Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ashlie
|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2011 1:44 pm Заглавие: Представяне - рисунки |
|
|
Привет! Казвам се Зорница и съм пълен аматьор. Но все пак обичам да рисувам и се опитвам да го правя по-често и по-добре, дори и да ми е хоби.
Силно подозирам, че нещатата ми не са на висота да ме "приемете", но се надявам поне на критика. Към момента знам само за вашия форум, където човек може да получи критика за творбите си, надявам се да не бъркам с това си представяне тук...
Не можах да открия рестрикции относно голота в изображенията, но се извинявам, ако нарушавам някакво правило...
следващото е рисувано по снимка, най-вече конят
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2011 2:05 pm Заглавие: |
|
|
ха хаха пишока на тикивата е един път :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ashlie
|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Толкова ли е зле, че само малката тиквичка предизвика коментар?
Знам, че нивото ми е далеч от професионалното, но... Ако смятате, че съвсем не съм за тук, моля кажете го директно. Не че знам друг форум, където да потърся трибуна и критика, де :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ashlie
|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 5:46 pm Заглавие: |
|
|
kefo написа: | http://comicsbistro.net/forum/ |
Благодаря! :) За там ставам ли? Да не се излагам като кифладжийка все пак, тук достатъчно го направих... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rikishi

|
Пуснато на: Съб Дек 03, 2011 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Ashlie написа: | Толкова ли е зле, че само малката тиквичка предизвика коментар?
Знам, че нивото ми е далеч от професионалното, но... Ако смятате, че съвсем не съм за тук, моля кажете го директно. Не че знам друг форум, където да потърся трибуна и критика, де :( |
Форумът учи но не е училище. Приеми го като галерия където някакви майстори и техните добри ученици излагат работи. Tова Не трябва да те обижда разбира се, а само да те мотивира да рисуваш и да пробваш пак след известно време. _________________ http://www.behance.net/rikishi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|