Graphilla.com :: Преглед на тема - Small&White Kitchen

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Small&White Kitchen
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
killswitch

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BIO...това е най-обидното мнение,което някой е писал досега в форум срещу мен!!!
ето ти няколко мои интериора ,покрай които ти дори не би минал,щото те е гнус...
щом си толкова критичен...айде покажи ми снимка от твоята стая...после аз ще ти покажа снимка от моя гнусен интериор, в който живея...па да видим...
и аз имам какво да кажа, по някои неща дето са излеяли от твоята фирма,но не съм го правил от уважение...

Bio

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така, е като хората предпочитат да пишат пред това да четат. Не е хубаво така прав си. Ще стане по-хубаво обаче, като почнете да четете кво са писали хората преди това. Аз примерно.

Частта в която казвам че не ме кефи тоя стол. Ама няма кво да си натрапваме вкусовете, на кой кво му харесва и кой кво не.
Това тука БЕШЕ едно време място където се обсъждаха ИЗОБРАЖЕНИЯ, а не наранените СВРЪХАЗОВЕ на хора с хай-енд самочувствие, които го удрят само на лаф и остроумие.
Всеки, с IQ по-високо от телесната температура ш'се сети че тия коментари високопарни (уж хумор) променят форума и вече едвам се намира някой да поства квото и да било. Щото пълно с веселяци дет "пълнят" общи и "жалби". А в про секциите няма никой.
Включително и аз. Не само лични неща а и студийни. И другите студия не постват. Щото на всички има писна от жилищни комплекси маскирани зад весели забави.
А и сте много тънкообидни :) беее, претендирате за наличие на чувство за хумор, а сте обтегнати като струни, teyketiyze, kolмdauuun, & relagz
п.с.
Мислете малко повече за форума в далечна перспектива. Ясно е че на лаф сме яки всички, ма на хората които постват не им е толкова найс.

A по картинката :) Щото ТЯ е обект на смисъла на тоз'форум
Кефи като 3d и изображение, от мен браос!

аре лека, и без толкоз пара
Bio

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@ Switch, Къде па тва го виде тоя конфликт сега бе :)
имах предвид, че не ми допадат като атмосфера и стил, че не са "мойте" интериори, а не че са зле.

Кво, ти може да не харесваш нещо, но пък всички трябва да ти харесват твойте дизайни???
Zing

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@desiGnN
никви столове повече!
прави ще стоят или на каси от бира!
глей за два стола каква епична трагедия стана :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе кухнята е хубава, сия, столовити... щом толкова хора се натегнаха, че не са им удобни, я взимам без тях.
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
.... и вече едвам се намира някой да поства квото и да било.... А в про секциите няма никой.
Включително и аз. Не само лични неща а и студийни. И другите студия не постват....

...аааа- недей така Bio !!! ние постваме -->цък<-- , ама никой не ебава да коментира ...
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бах аз мислех че съм коментирал .. явно само съм си помислил :}.
Иначе верно е че жалко че рядко се пускат нови неща .. мен ме е срам да се обаждам щото не съм пускал нищо от години .. по една или друга причина. :} Но адмирирам колегите престрашили се да пускат. :}
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой да иска да се упражни по темата за дизайна на кухнята на Велинов? Не искам столове! :))) Драмата е пълна, трагедията е обща, съчувствам на всички, но искам и аз такова. Заслужавам го! Знам че съм комплексиран, знам че съм малък. Дори не мога да се кача на висок бар-стол, а като си поръчвам питие на бара се надирам на пръсти или подскачам, за да може бармана да види размахваната двайсетолевка в ръката ми... Трябва ми кухня!!!
Върнете се в началото
killswitch

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хаха...имаш ли чертеж на помещението?
Bio

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

@мейс аре ся, поствате сайта/портфолиото си, знаеш, че е много по-различно от това да пуснете конкретен проект за критики и коментари.

@ Велински, аре аре :) не си толко дребен
Zing

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Някой да иска да се упражни по темата за дизайна на кухнята на Велинов? Не искам столове! :))) Драмата е пълна, трагедията е обща, съчувствам на всички, но искам и аз такова. Заслужавам го! Знам че съм комплексиран, знам че съм малък. Дори не мога да се кача на висок бар-стол, а като си поръчвам питие на бара се надирам на пръсти или подскачам, за да може бармана да види размахваната двайсетолевка в ръката ми... Трябва ми кухня!!!

ето ви повод за нов 3Д конкурс със символични награди и много топли чуства :)
Върнете се в началото
daysleeper

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хахаха .. добра идея. конкурс "Кухнята на Велинов" :))))
само тежко му на Светльо като трябва да избира победител ... ще има много сърдити :)

cinemotion.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и помещението е юник като собственика си!
не вервам на някой койото се занимава с архвиз да му се отдаде да работи по подобен проект в близко бъдеще с общирно помещение с такъв готин клиент който ще разбере всичките артистични идеи на дезигнера ;)
Върнете се в началото
LOC

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Bio-Аве...нещо параноята ли ме гони или се опитваш да се заядеш с мен на всяка цена?
Трудно ми е да повярвам, че мислиш всичко дето си написал!?
Човек като покаже дизайн който е направил, ТИ искаш само техническите аспекти на изпълнението да бъдат обект на дискусия, но не и ДИЗАЙНА като решения?!!!?!?

И някво неуважително ли съм се изказал?
Да видим как всъщност се стигна до това....(Любо изприпква назад в темата за да провери дали се е държал лошо, 10 мин по късно се връща давайки си сметка, че чете бавно)...НЕ! Баси...абсолютно коректен съм според мен!

Споделил съм, че и на мен столовете не ми харесват и съм избягвал навлизане по-навътре по въпроса, понеже не са творение на автора на тази тема....но полека лека се стигна до задаване на изричен въпрос от съфорумник "защо аз не ги харесвам и как съм стигнал до тоя извод"...съответно аз отговорих по най-добрия според мен начин.

Ако някой, освен Био, смята, че съм постъпил неуместно в някакъв момент, моля да ми напише на лично или да направим друга тема някаде, кадето да ми се обясни какво точно...говоря сериозно!
Bio

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе, позаядох се малко.... виновен, признавам.

А стана тъй, щото много агресивно се усеща налагане на мнение. Не харесвам аз такива работи. Може нещо да не ти допада, ок. Ама може и да харесваш блондинки, ама аз пък да си падам по брюнетки, не знам дали ми хващаш мисълта?

Има една тънка граница, която определни пийпълс лесно прескачате. Едно нещо е хубаво да се коментира в параметрите заложени като негова цел.

Що за коментар би било - Абе много са ти грозни и разкривени бараките* в играта дето я правиш - грозни са, изправи ги, не са убедителни и др. подобни шитс..

Ми не е никъв коментар.

Аз затва на суича не му коментирам интериорсите. Защото не ми допадат, като стил. За мен са неуютни, студени и др. за да не казвам грозни.
Но пък те са замислени като такива, което прави моето мнение ненужно.

Ама аз и BMW смятам за супергрозна кола, Гигер ме отвращава и не харесвам още куп култови и с армия от верни фенове неща.

Та тва е

*мен ме кефят такива, тва е само пример
LOC

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2010 3:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Налагане на мнение аз не видях...освен онова, че стола е хубав и нямаме право да не го харесваме, без значение дали сме обяснили "защо" и никой не е успорил обяснението ни.

А ако съм те изнервил с коментара ми за натфиз... съжелявам, но съм в правото си да не харесвам това заведение без збачение какво грозде предлагат.

Но според мен отрицателните коментари не са толкова страшни колкото ги изкарвате...и дори и да не са добре аргоментирани, показват на автора на кого какво му е направило лошо впечатление. И на базата на това, той може да прецени какво да прави следващия път.
Просто хората трябва да се научат да ги сервират тия кисели коментари в комплект с позитивните за да покажат на автора че старанието и трудът му в другите аспекти на творбата са оценени.

А! И да не забравяме, че има разлика между коментар, критика, съвет и заповед...и трябва да имаме малко вяра, че човека към който отправяме съответния пост може сам да прецени кое е въпрос на личен вкус, кое на професионално изкривяване и кое е заяждане.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети