Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 11:45 am Заглавие: |
|
|
aма така е най-лесно : ) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Дрийма не са сърди, но има неща, които не са ти известни и ясни :) ... в България има достатъчно (не много, но достатъчно) наистина креативни хора, даже в "псевдо-криейтив агенции"-те съвсем друг е въпроса какво/как/защо се получава ... ма тва е една мнооооогу дълга и вероятно безмислена тема ...
А колкото до рекламата на гърба на друга марка, това съвсем не е български феномен и в някои случаи дори се получават много добри неща, дан говорим, че в някои страни от белия свят това направо си е легално разрешено (при определени условия де) ... _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 12:46 pm Заглавие: :-) |
|
|
mucho написа: | Дрийма не са сърди, но има неща, които не са ти известни и ясни :) ... в България има достатъчно (не много, но достатъчно) наистина креативни хора, даже в "псевдо-криейтив агенции"-те съвсем друг е въпроса какво/как/защо се получава ... ма тва е една мнооооогу дълга и вероятно безмислена тема ...
А колкото до рекламата на гърба на друга марка, това съвсем не е български феномен и в някои случаи дори се получават много добри неща, дан говорим, че в някои страни от белия свят това направо си е легално разрешено (при определени условия де) ... |
+ 1
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Ни най-малко не се сърдя, не твърдя че знам всичко и ми е ясно, че не е само на агенциите вината да излиза шит след шит... Тук при нас даже имаме един такъв индивид дето пуска някоя и друга разбиваща идея от време на време, знам че има начин.
Ами и още много разрешени практики има по света, които не са ОК за мен, това тук моето е принципна позиция спрямо тоя тип реклама, не конкретно за БГ, а по принцип за подобен тип яздене :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 1:25 pm Заглавие: :-) |
|
|
Не е хубаво, че Гогълът язди ГРПХЛЛА с + 1
Ама хич...
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Рекламата бачка 6+, а разсъжденията за самата бира по-горе са доста далеч от моите наблюдения.
Които са, че шуменска е читава бира, която пия в 90% от случаите, когато я има в завенедието , както правят и повечето хора около мен.
Пък не е като да не пием бира и да не кесим в нета, нали :)
И мен ме дразни фейсбук шитнята, ама това не е причина за оценка... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 3:14 pm Заглавие: |
|
|
И сори за дабълпоста, обаче идеята, че шуменско правели реклама на гърба на бранда фейсбук ми е доста странна. Тук изобщо не става въпрос за брандове, ми за лайфстайл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Хората са си свършили професионално работата, ние генерално дискутираме този тип рекламен подход ;)) Ноу хард фийлингс :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 6:04 pm Заглавие: |
|
|
McLaren написа: | Не, мислено е като един клип. Според мен дължината си е екстра. |
Да, според теб. Ама дистанционното след първото гледане друго вика. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | McLaren написа: | Не, мислено е като един клип. Според мен дължината си е екстра. |
Да, според теб. Ама дистанционното след първото гледане друго вика. |
само твойто. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 7:08 pm Заглавие: :-) |
|
|
cmotan написа: | Bio написа: | McLaren написа: | Не, мислено е като един клип. Според мен дължината си е екстра. |
Да, според теб. Ама дистанционното след първото гледане друго вика. |
само твойто. |
+1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2011 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Ако се мисли повече предварително, после по-малко демонстрации на самочувствие и обяснения ще са нужни.
Рекламата не е лоша, но не ви е най-добрата Шуменска реклама, ако ще 50 страници да изпишете с остроумия и автосугестологии.
Успех със следващата. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 1:59 pm Заглавие: |
|
|
като говорим за бира...на загорка също е доста добра новата, поне на мен ми повлия позитивно, не че концепцията е мега оригинална..
Само едно кофти нещо за мен, което социалният аспект на маркетинга не трябва да толерира-да идеш да пиеш бира с кола..просто можеха да изброят една държава по-малко, или да иде сутринта до работата с кола..не е много дребна според мен тая грешка, като се има предвид какво се случва по улиците ни.
http://vbox7.com/play:269c96bd _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Той паркира колата си пред тях и най на края отива да пие бира. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Ае не знам, голям зор с измислянето на тия реклами за бира. И най-лошото е че най-баналните са тия от които най-много ми се допива бира.
Лято, жега, слънце, капки стичащи се по стъкло. Дръгото е готино ма не продава бира. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз имах предвид, че създава едно недоразумение..не остава много ясно..аз също предполагам че е остава пред тях, но подсъзнателно за някои хора остава идеята че пичът отива да пие с колата. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Не е важно с какво отиваш да пиеш бира, а с какво се връщаш. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2011 8:23 pm Заглавие: :-) |
|
|
На Загорка е сестринска, така че по-добре не обсъждайте креатива, освен, ако не ви интересува словенската бира, с лошо локализиран копирайт...
|
Върнете се в началото |
|
 |
|