Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 5:11 pm Заглавие: Проблем с компютъра :((( |
|
|
Напоследък ми прави ужасен проблем и си нямам на идея за какво става дума. Прилагам една снимка, седи само на началните надписи, от време на време се получава напълно черен екран и една мигаща хоризонтална линия в горния ляв ъгъл. Преди като го рестартирам 2,3пъти тръгваше и после с дни нямаше проблем, но в момента не може да тръгне въобще.
Някой, ако има някакво решение, ще се радвам, защото ми трябва за работа да тръгне като хората или ще трябва да преинсталирам Windows, което е ужаса ;(
П.С. Току що тръгна, но ми се ще да знам, ако някой се е сблъсквал с проблема, какво е точно. Преди малко смених кабелите, които свързват хард-дисковете и дъното и тръгна, но за всеки случай.
Благодаря, Кала _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Звучи като хардуерен проблем. 'носи го на хората от hardware[dot]bg. _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Мисля че нещо такова ми ставаше и на мен преди. Много трудно тръгваше, ако успееше да подкара, не го изключвах, защото не съм сигурен че като ми трябва ще тръгне. :D
Дъното беше проблема, имаше заминал кондензатор. _________________ http://comicsbistro.net/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Много е дърт вече, 2005та, а досега само 1 перка на видеокартата беше замината, та я смених. Трябва да го занеса целия, за го видят за какво става дума. Важното е, че сега тръгна, че ми излезе бял косъм :)) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 8:54 pm Заглавие: |
|
|
дърто е, половината кондензатори са цъфнали кат на абитурентка джуките :)
отмести уевиа капак и виж че на онези малки цилиндрични неща капачетата са им като бомбета
добре дошъл в 2011 и си купи интел този път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Същия проблем имах и аз.При мен беше графичната карта. _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 9:02 pm Заглавие: |
|
|
нибой са и дъното е трънгало :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 9:16 pm Заглавие: |
|
|
бе къф си пророк, къде ги видя избушените кондензатори? :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 10:28 pm Заглавие: |
|
|
хех :)
нема прайм конкуренция на смс гадателите,
просто съм я ял тази дупка на геврека няколко пъти :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 10:32 pm Заглавие: |
|
|
кофти вкус има.
ново пц трябва _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2011 11:31 pm Заглавие: |
|
|
и от захранване съм го ял същия.... в един момент просто не му стига тока....
пробай да поразкачиш малко консуматори... ЦД-та допълнителни хардове, въртилаори и т.н. да видиш ша запали ли лесно тогаа
Ако запали земи си едно ново захранване поне 400Вата и си ти.... _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Имам приятел, който се занимава с компютърни конфигурации, та се чудя, ако му дам старата си машина за някакви части и доплатя за нов, по-добър, може би ще е най-доброто решение. Рано или късно ще трябва да го направя, че взема ли видео-то, ще трябва да се обработват и монтират по някакъв начин, а със сегашната ми конфигурация, това е почти невъзможно :)
Благодарско хора, ако имате някакви предложения, споделяйте :)
Кала _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2011 7:52 pm Заглавие: |
|
|
инвестирането в стар компютър е като да инвестираш във бивше гадже :)
ако ти даде 100 лева за старата щайга пляска с ръце :)
нов Интел или нещо марково секън хенд и си хепи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|