Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mav

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2011 6:08 pm Заглавие: Продавам XFX GF 8800 GTS 512 |
|
|
Здравейте всички, продавам видео картата си. GF 8800 GTS 512, това е втората серия 8000 с подобрено ядро, G92.
Картата работи перфектно. Това че е на XFX допълнително вдига качеството на компонентите в нея. Едишънът е обикновен, тоест не е фабрично клокната. За работа е повече от перфектна.
Цена: 90лв
Пускам един GPU-Z, за да може да видите характеристиките.
[/url]http://www.techpowerup.com/gpuz/3ebm2/[url]
Температурно, каратата е в прекрасни граници, което позволява на етусястите да я клокват, без особена промяна в шума или градусите.
Обявата е за София. (ако някой има особено голям интерес, мога и да я пратя в провинцията)
0893472541.
[/url] _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2011 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Нещо не съм си нагласил линка правилно, за което си извинявам. Ето го отново:
http://www.techpowerup.com/gpuz/3ebm2/ _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 11:39 am Заглавие: |
|
|
Интересен подход имаш в продаването :D
Исках да купя картата, писах ти ЛС, прочете го и дотам.
Ми успех :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се за закъснението. Отговорил съм ти на лично съобщение. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 5:00 pm Заглавие: |
|
|
аз прдодадох същат апреиди 4-5 месеца сза 40 лв , даже беше GTX :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2011 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Това е прекрасно. А аз подарих миналия си монитор. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2011 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Имам някакъв проблем с личните съобщения, получавам известия от форума, но в графила няма реално получени нови. Моля ако някой има интерес, да ми се обади на посочения номер или да ми пише директно на:
madmav@abv.bg
Благодаря. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|