Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне 2D & 3D - SPYBG

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне 2D & 3D - SPYBG
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Imaginarium

МнениеПуснато на: Нед Авг 14, 2011 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По работите ти се вижда до каква степен 2Д-то е станало кучка на гейм индустрията.

Нямаш ли нещо по-нормално, което да не включва прилепнали металокерамични брони, чудовища, вампири и трансформъри и останалите клишета, изчерпани от дъното на помийната кофа на кричър&керъктър дизайна ?

извинявам се ако некой се почувства обиден... в стомаха ми има 2 кила бира...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Imaginarium

МнениеПуснато на: Нед Авг 14, 2011 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всмисъл... таковата... моделирай едно момиче с цвете, некво мило същество, нещо любезно, добронамерено, не така агресивно... повръща ми се от тия биткаджийски лайна дето гледам в специализираните форуми... живота не е само агресия и болка и унищожение и смърт
имаше един филм навремето с едни оживяващи фигурки с вечни литиеви батерии дето бяха отряг Гаргойли и човека дето ги създаде искаше да обучава деца с тях ма гадния корпорат поиска да създадат банда хамерикански командоси да ги трепят хубав филм беше. "малки войници" ли се казваше или как там се казваше нещо такова... взаемето да го гледате мамка му...
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Авг 14, 2011 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Imaginarium написа:
Всмисъл... таковата... моделирай едно момиче с цвете, некво мило същество, нещо любезно, добронамерено, не така агресивно... повръща ми се от тия биткаджийски лайна дето гледам в специализираните форуми... живота не е само агресия и болка и унищожение и смърт
имаше един филм навремето с едни оживяващи фигурки с вечни литиеви батерии дето бяха отряг Гаргойли и човека дето ги създаде искаше да обучава деца с тях ма гадния корпорат поиска да създадат банда хамерикански командоси да ги трепят хубав филм беше. "малки войници" ли се казваше или как там се казваше нещо такова... взаемето да го гледате мамка му...

Съгласен съм, че вече е презалято с неща с подобна тематика и вече все по-трудно се среща нещо оригинално.

А ти се съгласи, че всеки има право да си работи, според собствения вкус и нагласа и не е необходимо да даваш наклон на хуищата на хората.

Ако имаш някакви конкретни поръчки, чуйте се и се разберете с човека за цена или там каквото ви скимне. Ако не - сигурен съм, че в нета можеш да си намериш достатъчно форуми с мили момиченца че и цветя.
Върнете се в началото
Imaginarium

МнениеПуснато на: Нед Авг 14, 2011 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И ти си прав...
Върнете се в началото
spybg

МнениеПуснато на: Пон Авг 15, 2011 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Всъщност аз правя мили нещица,в работата ми работя по игрички с малки невинни създания и други естеството на работата ми е такова,някога съм вземал Freelance проекти с които съм правил чудовища и други и то е било защото това плащало сметката в края на деня.Може би от там си харесвам такива неща,стилът на един артист понякога се влияе и от средата и от това в кое е добър или не.Има хора добри в правенето на хуманоиди,други които са добри в правенето на роботи и т.н.
Много скоро (стига да ми дадат права в графата 3Д) да пост-вам ще постна и...3Д модели и екрани от игрите които разработваме на работа след като скоро ще ги пускаме на пазара така че тогава ще видиш нещо миличко и невинно от мен :)
и не не съм се обидил или нещо подобно,оценявам мнението на другите,всеки е артист и се учи от грешките си затова влизаме в форуми и споделяме за да ни дадат обективна критика за нещата които сами не можем да видим много или малко.
:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
qws

МнениеПуснато на: Пон Авг 15, 2011 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Братлее ко стана заеби ... ти влезна и това дето си показа ... Уоао...
Срам ме е че представям, като си наоколо :D
Tsestito! Въпреки 4е нямам права гласувам за тебе! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
spybg

МнениеПуснато на: Пон Авг 22, 2011 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Oще един от поредицата :)

Timelapse: http://www.youtube.com/watch?v=B2V8KJQu-pY
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivelin trifonov

МнениеПуснато на: Пон Авг 22, 2011 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много намачкана форма,всичките постобработки в фотошоп стоят безмислени без основата отдолу.Защо си му отрязал краката така?Аз лично нямам нищо против разните крийчъри/чудовища/роботи,стига да са помислени преди това като идея/концепт и чак след това реализирани в 3д.Успех занапред.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети