Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sin_mania
|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 12:14 pm Заглавие: proba za predstavqne;) |
|
|
Zdravejte iskam da vi predstavq edno sajt4e koeto si napravih ej taka za kef stoto sym golqm fen na igrata opital sam se da go oprostq maxsimalno i....Abre kvo da vi pri kazvam vijte go :http://war3strategy.hit.bg i kritikyvajte;0. _________________ http://neykovi.royalsbg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Eii...haresva mi....Hvurlih edno oko na strategiite za rush...merci moga da kaja...Shtoto i az sum golem maniak na WArCrafta i mislq 4e shte mi budat ot polza.
A po vuprosa za predstavqneto ti...mene ich ma nema v web design-a taka 4e...drugi shte kajat da li shte vlezesh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Draken-Korin написа: | Eii...haresva mi....Hvurlih edno oko na strategiite za rush...merci moga da kaja...Shtoto i az sum golem maniak na WArCrafta i mislq 4e shte mi budat ot polza.
A po vuprosa za predstavqneto ti...mene ich ma nema v web design-a taka 4e...drugi shte kajat da li shte vlezesh. |
Абе Draken-Korin, кое ти хареса не мога да разбера - от към web ми се струват първи опити.
sin_mania - похвално за ентусиазма, ама ако няма други коментари по темата нали се сещаш защо ще е така ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sin_mania
|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 2:12 pm Заглавие: :)) hehe mersi Draken-Korin az tam ste slagam qki strategii |
|
|
abre Bobolin az sam pisal 4e prosto predstavqm sajta ne 4e e neshto osobenno kato design stoto ne se zanimavam profesionalno s sajtove v momenta i pravq sajtove samo za sydyrjanieto ina4e Mayata me vle4e i skoro ste sloja istinsko predstavqne no ako iskash da vidish 4ovek kojto se zanimava eto ti saita na brat mi http://www.newiaqua.hit.bg pak kaji si za nego komentarite.;) _________________ http://neykovi.royalsbg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 2:42 pm Заглавие: |
|
|
...ami davaj...pokaji neshto na Maya-ta......zashto si q pusnal togava tazi tema... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sin_mania
|
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2003 2:51 pm Заглавие: e;) |
|
|
sega za mayata iskam da e neshto profesionalno kato predstavqne s Mel language ama oshte ne sam napravil neshto 4ak tolkoz stojnostno za da vi go prezentiram tarsq si ideq sega no smqtam da e nqkoj pejzash s mnogo detaili a saita go slojih tuka stoto nali tuka se predstavqt raboti;) _________________ http://neykovi.royalsbg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 10:38 am Заглавие: |
|
|
ami ko da kaja za saita na brat ti - ujasen e ... ima na4enki. ama samo na4enki... ne se hali s nego, izlagash se .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 11:15 am Заглавие: |
|
|
kato web ne e koi znae kakvo no informaciqta vatre si struva da se pro4ete ot vseki gamer bravo :) _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 11:31 am Заглавие: |
|
|
tva_sam_az написа: | kato web ne e koi znae kakvo no informaciqta vatre si struva da se pro4ete ot vseki gamer bravo :) |
ubu de
ma koi shte iska da chete neshto deto ne izglejda dobre?
to tui e smisala na dizaina
da predstavi infoto po nai-dobria nachin
po tvoita logika vseki moje sam da si pravi weba |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 11:36 am Заглавие: |
|
|
offtopic:
za6to ne napravim otdelen razdel WarCraft 3 za SoulSurviver i saitove kato toq:) Aide stiga be!! kakvo zna4i saita me kefi - informaciqta e qka:)
koq informaciq vi kefi? tq za dizaina? taq za zeleniq background? kyde mu e "profesionalnoto, visoko nivo" :)
Naistina pi4, tova mnogo po-dobre e v grafila za vseki ili o6te po-dobre v nqkoi game forum da go postnesh:) Osven tova sam si si izprosil kritika:))) A tuk se o4akava kritika ot kym dizaina, a ne ot kym kolko varianta za prevzemane na elfi4eski grad s orki si vkaral:)) Q po-seriozno:) Dizaina e mnogo zle:) nemoje po otdelno da s eopishe kolko e zle, cqlostno e zle i kato elementi e zle:)) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 12:05 pm Заглавие: Re: :)) hehe mersi Draken-Korin az tam ste slagam qki strate |
|
|
sin_mania написа: | abre Bobolin az sam pisal 4e prosto predstavqm sajta ne 4e e neshto osobenno kato design stoto ne se zanimavam profesionalno s sajtove v momenta i pravq sajtove samo za sydyrjanieto ina4e Mayata me vle4e i skoro ste sloja istinsko predstavqne no ako iskash da vidish 4ovek kojto se zanimava eto ti saita na brat mi http://www.newiaqua.hit.bg pak kaji si za nego komentarite.;) |
Погледнах сайта на брат ти - щом самия ти не проумяваш че нещото което показваш с цел да впечатли всъщност е доста доста слабо изпълнение (да не използваме по-силни) ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Saitovete i na tebe i na brat ti sa meko kazano slabi.
