Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
swann

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2011 8:42 pm Заглавие: |
|
|
За последната картинка. Добре е нарисувана, показваш техника и изграждаш добре обеми, цветово също не е лошо. Според мен проблемът идва от това, че нямаш ясна идея какво да рисуваш. Преди да почнеш рисунката и през цялото време докато рисуваш трябва да мислиш какво е това животно, което правиш, къде живее, какво прави, какво яде, как ловува (ако е хищник) и каква е функцията на всичките тия джвъкни по него. Примерно тия пипала по гърба му. Каква им е функцията? Мухи ли трепе с тях? Когато правиш дизайн на каквото и да е било, първото нещо, от което трябва да тръгнеш е функционалността. Имаш умения, просто смятам, че трябва да вкараш повече мисъл като рисуваш. _________________ CGHub
Facebook
DeviantArt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2011 12:32 am Заглавие: |
|
|
цъкането го можеш на по-добро ниво от някои тук, повече над молива и над по-скучните задачи. И прочети внимателно поста на Swann. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pathetic13

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2011 12:27 am Заглавие: |
|
|
Започнах да драскам по честичко... Купих си анатомия и започнах да чета и прерисувам и се опитвам да науча как да свързвам нещата както трябва.... Пра'я повече скици и в тетрадките , но ме мързи да сканирам ... може би като започна да ги правя по добре ....
 _________________ Мой путь не оставит следов в этом мире,
Кроме смердящего
Тела, которое холодным найдут в пустой квартире. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2011 3:43 pm Заглавие: |
|
|
трицепса кърти на втората и четвъртата ти бегат малко пропорциите рамената кост е по дълга от предмишницата на четвърта ходилото ти е по голямо всъщост незнам анатомията е доста ъдванст може би тря се тръгне от форма и преди да се изучават конкретните мускули тялото да се разглежда като сътавени от прости форми цилиндри сфери т.н. успех мно работа те чака  _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pathetic13

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2011 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Мда .. за жалост има много повече грешки ... това са ми едни от първите та се очакваше ... Отново разчитам на детайл от колкото на формата... Но лека по лека се опитвам да го променя тоз косур... _________________ Мой путь не оставит следов в этом мире,
Кроме смердящего
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2011 10:04 pm Заглавие: |
|
|
pathetic13 написа: | Мда .. за жалост има много повече грешки ... това са ми едни от първите та се очакваше ... Отново разчитам на детайл от колкото на формата... Но лека по лека се опитвам да го променя тоз косур... |
без притеснения, спазваш от ОБЩО КЪМ ПОДРОБНОСТИ и е ОК _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pathetic13

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Айде една нова за любителите на Междузвезни войни !
...за жалост заради жегата и мързела ми не я завърших напълно, но колкото толкова... Искам яко критика и някви съвети от към цвят ,защото ми куца яко...
 _________________ Мой путь не оставит следов в этом мире,
Кроме смердящего
|
Върнете се в началото |
|
 |
|