Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
north

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 6:49 pm Заглавие: Knight... |
|
|
Tova e edin blagoroden batko, koito si umre da spasqva naleti devoiki ( kaki )-po vuzmoznost princesi.
Za kontakti : 088 8 888 888
Ili na : www.blagorodniq batko.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 7:31 pm Заглавие: |
|
|
straasno e man:))neweroiaten kef.
oba4e ako barnes texturkata na broniata da i naneses malko porazenia odirania i dr se stane n1.i nesto kosata se edno si e mazal s nikaaw gel.
no okoto i izrazenieto ma ubihaaa.osobeno okoto:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 7:48 pm Заглавие: |
|
|
dam, hubaf e :) ama nqma vejdi.. spored men e hubavo texturata na liceto da sa pooprai.. s malko pove4e detaili.. ina4e modela mi haresva:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Daite go na nekoi drug server be pichowe, please :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 7:55 pm Заглавие: |
|
|
eha, super e unachagata :)
ama ne mu li lipsvat vejdi? s tqh izrajenieto shte stane po-ubeditelno spored mene.
btw i az trqba da napravq edin podoben spasitel do 1 sedmica, ta edin vupros ako pozvolish - kolko poligona e? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 8:30 pm Заглавие: |
|
|
nosat mu ne6to malko stranno mi izglejda, ima li si nozdri kato geometriq ili e samo texturka ne6to ne moga da razbera moje i da sum pookioravql naposleduk:)) puk i mi se struva 4e si popropusnal da zali4i6 rub4eto na nosa koeto se polu4ava po sredata na dvete poluvini. Btw toi samo biust li e, ili si ima tqlo?!
uuuf !! zabravih da te pitam na kakvo si go pravil?! men na MAX mi mqza ama gledam avatara ti e s logoto na Maya..... ta de da znam:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 9:38 pm Заглавие: |
|
|
north ... nesto lipswa w tazi kartinka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 9:39 pm Заглавие: |
|
|
lipswat kakite deto gi spasjawa !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 10:10 pm Заглавие: |
|
|
che gleda devoikata gleda ya - po pogleda mu se vizda kakvo sa ya napravi kato ya spasi
braus North!!!!
ama sto ne gi mahnesh onezi purvite 3-4 redkite kosuma nad negovo levo vezdata che taka mu davat vid na muz s purvichni belezi na progresivna pleshivost.
kosata s paint efekz ili hair?
i e mai malko ryadka za takav geroichen charakter :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2003 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Malii.. , chakaite sega da otgovarqm podred :
nubi , to bronqta na picha e takava shtoto toi bie,nego ne go biqt ;) Sega seriozno - s draskotini shte e po-dobre naistina , nishto chudno i da se hvana da gi napravq teq dni. A kosta mu e mazna shtot mu spreli toplata voda...Ne gi e sram ! ;)
Drone , dai nekuv mail da ti go pratq ako iskash,che mi pisna da se razpravqm s teq serveri.
Keka, skynet - za vejdite 100% suglasen.Tuk me domurzq veche i go pretupah malko.Shte gi opravqm.
Boteff, paravilno si zabelqzal -nosut nqma nozdri kato geometriq ( na tova mu se vika murzel) I ma oshte rabota po nego. Samo bust e. Praveno e na Maya.
Joro* , hi-hi ...kakite si gi pazq za men :) ..abe moje da gi pusna kato bonus pack :)
tumbi , stiga be! Az na tezi redki kosumcheta se kefq nai-mnogo :)) Inache kosata e paint FX + malko nervi ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 1:19 am Заглавие: |
|
|
horata sa kazali kakvoto ima....samo neshto za kosata da dobavq.....sorry napisal si che ne ti e bilo leko s paint F/X ama vse pak da otbeleja ....kosata nqkak si ne mi sedi na glavata mu a po mi izglejda kato kolaj.......kato che li cqlata kosa e leko zavyrtqna kym kamerata......inache davaj dovyrshvaj pyk da vidim tez macki kakvi sa ......blondinki, briunetki??? chervenokosi??? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 1:39 am Заглавие: |
|
|
Ето за извън BG
Батка, що му е такова изражението бе, да няма нещо зор....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 2:35 am Заглавие: |
|
|
Aaaaa, widoh go!
Yak e, obache trebwa da mu oprawish nosa. Osnowata na nosa -- kade wezhdite -- sliza mnogo nadolu/malka i e wisochinata, koeto snachi, che tryabwa da izteglish wezhdite i mozhe bi tseilya chelen lob napred (ne si lichi ot perspectivata). Tryabwa da mu pipnesh i nozdrite, shtoto taka stoyat malko kato funiya.
Inache opredeleno mnogo mi hareswa dolnata chast na litseto -- ustata, chelyustta i bradichkata mnogo mi dopadat.
Broniral si go kato Panzerkampfwagen, no na mene mi se wruzwa sus ideyata na yunachen batka deto obicha da si igrae s tezhki ostri neshta i trebwa da nosi broniran potnik i bokserki ta da ne mu namalee wnezapno telesnata masa :-))))
Super wurwi!
Drone _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 2:38 am Заглавие: |
|
|
A, da, i ochite. Razstoyanieto mezhdu ochite se rawnyawa na edno oko, tuka e malko poweche :-)))) No ako iskash da gleda kato maniac, ostawi go taka, opredeleno mu dawa ludost w pogleda :-)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 8:59 am Заглавие: |
|
|
mi to i az da kazha 2-3 dumi.
Purvo pohvalno e che se hvashtash s takava tezhka zadacha.
Mislia che celta na foruma e glavno v tova da ima gradivna kritika i ponezhe ne me kefi po forumite da ima samo - purvi post: "WOW", vtori post: "Das is vundaba", treti post: "nemam dumi" shte kazha "Dobreee..."
...ama:
Environmenta e tvurde sintetichen s tezi fraktalni oblaci - ima dva putia: ako pokazvash samo modela slozhi go na chist fon, drugia nachin e makar i defokusirano pokazhi nekvi pozhari, kolibi, zamatsi ili prosto landscape otzad. Sega nekoi shte kazhe che geroia e v sredata na "magic spell" - ako e taka to neka da e po-iasno - "mulnii", "firewalls" neshto....
Iavno kosata e izrasla samo otgore, otstrani na slepoochiata triabva da ima poveche obem, a i kosmite spored men triabva da imat razlichna dulzhina (tam mai ne e izobilstvalo ot friziori).
Kogato se izgrazhda edin tipazh kakto tozi e hubavo naum ili na hartia ili na DOC file chovek da mu napravi harakteristika, toest da napishe niakolko reda koi e toi, bashta na deca li e, bie se na chuzhda teritoria ili na sobstvena, lud li e ili strogo presmetliv blagorodnik ili nenormalen mladok koito iska da se dokazhe na staria si bashta kralia ili soltashak na glavnokomandavashtia koito pri pruv udoben moment shte si zabie mecha do druzhkata v nego....................Tezi neshta ako gi pregovorish predi tova neizmenno shte dadat na geroia ti dori bez da iskash poveche harakter na neshtoto. Mozhe bi ti zvuchi malko stranno ot tipa "Neka silata da bude s teb" ama e istina.
Osvetlenieto e dosta osoveno b momenta pochti defaultno. Ako e obedno vreme svetlinata bi padala koso ot gore - probvai bi stanalo dosta po-krasivo, ako e oblachno i silno difuzno mahni hilights po kozhata i svetni poveche cheloto. Ako e osveten ot pozhar pred nego smeni cveta na lampata i pusni chervenooranzhevi bliasaci v ochite.
Materialite - s liceto si otbil nomera (ne se surdi) - triabva ti bump map, shine map, razbira se ako priemem che tova e color mapa i e nared.
Tui kato gledam ne razpolagash pod ruka sas SSS (subsurface scattering) za finnite detaili kato nos i ustni, to vdigni selfilluminationa s okolo 15% pone i kozhata shte e po-dobre.
Metala - izbiagvai lubimia fractal noise i nablegni na risuvani texturi - az poznavam nekoi IZKLIUCHITELNI maistori na knight textures tuka neka te se obadiat (te si znaiat koi sa), osven tova slozhi bumps kakto ti kaza choveka i MNOGO VAZHNO - raytrace reflection - mozhe bi ne navsiakade, no nai veche na izpuknalite mesta. Ako e blagorodnik (vizh po-gore) mozhe da ukrasish sas zlato tuk tame pod formata na nekoi i drug ornament.
Za anatomiata - osven drugoto kazano do momenta, napravi klepachite istinski i po-vidimi - predstavi si che tozi agent tribva da premigva v animacia - shte imash golemi problemi. Skulite sa tvurde visoko i v cherepa ne ostava miasto za ochnite orbiti. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Съб Авг 23, 2003 7:14 pm Заглавие: |
|
|
abe struva mi se che mnogo otgore otgore si go minal tva zemi se hvani poraboti v/hu malkite detaili... texturite... svetlinata osobenno. _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2003 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded, Drone znaete li kak lesno shte stane kat mu buchna edno shlemche - te togava ni ochi ,ni ushi ,ni nos she gledate :)
oorka, napuva go be,brat - nali pisah po-gore,che mu spreli toplata voda ;)
Alex,az sushto iskam poveche menniq s obosnovana kritika bez izlishni "WOW" i tn.. I tuk pochti vsichki sa takiva za koeto big tanks na horata .Otnosno mapovete-liceto i bronqta imat bump i diffuce maps kato minimum osven colora (tova ne sa finalnite mapove estestveno).Raytrace ne mi se slaga vurhu taz bronq-vupros na vijdane.Kolkoto do Цитат: | izbiagvai lubimia fractal noise i nablegni na risuvani texturi | - tuk sim absolutno "Za" ! She se borim oshte :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2003 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Am che napravi go s shlem...:)
ama da ne zabravish togava kosata ej:) trqbva da se vidja , da izlizat nqkakvi kuchuri ot shlema...vse pak mu e dylga kosata;) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2003 10:30 am Заглавие: >>> |
|
|
>>> Ухото май не трябва да стърчи там? _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|