Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 6:03 pm Заглавие: glava raboten kalendar |
|
|
tova e proekt za glava na raboten kalendar. klienta si napravi promenite predi 15 min*. skica v Painter / tablet i posle Corel, taka 4e vsi4ko e vektor.
* "abe ne moze shefa i sekretarkata da sa do rabotnicite ... i zashto ne se vizdat mashinite .... sekretarkata s po-kusa pola, aaaaaaa, e tva iskam"
 _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 6:17 pm Заглавие: |
|
|
IAKO !
Twa se e utrepalo za kalkan !
Eh bate ako jiveehme oshe v oneia godini, apartament shteshe da si kupish s edin takav proekt za CCCP+НРБ ВЕЕЕЧНАААААА ДРУУУУЖБАААА...
А sega jalti stinki ni daat :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Здраво :) А тази авантюристка най-вдясно каква е? Малко Lara Croft тип :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 7:23 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Здраво :) А тази авантюристка най-вдясно каква е? Малко Lara Croft тип :) |
imenno, emi malko sexi element da vkaram, ako ne beshe tia shtiaha da razkarat vsi4kite rabotnici, ama az si znam klienta ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 7:26 pm Заглавие: |
|
|
HARDKORE e MADAMATA:))WAZI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Malko e CCCP ama me kefi takova mnogo :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 10:59 pm Заглавие: |
|
|
eh mnogo gotino!!!
samo toq kostiumar malko vdyrven edin takyv mi stoi, zaspal i pohlupen... ma moje i taka da trqbva
de da znam si4ki drugi mi se vijdat jizneni edni takiva pyk toq malko vcepenen stoi edin takyv... kostiumari kvo da gi pravi6 :))
btw sexy elementa hva6ta okoto ni6to 4e stoi nai-otkraq :)
PS onq deto maha6e s ryka (be6e oranjev i sq mai e stanal 4erven i stoi posredata) ((ama kak hubavo obqsvam deiba!!!)) go vidqh na edin kamion i mnogo dobre be6e stanal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Tova e produlzenie na temata ot kamionite. zatova i stila na risunaka e taka. kostumara e durven zashtoto 1. e s4etovoditel i 2. emi stana 5 4asa sutrinta i mi pisna ebasi. :)))))) otnosno sexi elementa - nai-trudno mi beshe da se ograni4a v razmera na cicite ;) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | otnosno sexi elementa - nai-trudno mi beshe da se ograni4a v razmera na cicite ;) |
Как го казваш, като че ли си успял ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Дек 10, 2002 1:30 am Заглавие: |
|
|
Stilizaciq!!!Blajenstwo za o4ite mi...imahme edni takiva kvadratni SOC-stenopisi v gimnaziqta :))).Prosto krasota e towa!Brawo!
morgoth написа: | morty написа: |
otnosno sexi elementa - nai-trudno mi beshe da se ograni4a v razmera na cicite ;) |
Как го казваш, като че ли си успял ;)
|
Dobre sa si..powe4e ograni4enie ne biwa! :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз искам да попитам, а какво се предполага да върши секс елемента като длъжност? Щото много се чудих и само едни мръсни мисли ми идват........А костюмирания пич изглежда сякаш е излязал от центрофуга пък и има акне.........нещо не ти е бил много симпатичен май.:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:15 pm Заглавие: |
|
|
tova e posledniat odobren ot klienta variant, koito se pe4ata.
edvam se otturvah da pravia 13 listov kalendar - komiks kak stroeli celia grad. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | edvam se otturvah da pravia 13 listov kalendar - komiks kak stroeli celia grad. |
че би могъл го направиш, нямам изобщо съмнение... обаче аз понеже защото търся тайната на успешната борба с клиентите, кажи как успя да изклинчиш? _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | tova e posledniat odobren ot klienta variant, koito se pe4ata......... |
Yako.... ma nekuk si mi lipsva 4ernoto ot prednata versia.... po yako kat 4e li mi sedi s nego.... ne nasekude ma pone tuk tame za kontrast malko.....
Последната промяна е направена от minimiro на Сря Дек 18, 2002 7:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:39 pm Заглавие: |
|
|
prosto mu kazvash glavozamaivashta cena, neskon4aemi srokove i gotovo _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | prosto mu kazvash glavozamaivashta cena, neskon4aemi srokove i gotovo |
Ma nekoi i na tva ne se vruzvat :o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | prosto mu kazvash glavozamaivashta cena, neskon4aemi srokove i gotovo |
ahum...zachekai malko twa da otkaje sichki...:)
az w momenta izpylnenie na kwato i da e ultra-hiper-speshno-debelo platena porychka za predi kraia na ianuari nemoa obeshtaia i pak sa edni wrtyni usukwania i pazarlyci _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Yako.... ma nekuk si mi lipsva 4ernoto ot prednata versia.... po yako kat 4e li mi sedi s nego.... ne nasekude ma pone tuk tame za kontrast malko.....[/quote]
he he, klienta go iskashe samo v 4erveno, i poneze shte go pe4atame na sito izobshto ne iskah da go razobezdavam ;) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | poneze shte go pe4atame na sito izobshto ne iskah da go razobezdavam ;) |
абе може и аз нещо да не съм в час (пак!), ама кво ти пука, че некой ситар ще се изгърчи? да бяхте тръгнали да го дялате от фолио, разбирам... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|