Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vesquto
|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 12:04 am Заглавие: моля за мнение |
|
|
Привет, от доста време не бях пускал нищо, но сега се престраших, та моля за мнение. Всякаква критика е добре дошла! Най-вече искам съвет за развитие, защото който и да попитам, знаете какви са отговорите.
Благодаря :)
 _________________ http://www.behance.net/vnickolov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 12:24 am Заглавие: |
|
|
Za men 4, no ne sym siguren, che chervenite lenti po racete sa pravilniqt izbor v sluchaq.
Sorry za latinicata, na drug komp. sym. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 12:29 am Заглавие: |
|
|
4 ме грабва, но има забележки по ретуша... по ръцете най-вече.
може би и бликовете по гривните може да се пипнат.
от ч/б третата ми харесва, но имам чувството, че се изсипва надясно :) _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:44 am Заглавие: |
|
|
всички до 1 ми харесват на мен... може би това че, моделът не е поставен в някаква конкретна среда-ситуация... ще спечелят кадрите от някаква заигравка с енваермента... въпреки че е разбираемо за жанра малко случайни ти стоят кадрите имено заради това че са снимани на просто флатън фон...
последните 2 кадъра най-много ми харесват _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 11:40 am Заглавие: |
|
|
aз съм за първия, като леко можеш да моделираш тялото да е по-финно и последните две. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Първото впечатление от кадрите е много приятно :)))
Като проблемчета виждам...
Не добре балансирана светлина, на шестия кадър е очевадно.
Проблемчета при ретуша на 5 дясна ръка на модела се вижда изсветляваща четка и не само там.
Оставам с впечатление, че не ти е добре калибриран монитора? _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 1:50 pm Заглавие: |
|
|
P E T R O V написа: | aз съм за първия, като леко можеш да моделираш тялото да е по-финно и последните две. |
Petrov - няма угодия за теб :):):) тия жени :):):)
@vesquto
Много приятни наистина - моделът е можел да бъде изцеден още. Убеден съм, че има страхотна усмивка - нещо, което не си показал.
За цветната серия, лично аз мисля, че най-големия пропуск е, че не си снимал на бял-светъл фон. Много е трудно да се получи пластиката на дрехата, когато тя почти се слива с фона. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vesquto
|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много на всички за положителните мнения! Честно, не го очаквах! :)
На тези с черния фон, с ретуша и аз много се притеснявах как е станало, направих всичко каквото можах и пак на места изглежда съм се поизпуснал.
За светлината имам много да уча, в момента имам възможност да снимам на филм в студиото и пробвам едни работи с "бюти чинийка" или както там му се вика на Beauty dish-a. Та тва, че е с филма ме кара повече да се замислям преди да натисна спусъка и всъщтност осъзнавам колко много съм изгубил в безразборно щракане!
Иначе с тези се опитах да докарам по-висок контраст и като цяло ме кефят повече контрастите, иначе сега се опитвам да го изрисувам един вид осветлението върху модела, незнам и аз как да се изразя. С предно странично осветление, с бюти диш и 1стоп по-слабо осветен фон, както и да отворя блендата максимално, за да мога колкото се може повече да разгранича модела от фона, въпреки, че фона е черен. По-късно днес ще проявя филмите и ще видя кво се е получило!
Инак монитора ми е уж калибриран, ама нещо контраста ми е прекалено нисък, та за тва на три различни монитора ги гледах снимките и на всички изглеждат що годе еднако.
Колкото до първия модел, нещо не се сработихме с девойката и като цяло от повечето снимки от серията не съм доволен.... трябва повечко да поряботя с психологията! :D Та за тва я карах само да скача и да се движи, за тва може би седят случаини, в блога съм си кръстл серията Movements. :)
Благодаря още веднъж за коментарите. _________________ http://www.behance.net/vnickolov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|