Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LOC

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 5:02 pm Заглавие: |
|
|
@maceman-пиша рядко, ама как пиша само а? :D:D:D:D:D:D (некадърно и овлекателно...се едно съм Шекспир след лоботомия)
@6a6o- мисля, че не си уловил сарказма ми по въпроса за общовалидните принципи...ще си позволя да го синтезирам:
Немога да се приема общовалидни принципи за красота, понеже нито всички растем в еднаква среда, нито имаме еднакви изживявания, нито еднакъв манталитет... (дори няма гаранция, че всички възпремаме една и съща честота светлина/звук по един и същи начин)
Цитат: | Да не си възпитаник на НАТФИЗ? |
SIR! Are you implying that my behavior in some form or manner suggests an affiliation with that pseudo-intelectual institution! MY WORD! If we are to indulge in unprovoked slander, I dare say, your mother is so fat, that I really don't feel comfortable making a joke about it.
(превод: не съм голям фен и на натффффффиз) _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Представям си каква щеше да е драмата, ако някой не беше харесал масата например...... _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 5:13 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev, чакай, има време. Сега още сме на столовете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 5:19 pm Заглавие: |
|
|
@vrabchev- Еми аз тръгнах от борбата за свободата ни за изразяване на лично мнение...и стигнах до борба с някакъв вид "арт фашизъм" който очевидно е определил, че всички трябва да харесваме някакъв си стол и нямаме право да го подлагаме на дискусия....
....маса...ябълка...Хитлер/картофобелачка...се ми е тая!
Членовете на този форум сякаш са забравили какво би трябвало да е един форум всъщост. _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 5:21 pm Заглавие: |
|
|
[img]http://ak2.static.dailymotion.com/static/video/686/377/9773686:jpeg_preview_medium.jpg?20100726125035[/img]
FREEEEDOOOOM!!! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 7:11 pm Заглавие: |
|
|
какво направихте , бях се заклел да мълча :D
тази тема подейства по-ефективно от мъчения с ток , вода и отбрани екрани с твърде светъл интерфейс на Apple мигащи епилептично към изтерзаните ми очи.
Лично подкрепям почина на другаря LOC за свобода на словото и любов между прогресивните народи.
не мога да не отбележа че столовете наистина са зле ,
но това вече е в страни от дискусията и затова го отбелязвам с леко притеснение че ще ме изпрвят пред другарски съд за offtopic и престъпления срещу скъпия лидер и ще ме пратят в Гулаг където по цял ден ще оправям епилептични бъгове и стереоскопия. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 8:10 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey, как можа. Човека ти каза, че хората преди нас за написали закон за красивото и трябва да харесваме едни и същи неща. Щом е казано, че столът е красв, значи е така, няма какво да спорим. Остава да схванем, че нямаме модерно виждане и да си живеем в нашият си селски измислен свят. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък търся кой да ми дизайнне и изпълни кухнята... Столовете ме кефят, но искам да е достатъчно ясно колко непривлекателна е идеята да седна на един от тях. Вероятно ще пусна отделна тема по проблематикада занимаваща ме в момента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 9:32 pm Заглавие: |
|
|
ЛОК прави ми впечатление че за пореден път намесваш Хитлер в някакви остроумия и наблягаш на това колко не си ок с нещо свързано с него. Това е притеснително.
Твоето е много характерно поведение за хората които крият нещо.
Скритите гейовете без никой да ги пита са най-яростните врагове на хомосексуалистите в медийното пространство.
А и вместо да хейтиш по натфиз, виж, кой сорт грозде харесваш преди това, кисело сладко или друго. Не знам на Хитлер, кое му е било любимо, но не аз съм експерта.
Лош Хитлер.
И спри да хейтиш бе човек :0) be positive
толкова излишна енергия в пространството, може да се оползотвои по-качествено.
