Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 12:16 pm Заглавие: "Последният кадър" |
|
|
Хора от фото-форума, тъй като нямам право да пиша при вас, исках само да кажа колко съм впечатлен от фотографиите ви в тази тема. DeyanStefanov, dechobek, TETRAGRAMATON - великолепни кадри, с много настроение. Благодаря Ви за инспирацията! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Присъединявам се =))
dechobek-a особено размазва! Респект! _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Абе и аз се присъединявам, ама не знам дали 'жалби' е подходящия подфорум за тази хвалебствена тема. Нека някой мод я премести. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 2:04 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Абе и аз се присъединявам, ама не знам дали 'жалби' е подходящия подфорум за тази хвалебствена тема. Нека някой мод я премести. |
Това е защото сме генерално мрънкащ народ.... има форум Жалби ама няма Хвалби :)) Хахах _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 5:00 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | от доста време гледам, че някои хора се бъркат, къде какво да пишат
това: /ГРПХЛЛА за "всеки"//Дискусии//Общи приказки/
За "всеки" не е ли ако например си от "3Д-тата" ама си фотографирал нещо и нямаш права за дадения раздел, да го пуснеш там
Дискусиите - ами те не са ли за дискусии, а не "къде да си ремонтирам телефона"
а Общите приказки не са ли за - ами общи приказки, а понякога там има теми като за "всеки" или "дискусии"... |
_________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 5:37 pm Заглавие: |
|
|
То името на раздела и без това е оксиморон, по-добре да бъде "Книга за жалби и похвали" - тогава тема като моята, ще има повече смисъл да бъде тук :) Както и да е, хванахте се за най-безсмислената част, просто исках да похваля хората, раздела е без значение. Поне за мен. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2011 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Кузмича се оплаква, че не може да снима така, както фотографите не могат да рисуват като него ... за тук си е темата :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|