Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 9:09 pm Заглавие: |
|
|
а фланелката рулва :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 10:21 pm Заглавие: |
|
|
абе ся като се замисля с оглед на все още топлите ми чувства към този форум, нещо аз ако бях дърт скулптор и паметника беше мое дело, ако да е соц. поръчка, някак нямаше да ми е готино улични "артисти" да ми боядисват нещото.
тука все пак се подвизават хора, които правят нещата си от нула, а не дращат по чуждото, изключая графитаджиите.
самото нещо като идея е нелошо, ама който е ербап да си събере финанси, да си отлее една скулптура и ще му стисна ръката.
иначе дай да вземем да овърпейнтнем освен останалите паметници и стенописите и мозайките и всичко, щото е мноо фешънско и ще вдигнем олелия. па що не да почнем и живописните платна по музеите, после иконите ако сме атеисти и те така.
като ще се прави арт, да е за сметка на артиста викам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 10:58 pm Заглавие: |
|
|
самата идея че тва е монумент на обществено място без никви врати, ограждения вече означава че са обществено достояние...
реално при това положение все ще се намери кой да удари овърпейнт...
съгласен съм не е приятно ... но пък и на доста хора не им е приятно да е там тоя монумент...
Св.София дали ще се намери някой да я овърпентне.. не мисля...
в парка заимов каманака вече си има тагове...
около националната склупторите мисля не са пипани...
бузлуджа е порутена...
шипка си стои...
асеновци и него кат го видях последно не беше вапцан в розово...
монумента в Хасково на Богородица няма да я залеят също... но пък неона на ореолът си е достатъчен...
прав си Симо само за едно трябва да се прави артъ със собствени средства така ще има много малко подобни монументи като тоя на СА... нали е с народни пари издиган... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 1:02 am Заглавие: |
|
|
Въпроса за паметника е толкова сложен, че не знам как бих могъл да взема конкретна позиция. Да, не е нужно да живеем с миналото, но не бива и да го забравяме, за да не го повтаряме. А относно вратичките, които да ни показват къде можем да се изхождаме.... мислех че сме пораснали за да се сещаме сами.
Честно казано, първият ден се изкефих на паметника, но после поразмислих и почти всичко което каза Bio ми мина през акъла. Няма как да продължа да се кефя на този АРТ. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 10:09 am Заглавие: |
|
|
да така е но ненужно направиха голяма драма от тва...
аз например съм от хората които неудобряват събарянето на мавзолея... поради същите причини. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 10:32 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | нещо аз ако бях дърт скулптор и паметника беше мое дело, ако да е соц. поръчка, някак нямаше да ми е готино улични "артисти" да ми боядисват нещото. |
За теб не се съмнявам, че нямаше да ти е готино. Виж, за реалното лице, което със сигурност не е сред живите (иначе гнусните журналета да са го разтръбили досега) не би могъл да гарантираш. Хората са различни. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 11:34 am Заглавие: |
|
|
Ама те нали го изчистиха тоя паметЪник? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ама който е ербап да си събере финанси, да си отлее една скулптура и ще му стисна ръката.
|
...не, няма да коментирам :))))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|