Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Пон Май 30, 2011 7:41 pm Заглавие: Disc "C" increase |
|
|
Йо :))
Напоследък имам доста проблеми с диск "С", тоест остава ми максимум по 80мб и не мога да си свърша работата, а целият дял е 19ГБ.
Не ми се занимава като цяло с преинсталиране, защото нямам нерви да инсталирам всичко наново, а са доста неща.
Как мога да добавя от другите дялове, например още 10ГБ на "С", без да губя никаква информация?
Пуснах Ccleaer, пробвах разни други програмки, но максималното пространство, което изчиства, е 200МБ, след един HD клип в youtube и пак съм на 80/90мб
Тенк ю _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 12:37 am Заглавие: Re: Disc "C" increase |
|
|
hristov2256 написа: | Йо :))
Напоследък имам доста проблеми с диск "С", тоест остава ми максимум по 80мб и не мога да си свърша работата, а целият дял е 19ГБ.
Не ми се занимава като цяло с преинсталиране, защото нямам нерви да инсталирам всичко наново, а са доста неща.
Как мога да добавя от другите дялове, например още 10ГБ на "С", без да губя никаква информация?
Пуснах Ccleaer, пробвах разни други програмки, но максималното пространство, което изчиства, е 200МБ, след един HD клип в youtube и пак съм на 80/90мб
Тенк ю |
Намери ме на skype minimirobg да ти метна нужното и да ти обесня и си готов за половин час :) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Badness
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 8:53 am Заглавие: |
|
|
Ако не е тайна може ли и аз да разбера , защото и при мен май се случва нещо такова?
С партишън меджик ли става врътката? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 9:44 am Заглавие: |
|
|
ако е за Шопа, му дайте друг праймъри диск, да не е С, щом там няма място _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 11:05 am Заглавие: |
|
|
"Partition magic"
и като добавиш вълЪшебната дума portable в гугъл, се случват чудеса. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 11:18 am Заглавие: |
|
|
Не е за Шопа, смених му диска, обаче все тегли от някъде :))
Благодаря! Сега ще пробвам и ще докладвам _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|