Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AngeloFF
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 5:01 pm Заглавие: Студио за уеб дизайн |
|
|
Толкова отдавна не съм пускал нещо тук, че чак бях забравил от къде се пуска нова тема. Както и да е. Наскоро пуснах новия сайт на фирмата и ще се радвам на коментари можете да го видите на адрес:
http://www.idit.bg
Лого също е ново, но не е моя продукция.. все пак и за него коментарите са добре дошли. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
DR2 Paladin's Death
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 5:50 pm Заглавие: |
|
|
на кво си тествате страниците.. при мен има зверски разминавания при различните браузъри...на ИЕ32бит не ми чете прозрачноста на пнг-та... пляска някав сив фон.. може проблема да е при мен ма знам ли... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
|
AngeloFF
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 6:12 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | на кво си тествате страниците.. при мен има зверски разминавания при различните браузъри...на ИЕ32бит не ми чете прозрачноста на пнг-та... пляска някав сив фон.. може проблема да е при мен ма знам ли... |
Хммм интересно. Абсолютно на всичко съм я тествал и няма проблеми, но пак ще погледна. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
Greenhorn
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 6:18 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва. Има неща за дялкане, но като цяло ми оставя приятно впечаятление.
Логото за мен е един абсолютно нечетим символ. Сменете го. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Deskov
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 6:25 pm Заглавие: |
|
|
И на мен като цяло ми харесва. Поздравления.
Менюто горе някак ми се натрапва и ми седи във въздуха, но това може би е въпрос на вкус и гледна точка :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
|
AngeloFF
|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 7:21 pm Заглавие: |
|
|
pipi ще си направя друга снимка. Важно е работа да се върши.
Ще се радвам, ако нещо конкретно ви притеснява, че то нали знаете като блееш в един дизайн повечко време и почват да ти се губят детайлите. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
pipi
Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
|
minimiro Ксараджия
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 12:22 am Заглавие: |
|
|
One man, firm?
В смисъл, не, че има нещо лошо, ма винаги съм се чудел (ако е така) що такива хора който очевидно са кадърни сами да си извеждат нещата докрай, що се опитват да изглеждат като мултинационална компания.... _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
|
zaheto
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 4:46 pm Заглавие: |
|
|
И на мен сайта ми харесва :) Свеж е.
Както каза и Greenhorn логото е много нечетимо. Ако не бях погледнал в URL-то никога нямаше да разбера как се казва фирмата...
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefan
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2010 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Логото за мен е един абсолютно нечетим символ. Сменете го. |
+1 |
|
Върнете се в началото |
|
|
AngeloFF
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 10:34 am Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Мен ме притеснява формата ви за калкулиране на предварителни оферти и други такива неща, ама те нямат връзка много с дизайна, а по скоро със самото позициониране на фирмата, сейлс стратегията ви и прочие, като например това че контактното лице е дизайнер?
Намирам най-различни обяснения, но това е тема за съвсем друг разговор и не знам до колко Графила е правилния форум. Като дизайн може би се прекалява повечко с детайла и няма достатъчно силен изведен единен стил, но се откроявате много на общия фон и няма откровено дразнещи кусури, така че успех момчета. |
Благодаря за коментара. За позиционирането наистина си личи, че не съм се позиционирал още съвсем и на 100%. Надявах се да не е толкова видно, но явно ще трябва да поработя доста в тази насока. Всякакви коментари /може и ЛС биха ми били в помощ/
Цитат: | One man, firm?
В смисъл, не, че има нещо лошо, ма винаги съм се чудел (ако е така) що такива хора който очевидно са кадърни сами да си извеждат нещата докрай, що се опитват да изглеждат като мултинационална компания.... |
Там е работата, че не съм човека-оркестър. Екип от хора сме просто студиото си е мое, клиентите също. Даже обратния ред е по-правилен. Бива ме доста в намирането на клиенти :), но нито съм програмист (опазил ме), въпреки ще разбирам от flash не се занимавам и с това и така ... логата не ги рисувам аз. Обичам да правя сайтове :)
Сега като ми "втаса" дизайна и аз намирам малки проблеми с, които се захващам ... когато ми остане повече време.
Pipi, какво за формата? Винаги съм си мислиш, че е добро начало на дискусия... _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
piperkov
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 11:47 am Заглавие: |
|
|
AngeloFF написа: | Бива ме доста в намирането на клиенти :). |
Дай някоя препоръка за намиране на клиенти. |
|
Върнете се в началото |
|
|
AngeloFF
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 6:00 pm Заглавие: |
|
|
piperkov написа: | AngeloFF написа: | Бива ме доста в намирането на клиенти :). |
Дай някоя препоръка за намиране на клиенти. |
Една безплатна. Бъди навсякъде. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
|