Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 10:25 am Заглавие: |
|
|
Нещо против Шуменската бира имате, разбирам;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 10:33 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | малко сте се престарали да ги има всичките "опции" на соц. мрежата, което води до тази дължина на клипа, която дразни и разваля малко готиния ефект |
Може би просто е трябвало да са различно спотове, а не всичко наведнъж...? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:20 am Заглавие: |
|
|
Сменянето на профила и писането на стената най ми харесаха.
Иначе е резонно все повече от случващото се около нас да е facebook-related (реклами, сайтове, apps) _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:29 am Заглавие: |
|
|
Ок, резонно е да ползваш някаква всеобща мания за да си бутнеш продукта, но когато тя е конкретна ЧУЖДА търговска марка? _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:45 am Заглавие: :-) |
|
|
Кой продукт да бутнеш?!
:-)
Понякога четете ли какво пишете?!
И - вие сами си отговаряте, като асоциирате "социална мрежа" само с една от тях.
А това е...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:51 am Заглавие: |
|
|
жалко само, че колегитата все ще измислят нещо,
за да не ви дадат златото на жалката фара. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:52 am Заглавие: |
|
|
Собствения. Този, който рекламираш.
Използвани са термини и фрази, които са характерни за една определена социална мрежа. _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 11:56 am Заглавие: :-) |
|
|
Ако ми беше под ръка, щях да те буфна с някоя бутилка Шуменско - празна.
Не говори глупости, бе!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 2:23 pm Заглавие: |
|
|
жалък опит да се "пипнат" младите с тази кампания като се яздят некви "модерни" неща според мен и да се мерят пишки с модерната загорка която от няколко години минаха в графата бира за фешън пичове и мацки, Хуменско пропих заради онази чантичка ма ше го спирам вече :)
сори! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | жалък опит да се "пипнат" младите с тази кампания като се яздят некви "модерни" неща според мен и да се мерят пишки с модерната загорка която от няколко години минаха в графата бира за фешън пичове и мацки, Хуменско пропих заради онази чантичка ма ше го спирам вече :)
сори! |
бахта у киселия тип дето си станал... :) как се казваше оня смърф, дето се е недоволен - ти си му прототипа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Не че нещо, ама щом кампанията не ви харесва, защо има толкова коментари по нея, а за другите някак си липсва отзвук. Може да е всичко, но още като я видях за първи път и се накефих. И какво като е дълга, всичко скечове са си на място и не ме дразнят. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 2:59 pm Заглавие: |
|
|
ми тъпо е даже е смешно:
- по новините да ти казват 1000 души се включиха в групата да подкрепим Доган, а за опонента му саааде 300 души го подкрепиха - ръйш ли фецбука произвел новина от 1300 измислени мързеливи задници, правещи интернет революция!
- направиха група или кауза за Нам си кво си!
сега таргета на Болярка пропи Шуменско, ама таргета на Шуменско на трите гаражни склада за бира покрай които минавам два пъти на ден даже и не са чували за интернет :)
като ги видях билбордовете с ретро лайк ръката и социалната мрежа умрех от смех, сори ама за мен тва е тъпу та чак жалко!
Кофти е да се яхва друга марка :/
отледно, че интелектуалната летва е 3 метра надолу за последните 3-4 години еле па като казаха, че има криза хептен стана лимбо интелектуален рок. Ави замисли се, ьТВ имат вече цели 4 тъпоъгълби комедийни предавания, който трябва да са смешни!
Бахти, как да пия бира дето не ме кефи рекламата и!
Онова с чантичката и капачките на туборг беха мега, а т'ва преразказ по картинка!
Наздраве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2011 3:34 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Ок, резонно е да ползваш някаква всеобща мания за да си бутнеш продукта, но когато тя е конкретна ЧУЖДА търговска марка? |
Е да, но колкото и да са очевидни асоциациите, никъде не се споменава ФБ, и докато е така и няма кражба на интелектуална собственост и пр. юридически хави, не виждам проблема да се ползва като концепт най-харесваното и влечащо младите днес в България..след футбола, който е запазена марка на Каменица. Рекламата на глобул не беше ли със същото яздене на ФБ? _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nicky genov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 12:02 am Заглавие: |
|
|
аха!
:) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 9:17 am Заглавие: |
|
|
аз нямам регистрация във фейсбук, но от шуменско и рекламната агенция няма да ме убедят да си направя такава, за да разбера по-добре посланието им:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 11:20 am Заглавие: |
|
|
Не знам кое е по-зле в рекламите за младите - да вкарват неща които са corny и са истина /шуменско, лууп/ или да правят като Jacobs /май?/ Където децата свиреха на китари и "купонясват с кафе" ... авсъшност тази аудитория купонясва с МНОГО по-тежки химикали ОТДАВНА :)
http://www.youtube.com/watch?v=MZViQ06LJ-A
Това тряа да е "рекламата за младите" :)
И тряа те, младите, да си я правят а не някви лелки и чичовци от Нобел или whatever да си пънат нафталиновите мозъчета! Да си гледат ФАРА и да се откажат от младите директно - ние сме в друг свят и няма да ви вземем при нас, сори! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 11:30 am Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | dreamer написа: | Ок, резонно е да ползваш някаква всеобща мания за да си бутнеш продукта, но когато тя е конкретна ЧУЖДА търговска марка? |
Е да, но колкото и да са очевидни асоциациите, никъде не се споменава ФБ, и докато е така и няма кражба на интелектуална собственост и пр. юридически хави, не виждам проблема да се ползва като концепт най-харесваното и влечащо младите днес в България..след футбола, който е запазена марка на Каменица. Рекламата на глобул не беше ли със същото яздене на ФБ? |
Аз не говоря за кражба, а за липса на каквато и да е креативност :)
И да, футбола е харесвано нещо, но не е нечия тъговска марка нали?!! Не е като Каменица да рекламират с тениски Намчестър Юнайтед и всичко да е ОК щото виждаш ли не пише Манчестър...?
И не сравнявам Шуменско с Глобул, всички са един дол дренки и едни и същи псевдо-криейтив агенции им мислят рекламите. Трагедията е повсеместна. Абсолютен идеен запек и айде давай да яздиме модните вълни, безумно е. _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|