Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Horata se zabavlivat, pak az pravia etiketi:((((( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 5:06 pm Заглавие: |
|
|
.... не ги слушай сички бе scrapeee.... тва исках да кажа!!! че некой ше те накара и да я съблечеш :)))))) нема да съм аз де :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Mace, abe to kwo da ti kazha, az da wizhdah za kakwo stawa wupros, mozheshe i da si napraa ustata, ama.... :-)))) Eeeeeeeeeeeh tiya newidimi Bg serveri.... _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 5:13 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... не ги слушай сички бе scrapeee.... тва исках да кажа!!! че некой ше те накара и да я съблечеш :)))))) нема да съм аз де :))))) |
ми да - събличай я...!!!!
ааамаха... така чернокоса подобре... ако беше и със сини очи... ммм...
:)РР
ти не слушай бат'росс... той не разбира нищо от комикс :)РРР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 8:07 pm Заглавие: |
|
|
mda, GLASUVAM az sushto da se mahne bluzkata!
i ako moje drugi ochi sushto :-))
moje pak zeleni da sa, ma po-razlichni :-))) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 9:35 pm Заглавие: |
|
|
ama koi e obrusnal desnata vezda na devoikata?
ne che i bez ne neya i sas zeleni ochi.............. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2003 11:52 pm Заглавие: |
|
|
scrape choveche tykmo ti se kefeh i po edno vreme se setih za edin ot liubimite mi hudojnici - Scott Frankos.
I kakto si mu razglejdah skicite i mi se razbi syrceto - shto taka be chovek! Znaem si che mojesh da risuvash, ne se sramuvai, postvai tvoi neshta vse pak :)
razbi mi syrceto :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 4:46 am Заглавие: |
|
|
Hvana me..makar nikoga da ne sum kril che ideqta za mackata da ne e moq,sujelqvam 4e ne kazah otkude e originala no opredeleno se vliubih v negovite raboti.Izvinqvam se na moderatorite i ako e stanala nqkoq greshka neka da buda del-nat ot grupata v koqto me slojiha(ako veche ne sa go napravili)ne sum iskal da shmekeruvam,prosto mi haresa i se opitah da q narisuvam.Eto i malko ot drugite koito mi haresvat ako ne ste gi vijadli (koeto malko me sumnqva)...Shane,Gary Ham,Jason and Heather Martin and many more..
P.S.Kittin obeshtavam sledvashtata koqto shte postna e special za teb! :P _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 12:38 pm Заглавие: |
|
|
...яко топене skrape!!! такова прегрешение само с нещо 12 годишно (отлежало) се измива..... само да не е "БББ"!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 12:53 pm Заглавие: |
|
|
....I yoshte sedi srama po 4eloto.......
bahti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 2:52 pm Заглавие: |
|
|
tc tc tc...aaa scrape, momko ...a az trugnah da te zashtitavam...
v burz srok ako ne vida pone 5 avtorski neshta postnati ot tebe, mnogo trudno she zabravia sluchkata po-gore! auuuuuuuuu boho! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
в интерес на истината преработката на skrape повече ме кефи.....
рисунката на scott frankos до колената е ОК.... и после пропорцията се е скапала.... лично мене ме дразни... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimple

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 5:22 pm Заглавие: |
|
|
podkrepqm maceman bez da razbiram se vizda
i tova spored men ne e kopirano prosto gledal i risuval 4oveka _________________ Аз съм своя собствен малък идол, независим и недосегаем, колкото абстрактен, толкова и абсурден. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Dimple написа: | podkrepqm maceman bez da razbiram se vizda
i tova spored men ne e kopirano prosto gledal i risuval 4oveka |
Като се правят такива работи се споменава и автора ... май. Скрапера се изпъва тук като бръснарски каиш, а после - "хванахте ме, няма да се повтаря". Сякаш сме се събрали тука да се надлъгваме. Кво пречеше да каже "ей го оригинала, ама аз мисля, че така е по-добре" или нещо от сорта. Аз пак ще кажа - средношколски манталитет. Сега ако някой му забие единица за преписване съвсем ще си дойдат на място нещата ;-))
Айде да видим нататък какво ще покаже човека, че сега успя да ни преметне, ама остава и да се докаже. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Ami i men mi haresva na scrape prerabotkata, makar 4e na mesta e prerisuval napravo. No pyk Leonardo v edin ot trudovete si kazva, 4e mladiq hudojnik trqbva da se u4i ot po-starite s prerisuvane:) Az li4no se nadqvam scrape da pokaje nqkoe ot negovite si avtorski ne6ta :)))
PS: 4i4o simpli, kakvo se okaza - 4e ti predi 15 godini si risuval kato izvesten zapaden illustrator...slava slava peem dnes, ve4na slava vam i 4est:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2003 9:26 pm Заглавие: |
|
|
ZNachi..
kakto veche kazah nesum iskal da "premqtam" koito i da e.Shte postna oshte neshta do 2-3dni max. zashtoto v momenta sum bez skener.
P.S.
Simpli,kazah ti neiskam da se karame....no molq te...milsq che horata te chuha oshte purvite 15 puti kogato go kaza toq"srednoshkolski mantalitet".Edva li horata tuk gledat samo na kolko godini si,kude rabotish i kolko vzimash..qsno e che ne sum mnogo dobur , qsno e che na grafika si mnogo po napred ot men,no shtom ne mojesh da uvajavash pone malko rabotite,mi mislq che nqma kakvo poveche da govorim. _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 1:32 am Заглавие: |
|
|
ami da, vypreki, che e kopnato, pak liceto e po-dobre :)
tyi che Simpli i za da prerisuvash ti triabva rychichka, ako niamashe talant, shteshe da izglejda dosta po-treperlivo narisuvano...
stranno mi beshe samo shto chovek deto naistina moje, mu triabva da kopira :) btw scrape prati ia taz moma na scott, toi shte se izkefi mnogo, ubedena sym :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2003 2:32 am Заглавие: |
|
|
Не знам.. според мен за прерисувано би трябвало да е по-добре.. така ми залита на ляво(напред) малко .. няма равновесие.. а и стойката ми се струва че трябва да се подчертае - ханша да влезе напред.. за да е по-стабилна позата.. това го имам за грешка и в оригинала.. и при прерисуването е останало...освен тва ръката не е наред.. и в двата варианта....аз бих показал и дясната - дори да се види само затъкнат палец на колана.. сори че нямам време да покажа кво имам впредвид, ама заспивам на стола ;)
Та не прерисувай на сляпо.. влагай нещо.. иначе няма развитие :)) пък и глей ко стаа - панаир ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|