Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 12:13 pm Заглавие: |
|
|
@bet
Питаш дали трябва да е оригинален.. а трябва ли да изглежда добре?
Като съм го гледал 10 пъти под различна форма тоя сценарий, за какво да го гледам пак?
Заради перцата?
сори, по ме кефят във For the birds _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Badness
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Guardians-ите ?!
сори...
изключително тъп и клиширан сценарий, фабулата е отегчителна до смърт! няя влизам в детайли достатъчно ми беше че го гледах
+
невероятно като графика, но потвърждава съвременното правило да е барнато отвън, а отвътре да е кухо като лейка.
п.с.
и не става за деца
тествано |
Мн съм съгласен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Аз също съм съгласен с Bio, щото това дето казва си е така, няма какво да спорим, но за разлика от него аз не се оставих тия неща да ми развалят филмчето и адски много му се изкефих.
Пингвини, бухали, коли... да се чудиш как са си построили всичките тия неща без ръчички. Аз като гледах тия какви брони, каски и т.н. правят с крачета... И вместо това предпочетох да не се чудя за глупости ми да си гледам филмчето, а то е мнооого шарено и симпатично!
За историята не коментирам. Имаше добри, имаше някакви по-лоши такива... добрите като че ли победиха накрая, но аз не се задълбочих много, така че ще си мълча по този въпрос :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 1:43 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Аз също съм съгласен с Bio, щото това дето казва си е така, няма какво да спорим, но за разлика от него аз не се оставих тия неща да ми развалят филмчето и адски много му се изкефих.
Пингвини, бухали, коли... да се чудиш как са си построили всичките тия неща без ръчички. Аз като гледах тия какви брони, каски и т.н. правят с крачета... И вместо това предпочетох да не се чудя за глупости ми да си гледам филмчето, а то е мнооого шарено и симпатично!
За историята не коментирам. Имаше добри, имаше някакви по-лоши такива... добрите като че ли победиха накрая, но аз не се задълбочих много, така че ще си мълча по този въпрос :) |
Без спойлъри де ;))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Еми... аз съм фен на по-зрелищните и реалистични неща. Естествено историята е важна, но пък и не липсва нали? :)
То по-логиката, че такава история си гледал вече 10 пъти, ти изобщо на кино не трябва да ходиш, или да гледаш у вас филми :)
Мен пък ми е дошло до гуша да се правят само филми с явната брутална поука, тип Хортън, дето ти я повтарят на всеки 5 мин по време на филма. И като е така, за какво пък аз да гледам Хортън? Заради това, че с ушите си може да направи шапка за плуване, или щото изглежда най-мекия слон на света? :)
Предпочитам, клиширания мега красив и реалистичен филм, пред клиширания не особено красив, нереалистичен :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 2:17 pm Заглавие: |
|
|
за историите:
има страхотни филми правени преди много години, които не са гледани. или сте гледали всичко?
за реалистичността:
игралното кино е по-реалистично.
за смисъла:
тва е като с всичко останало. жени, храна, коли.. сам си преценяваш до колко това, че са тъпи може да ти развали удоволствието. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen80svilen
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 8:38 am Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: |
Предпочитам, клиширания мега красив и реалистичен филм, пред клиширания не особено красив, нереалистичен :) |
Уби ма!!!!! _________________ black & noir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Каква е целта на задачката, да се избере 1 филм от сега и до края на света. Не разбирам какъв е спора тука и какъв е проблема да се гледат и двата филма.
Спретнете 1 кампания тип "Не на коледните песни" и победителя да бъде забранен по кината.
Все пак "Колкото повече, толкова повече" както казва 1 добър мой приятел. ;) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 12:30 am Заглавие: |
|
|
целта на задачката е да има дискусия, като има дискусия на някой мое му просветне нещо, за разлика от ако няма. все си мисля че е ясно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2010 12:59 am Заглавие: |
|
|
Новия Tron излезе и си мисля, че е по-скоро анимация от колкото филм, за това и пиша малко.
Напълно излишни 12 лева. Пардон - 13 лева, за новите зали в Арена. Първата една минута започва много обещаващо и.... по-нататък има един-два по-красиви момента и... тва е. На моменти се губи исмисъла на това което се случва, особено след втората половина на филма...
Абсолютна тъпотия за ...много пари. Преди две години бяха обявили, че филма ще струва 300 милиона, сега го пишат че е 170. Сигурно истината е по-средата, което го прави едно от най-безмислено скъпите неща дето съм гледал. Най-тъпото е, че след като го гледа, така и не могат да си обясня къде са потънали тези милиони. Вероятно най-скъпото нещо във филма - лицето на Флинт - дори и за миг не можеш да се отръвеш от мисълта че е изкуствено. Е... изключваме моментите когато е статичен и по-определн начин светнат, така че да е само загатнат.
Както и да е, на мен филма не ми хареса :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2010 1:02 am Заглавие: |
|
|
"Най-тъпото е, че след като го гледаХ, така и не моЖАХ да си обясня къде са потънали тези милиони.." :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen80svilen
|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2010 2:02 am Заглавие: |
|
|
... Явно за сценаристи... на 170-тия милион са се усетили, че няма смисъл... _________________ black & noir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 1:03 am Заглавие: |
|
|
"по-скоро анимация отколкото филм" не го разбирам, а за филма, стерео чикии не гледам отдавна, та като го пуснат в някоя от торент залите на арена в 2д вариант ще се прежаля. Не за друго, проссто Джеф Бриджис е уника _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Заради Джеф очаквах с нетърпение Трон, но доста съм надценил очакванията си за филма. По безмислен сценарий с ултра-хайтек-глоси дизайн не съм гледал.
М/у другото 90% от филма е 2D, за което ексклузивно получаваш предупреждение още в началото. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|