Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Christian

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2011 9:48 pm Заглавие: Нов проект |
|
|
Започнах работа по Beat-em-up игра и реших да споделя малко от работата си, тук ще пускам "готови неща", силно се надявам на конструктивна критика и смятам, че feedback-а на това ниво в процеса на работа е много важен :)
(извинявам се за големия размер на картинките) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Weatherwax

Регистриран на: 30 Май 2008 Мнения: 247 Местожителство: София(за момента;)
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2011 1:48 am Заглавие: |
|
|
Браво за труда! Страницата ти с движенията е най - силна ;) Прави ми впечатление ,че всичките ти характери имат сходно излъчване - опитай да разнообразиш очите и веждите - еднакви са и при 3-те типажа. Като цяло - стабилна и приятна за окото рисунка - мацката може и по-секси да я направиш(краката и са с дължината на тези, на боеца) - това им е ролята на женските в тоя тип игри - да крещят СЕКС и да бълват стрели в несвяст : DD
GooD Luck ! _________________ Свръхчовека е създаден в Казанлък.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2011 11:04 am Заглавие: |
|
|
Weatherwax написа: | това им е ролята на женските в тоя тип игри - да крещят СЕКС
GooD Luck ! |
Отново апелирам за добавяне на "like" бутон в Графила :D
Много ми харесва колко отчетлив е силуета на всеки персонаж. Добра работа. Сега и анимациите ако направиш както си разрисувал движенията...
Квото каза Weatherwax за мацката. На файтъра лицето е доста безлично, противниците имат повече характер от него. Ше се радвам да видя по-напреднал стадий на разработка в бъдеще :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2011 12:21 am Заглавие: |
|
|
Тепърва започва търсенето на игровата визия, давайте смело с критиките и не ме щадете :)
 _________________ so predictable! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 05, 2011 8:56 am Заглавие: |
|
|
.. основно туй дето ме притеснява е че има нещо много познато като стилистика етц в тях... пробвай и в някаква друга посока... освен туй пробвай и да скелнеш сайза на всеки герой за да придобие още по добър силует и пр...
например мацето по какво се отличава от тоя кастър ли не знам какъв е като силует? малко самоцелни стоят... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 10:34 pm Заглавие: |
|
|
ok _________________ so predictable! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 12:03 am Заглавие: |
|
|
Аз не мога да разбера каква ти е идеята със силуетитв, защото ако искаш да покажеш някакъв процес, то видимо силуета произлиза от завършената картинка, а не обратното. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 12:18 am Заглавие: |
|
|
по скоро в случая, грешно презентиране, иначе докато работя във флаш-а съм си ги разделил на два мовие клипа единия по който работя, а другия си върви паралелно с тинт на черно. Ами Dr2, до голяма степен съм повлиян от арт-а на Алекс и много му се кефя на рисунките още от край време както и на една игричка owlboy, ако нещо ти напомня за тези неща то направо си кажи. Малко ръчкане по чаровете от днеска, явно ще се почват на ново...
 _________________ so predictable! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 10:18 am Заглавие: |
|
|
... по горе ти казаха, ама и аз да отбележа че булката ти е много късокрака, липсва и финес за женски герой... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|