Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 12:44 am Заглавие: Първи фотографски опити... |
|
|
Имам фотоапарат от около месец и до днес само се ядосвах че не снимам, ама досега някак си и хъс нямах.. само разни опити с различни параметри. Та днес си хванах парцалите и отидох до един гьол близо до мястото където живея. Толкова снимки досега никога не съм правил :)
Може да се каже че тва ми е за първи път в живота.. направо не усетих как мина времето и кога ми премръзнаха ръцете зверски, ама нали съм свикнал да ходя с ръце в джобовете и не съобразих че някой трябва да държи фотоапарата :)
Ето ги, без никакви претенции. Просто ми се ще да се похваля :)
[url]http://miroslavkocev.com/pics/gradoman/
[/url] _________________ www.miroslavkocev.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 1:33 am Заглавие: |
|
|
Снимките не са лоши ... мисля, че са на любителско ниво все още. То и мнението ми е като любител, но... :) Като цяло можеш да коригираш контраста и цветовете леко. Продължавай да снимаш, важното е да ти е кеф :)
btw.. web-а ти за сметка на това ми хареса много :) _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mi_ro_to
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 2:16 am Заглавие: |
|
|
Кефа е голям, а нивото е повече от любителско :)
Иначе относно контраста, беше си малко бозаво и на живо, снимките само съм ги оразмерил с PS , иначе могат и да заприличат на истински. По-скоро има проблем с фокуса не толкова с контраста (поне според мен), обектива е китов Nikkor 18-55 и май не е много убав... ама за снимките където са лоши, аз съм виновен, не е обектива :))) _________________ www.miroslavkocev.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|