Graphilla.com :: Преглед на тема - Аз съм...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аз съм...

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Excalibur

Местожителство: Asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2011 1:04 pm    Заглавие: Аз съм... Отговорете с цитат

Наско. Неразбирам обаче, защо този форум е за представяне на потребителите на форума, а се представят абсолютно други неща- какви ли не арт-ове, даже си търсят работници за фирмите.
Както и да е. Аз съм Атанас, от Асеновград и се занимавам с уеб дизайн, графичен дизайн (доста по- малко, но все пак се занимавам) и реших да се регистрирам в графилата.. защото е готино форумче и има добри дизайнери, които могат да направят добра критика- било то за мой или за друг дизайн.
Също така не ми харесва това, че немога да пусна тема в подфорума Уеб Дизайн, явно трябва да извоювам някакъв "ранг" за да мога.
Е- това е от мен.
С поздрави, Наско.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2011 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наско, за всеки раздел на този форум се кандидатства отделно в "Представяне". Ако смяташ, че си на необходимото ниво, не се стеснявай и показвай свои неща. Модераторите на съответния раздел ще преценят дали да ти дадат права.
(между другото, има тема с по-подробно описание на начина за кандидатстване и форума, като цяло)
Excalibur

Местожителство: Asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2011 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти, че ми разясни нещата, сега ще потърся темата.
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2011 3:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е темата:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163

А иначе, да, има по някоя и друга обява, пусната ей така, без да се прочетат правилата... Но какво да се прави :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети