Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 2:48 pm Заглавие: Добър сервиз за Iphone 4 в София |
|
|
Народе изпуснах си Iphone-a от 4тия етаж и падна на плочките. Вярвате или не работи! Дисплея не му е счупен, звъни, получавам смс-и даже алармата ми звънна сутринта. Счупил се е задния панел зверската + огъната антена от страни. До сутринта работеше и дисплея, но нещо го разместих и сега само свети отзад. Като го закача за I Mac-a си се синква без проблем...
Та питането ми е дали има някъде добър сервиз в София да го занеса да видим дали може да се оправи или поне да го продам за части....
Ето и малко снимки:
Мерси предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 3:28 pm Заглавие: |
|
|
http://lug.bg/
аз от него си купувах iPhone, има си и сервиз и е точен..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 4:01 pm Заглавие: |
|
|
снимай видео и пращай на Ябълките, то си е жива краш тест реклама мое цял кашон иФони да ти върнат в благодарност :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 8:12 pm Заглавие: |
|
|
баси бруталната реклама..... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 10:39 am Заглавие: |
|
|
Сега го занесох, тея в сервиза онемяха :D чакам да ми звъннат сега с присъдата :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Ба.. тва ли е двойно бронираното хеликоптерно стъкло? :-/ _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Абе ябълка и то нахапана... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2011 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Ба.. тва ли е двойно бронираното хеликоптерно стъкло? :-/ |
еми да, не виждаш ли, че си работи и дисплей и всичко .. само корубата се е понакривила и размекнала :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2011 10:27 am Заглавие: |
|
|
Пропукала се е дънната платка за нищо не става.... Дават ми 150 лв за части да го давам ли се чудя??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2011 12:51 pm Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | Bio написа: | Ба.. тва ли е двойно бронираното хеликоптерно стъкло? :-/ |
еми да, не виждаш ли, че си работи и дисплей и всичко .. само корубата се е понакривила и размекнала :) |
аз за стъклото пиша, дисплея не ми е в полезрението, виждам едно стъкло което е на сол, ти с нета ли имаш проблеми или други снимки гледаш? :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 3:02 pm Заглавие: |
|
|
пропукала се е дънната платка...бахти диагнозата _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 3:47 pm Заглавие: |
|
|
точно 165лв взех за части :D около 1000 лв съм назад :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Е все пак си го ползвал, не е като да си го изпуснал пред магазина.
Мисля, че 165лв за части е екстра, по-старите поколения iPhone по 50 не могат да вземат за части.
А между другото как точно го изпусна...снимайки, говорейки?!? Аз като говоря на тераса се усещам как неволно го държа необичайно здраво и плътно до ухото си. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 4:15 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | Е все пак си го ползвал, не е като да си го изпуснал пред магазина.
Мисля, че 165лв за части е екстра, по-старите поколения iPhone по 50 не могат да вземат за части.
А между другото как точно го изпусна...снимайки, говорейки?!? Аз като говоря на тераса се усещам как неволно го държа необичайно здраво и плътно до ухото си. |
Ми малко е странно. ГДБОП нахлу в блока :D и една приятелка се уплашила да не за мен и ми звънна и аз сънлив скочих да видя през балкона и... хаахахахах
п.с. не съм някой рецидивист :Д |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Видя ли сега! Ако го беше изтървал снимайки щеше да си със здрав телефон... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Аз не моа разбера.. имаш работещ телефон, Айфон, верно с счупено стъкло - факт, обаче работещ, що не си го остави? Е ще ти действа като ренде вьорнер на пръстите ама 165 лева съкс, все пак си работи. ;D _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Аз не моа разбера.. имаш работещ телефон, Айфон, верно с счупено стъкло - факт, обаче работещ, що не си го остави? Е ще ти действа като ренде вьорнер на пръстите ама 165 лева съкс, все пак си работи. ;D |
Дадох го защото ми изгасна дисплея ;) иначе нямаше да го дам никога |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2011 11:57 am Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | cutepoison написа: | Е все пак си го ползвал, не е като да си го изпуснал пред магазина.
А между другото как точно го изпусна...снимайки, говорейки?!? Аз като говоря на тераса се усещам как неволно го държа необичайно здраво и плътно до ухото си. |
Ми малко е странно. ГДБОП нахлу в блока :D и една приятелка се уплашила да не за мен и ми звънна и аз сънлив скочих да видя през балкона и... хаахахахах
п.с. не съм някой рецидивист :Д |
Ахахахахахахахахахахахааа.....ти сериозно ли :D:D:D:D:D:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|