Osven tova se pishe "konstruirana" vmesto "konstoirana"
Davai s Maya-ta, ne se zanimavai s gluposti... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sin_mania
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:01 pm Заглавие: proba -nali iskahte neshto ot Maya:) |
|
|
abre 4eta si az helpa i vikam sto da ne smesq nqkolko tutoriala vijte kvo se polu4i a eto i film4eto http://free.techno-link.com/up/proba1.avi 3.4 mb e.Az sam oshte nov v Mayata i si li4i sas sigurnost no tova neshto go napravih za 15 min i sam mnogo dovolen iskah da go vidite. A za rendvaneto i compressiqta na film4eto sorry ama za prav pat go pravq i izpolzvam VirtualDub ama nqkoj neshta ne sam gi nastroil.:)Smqtah da se predstavqm s neshto po krasivo ama vie barzate da vidite i ste vi dam da vi pokaja do kade sam stignal na tazi vesela programka;)P _________________ http://neykovi.royalsbg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sin_mania
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:09 pm Заглавие: |
|
|
mai v saitovete si po-dobar. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:28 pm Заглавие: Re: proba -nali iskahte neshto ot Maya:) |
|
|
sin_mania написа: | ...Az sam oshte nov v Mayata i si li4i sas sigurnost no tova neshto go napravih za 15 min i sam mnogo dovolen iskah da go vidite. A za rendvaneto i compressiqta na film4eto sorry ama za prav pat go pravq i izpolzvam VirtualDub ama nqkoj neshta ne sam gi nastroil.:)Smqtah da se predstavqm s neshto po krasivo ama vie barzate da vidite i ste vi dam da vi pokaja do kade sam stignal na tazi vesela programka;)P |
Pich nestata ne se pravqt za 15 min. pravqt se sus jelanie i dokato stanat, a tova moje da toneme i chasove i dni i meseci zavisi s kakvo si se zahvanal. A ako programkata q pozlvash samo za veselba mai nisto nqma da stane. Jelanie i trud trqbva tuk mnogo i turpenie golqmo :). USPEH |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sin_mania
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 4:41 pm Заглавие: hehe mesri |
|
|
ama dosega samo 4etoh helpove i v4era za prav pat se opitah da napravq neshto taka4e e dobre kato za parvy pat.Vij vidqhte li film4eto ili samo privewto? _________________ http://neykovi.royalsbg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 6:16 pm Заглавие: Re: :)) hehe mersi Draken-Korin az tam ste slagam qki strate |
|
|
sin_mania написа: | ... ne 4e e neshto osobenno kato design stoto ne se zanimavam profesionalno s sajtove v momenta i pravq sajtove samo za sydyrjanieto ina4e Mayata me vle4e i skoro ste sloja istinsko predstavqne .. |
sin_mania написа: | ama dosega samo 4etoh helpove i v4era za prav pat se opitah da napravq neshto taka4e e dobre kato za parvy pat.Vij vidqhte li film4eto ili samo privewto?. |
Tova che te vleche Maya ne znachi che skoro moje da napravish istinsko predstavqne. Za tova sudq ot tova che "v4era za prav pat si se opital da napravq neshto ". Turpenie, vreme i mnogo rabota! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ama dosega samo 4etoh helpove i v4era za prav pat se opitah da napravq neshto taka4e e dobre kato za parvy pat |
teoriq bez praktika ne moje.
klipcheto ne sam go gledal i mislq che nqma nujda. na tebe sega sa ti neobhodimi kniga i tutoriali, kakto i vreme za da osmislish neshtata.
i shte ti otneme mnogo poveche ot den za da napravish neshto dostoino za predstavqne, ne si misli che stavat byrzo tiq raboti.
taka che ako si reshil da se zanimavash s tva - fashtai se seriozno i gledai po forumite kakvo 3d se pravi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2003 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | mai v saitovete si po-dobar. |
За съжаление така се оказва :>>>
Sin_mania, много е похвално че се опитваш да направиш нещо, обаче е хубаво да се поразходиш малко из 3d и webdesign форума. Разгледай горе долу какви неща се постват и се харесват и какви са критиките. От това ще научиш много неща.
Не се отказвай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|