Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2011 1:31 pm Заглавие: |
|
|
На Струма-та....rolling down to the river (баба ни Тина Търнър)
:) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2011 3:53 pm Заглавие: |
|
|
Nedelia, stavam, poglejdam Poliarnite Planini - izgrev, skuka mi e neshto, a... da, imam rojden den - hubavo, dano si hvana ferryboata da ida pri Priatelite mi na drugia ostrov.
Zvania na ferryto - ne vdigat, zvania na putnata informacia - i te (puk norvejkite uj ne sa kato nashite). Vlizam na site im - udarili si ednoto ferry i niama da doide. Super.
Vlizam - website mi na VerticalShot ne raboti, update na survera do PHP 5,3 - zvuni ot roaming da go opraviat... dobre.
Sreshta s domakina mi - nalaga se da ostana oshte den, ne sam vzimal hrana, niamam i torda da pocherpia, nishto ne bachka v nedelia. Ima blagotvoritelna razprodajba na domashni vkusotii ot ribarskite saprugi - super, shte ida tam! Da, ama niamam pari v cash, a na ostrova niama nito edin bankomat - kusmet... Shte ida i shte pitam moga li da obmenia neshto niakak, pri nalichni 60 kroni... tova kato za dva shokolada tuk :)
Obajdat se priateli ot drugia ostrov, praviat mi torta - da, ama az niama da idvam... Te puk mi kazvat kakvo neveroiatno severno sianie sum prospal vchera, hem biah buden i gledah prez prozoreca, aide i tova...
A, sega ot edin chas pochna edin uragan, dano ne me otvee predi da sum stignal blagotvoritelnata razprodajba.
Ne znam niakoi razbra li neshto, a i se izviniavam za latinicata, prosto vidiah tema za spodeliane na nedeli, ta da si kaja... basi :)
Blagodaren sum, che imam Hora, koito me obichat bezmerno - blagodarenie na Tiah nedeliata si ia biva, vsushtnost, samo dano mine burzo :)))
Pozdravi ot Lofoten! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2011 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Update: puskat izvanredno ferry i otivam pri Priatelite si, Jivi i Zdravi, tazi vecher - kak mogat da se oburnat neshtata v edna Nedelia na RD, a :)))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2011 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Ами... ЧРД :) Снуп. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 7:32 am Заглавие: |
|
|
Жив и здрав! Все едно слушам National Geographic или Explorer. Супер! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2011 8:51 am Заглавие: |
|
|
ех.. що те нямам в контактите си!? ЧРД Влади! Да си жив и здрав! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|