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2010 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимките са много готини, без последната, която няма смисъл. Рамките са излишни, снимките се лепят на паспарту и няма нужда от рамки. Всичко друго е точно, завършено и премерено. Поздравления! Фотограф си! Карай точно в този дух! Ако искаш да си съсипеш стила и излъчването на снимките и да ги лишиш от фотографска стойност, послушай съветите за "контрол над композицията и светлината"!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zgetonov

Местожителство: Россия

МнениеПуснато на: Пет Дек 17, 2010 6:47 pm    Заглавие: Представяне Фотография outis Отговорете с цитат

zingal написа:БУТУЗ 5-15-ДНИ

Колега,нещо не вдявам тая фотография кучето ли си искал да снимаш,или колибата?
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети