Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Excalibur
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 1:04 pm Заглавие: Аз съм... |
|
|
Наско. Неразбирам обаче, защо този форум е за представяне на потребителите на форума, а се представят абсолютно други неща- какви ли не арт-ове, даже си търсят работници за фирмите.
Както и да е. Аз съм Атанас, от Асеновград и се занимавам с уеб дизайн, графичен дизайн (доста по- малко, но все пак се занимавам) и реших да се регистрирам в графилата.. защото е готино форумче и има добри дизайнери, които могат да направят добра критика- било то за мой или за друг дизайн.
Също така не ми харесва това, че немога да пусна тема в подфорума Уеб Дизайн, явно трябва да извоювам някакъв "ранг" за да мога.
Е- това е от мен.
С поздрави, Наско. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Наско, за всеки раздел на този форум се кандидатства отделно в "Представяне". Ако смяташ, че си на необходимото ниво, не се стеснявай и показвай свои неща. Модераторите на съответния раздел ще преценят дали да ти дадат права.
(между другото, има тема с по-подробно описание на начина за кандидатстване и форума, като цяло) _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Excalibur
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти, че ми разясни нещата, сега ще потърся темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Това е темата:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163
А иначе, да, има по някоя и друга обява, пусната ей така, без да се прочетат правилата... Но какво да се прави :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|