със здраве, и не се сърди на това с Хитлер, но наистина прави впечатление. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 8:16 am Заглавие: |
|
|
ех , помня времена в които човек можеше да си каже мненито без да го обвиняват че е подмолен скрит гей вълшебник - антисемит хейтър ... о почакай... всъщност не помня .
p.с. ако шегичките означаваха това което казваш , то 90% от комиците ще излязат расисти некрофили, гейове педофили и тнт. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 12:37 pm Заглавие: |
|
|
И тук аз вече съм в шах и мат...
Незнам как да обясня какво е това "хумор" и как се ползва...
Моля, ако има тук някой високо увъжаван съфорумник, с повечко висши от мене, дето не е гей-антисемит-селянин-простак-келеме, да удари едно рамо по темата!
Био, благодаря ти за участието. _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Май тук всеки казва по нещо си и другите го разбират по свое му, докато същинската тема се изгуби.
Та понеже е по-важно какво е мнението ни за картинките, те наистина са хубави, с някои вече споменати по-горе забележки, които лесно се фиксват (ябълките и турбосмуута например). Харесва ми цветовата гама и светлината. Останалото мисля че би трябвало да се отправи към дизайнера на въпросните мебели, а той вероятно няма да ни отговори, така че... _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, столовете са умопомрачително грозни, апа ако не Рашид, ами Мохамед да ги е проектирал... и отделно как не се връзва дънероподобната им форма с това маломерно кухне...
И само да спомена, от големите имена сам виждал много хубави неща, но и разни дето ти се иска никога да не са измислени и произвеждани... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | ех , помня времена в които човек можеше да си каже мненито без да го обвиняват че е подмолен скрит гей вълшебник - антисемит хейтър ... о почакай... всъщност не помня .
p.с. ако шегичките означаваха това което казваш , то 90% от комиците ще излязат расисти некрофили, гейове педофили и тнт. |
аз пък помня времената, в които хората отделяха повече време да бъдат креативни, конструктивно критични и по-малко да се правят на интересни, което е най-големия проблем _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 12:33 am Заглавие: |
|
|
тва е щот си твърде стар, ма не супер стар :) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 2:40 am Заглавие: |
|
|
цъгласен. стар съм. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:37 am Заглавие: |
|
|
изкушавам се да ти отговоря с цитат от библията , но сигурно ще го приемеш за "правене на интересен" вмето за конструктивна критика. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 12:10 pm Заглавие: |
|
|
гулеми сте мрънколници :)
като ви пречат столовете ретуширайте си ги! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Може и врачка да ми докараш ако ще те кара да се чувстваш по-добре.
И мен не ме кефят нещо столовете, ама па аз на килсвич интериорите па не бих минал дори близо до тях, ама не бълвам жупел, хитлери и секви анатеми по тях. По вкус и по цвет товарищи нет.
А в крайна сметка, кой от тука отворковците е седял на такъв стол та да знае удобен ли е или не? Никой? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Преди няма месец седях на много (МНОГО!) подобен стол докато чаках да се освободи маса.
Макар и така да се случи, че чичо Ади не седеше до мен, преживяването на последващите 15 минути беше достатъчно да ме убеди, че ако съм изправен пред избора или да седя още 15 минути, или да изляза да играя футбол сам срещу целия Вермахт..... ами запретвам си крачолите. Всъщност, след като седнах разбрах веднага чрез седалищно провокирана индукция, че няколкото елегантни двойки в заведението са редовни посетители, защото те бяха предпочели да изчакат прави.
Та така. Това беше дългият начин да отговоря, че да, някой е сядал на подобен стол..... отворко.
Едно не мога да разбера -- имаш подобни столове вкъщи и си емоционално обвързан с тях, или считаш, че правото на критика е заделено специално и единствено за теб? И че (от моя гледна точка остроумният) хумор е анатема и трябва да бъде избито при първи удобен случай от фриволните глави на постващите посредством досада и озлобени нападки?
Не е хубаво така. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|