Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 12:04 am Заглавие: Are oshte WIP-aaa :-)))) |
|
|
Pichowe,
Dneska mi ostana malko wreme w koeto da moga da gledam komp bez da mi se pridraifa i prisere ednowremenno i eto kakwo izleze za malko po-malko ot 6 chasa. Twa e Germanets ot spetsyalno podrazdelenie za izdirwane i sabirane na beztsenni arheologicheski artefakti operirashto nekude prez perioda 1936-1939 (izmisleno, estestweno), edin ot oponentite na onya Angliiski tipazh deto postwah predi izwestno wreme (shte ima oshte ot Ze Germans). Polkownik ot Sonderverband Afrika 115 (taka se kazwa podrazdelenieto na Wehrmachta). Imeto mu e Hans-Joachim von Boelkow, primerno.
Oshte e e wuw WIP faza -- ne sa lepeni mirrornatite chasti, nema nokti na ratsete i e zel nazaem ot predishniya character krakata, obuwkite, i kolana (ama samo oshte malko shte e taka).
Wsyakakwi mneniya (osobeno takiwa kakwo da se oprawya) sa izklyuchitelno dobre doshli!
Images:
Aaaaaaaaaaaare, priyaten weekend na sichki!
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 1:30 am Заглавие: |
|
|
Drone :) prqten tipaja ama kato go vidqh v na4aloto bez da 4eta texta ti, kadeto kazva6 vsu6tnost kakuv e toi ( 4oveka ) i pomislih 4e e nqkakuv iujnoamerikanski diktator ot 70tte godini na 20 vek:)) samo malko lampazi i e gotov!! tova li4no na men mi idva ot strogo negermanskata mu fizionomiq!! za da mqza na Fa6aga:)))) trqbva moje bi da go napravi6 s harakternite 4erti nai 4esto izpolzvani pri izobrazqvaneto im po edin ili drug povod:) toest s mo6tni skuli, svetlo ama mnogo svetlo sini o4i, abe prosto po volevi da e nqkak:)!! A i ne znam ama racete ne sa li prekaleno naturni!?? :)) abe mai mnogo se otplesnah za ne6to koeto si napravil naburzo i na dali si mu mislil tolkova ama.... vse pak:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 7:22 am Заглавие: |
|
|
mdaa.
ARIEC - bledosini ochi, tunki ustni, bleda kozha zachervena ot slunceto na tropika po vrata i buzite, poveche nazi atributi po tialoto - verizhki, orleta i svastiki. Po malko naturalizam v botushite i racete. Botushite mozhe da sa kalni.
Haraktera na edin takav cartoonish tip spored men trebe da govori za chovek ot studenia sever otishal tam kadeto slunceto e mnogo silno i e mnogo toplo i demek ne mu e miastoto tam, ama nali e silno volevi a sashto taka e pokovan idealistischno...
Trebe mu po-fanatichen stuklen pogled.
Inache po 3d-to: trebe da weldnesh mesha da si se smoothne (ma ti si go znaesh).
S neturpenie chakam da mu slozhish kokali i clothsimulacia za da ne stoi kato posran :)
Uspeh _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 10:47 am Заглавие: |
|
|
drone dobre e picha :)
no na men lichno mi se struva che sys stariq character sa bash bratq, trqbva da mu promenish malko fizionomiikata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 10:50 am Заглавие: |
|
|
opa, propusnah da kaja za laktite - ne sa izviti kakto trqbva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Thanks pichowe!
Za charactera -- za prototip sum wzel Josef "Sepp" Dietrich, komandir na 1 SS Panzergrenadier/Panzer Division "Leibstandarte Adolf Hitler", po-kusno 6 SS Panzer Armee. Promenih mu malko bradichkata samo. Iskah da izglezhda brutalen (bukwalno) i wlasten. Ei go na:
Inache, shte ima oshte 6-7 Germans, te shte sa po-tipichni. Toya prilicha na purwiya character shtoto prosto imat shodni cherti :-))))
Alex, za pogleda si praw, sega se opitwam da se setya koi ot poznatite mi ima nai-maniashki pogled da mu shtrakna zenitsite za textura :-)))
Aaaaaaide,
Drone _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 4:52 pm Заглавие: |
|
|
eh Drone to tva general Romel be - motoro de i ??? :o)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Heheeeeeeeee Tumbiiii, i mator che ima :-))))
Eto tuka oshte edna glAwa za 45 min :-)))) Twa e starshina Boetcher, biyacha na Rotata :-))))
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 5:57 pm Заглавие: |
|
|
ne se vizdat malkite svastiki koito problyasvat ot losavite mu ocichki |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 6:21 pm Заглавие: |
|
|
Heheeeeeee, samo tursya poznati sus sini ochi da gi shtarakm za texturi -- ako nyakoy mozhe da mi pomogne sus imagi, shte sum bezkraino blagodaren :-))))
Starshina Boetcher updated (poizchistih mu mesha, oprawih nyakoi durweno stoyashti edges, i kato tsyalo mu izleze po-zul wid :-))))
BTW Alex, nyama sigurno da ima Cloth Simulatsiya, shtoto nyamam s kakwo da ya naprawya.... Shte si e direktna animatsiya na geometriyata, mai mai.
Ako nyakoi ima concepts po temata, shte sum mnogo blagodaren da gi pogledna :-)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 6:32 pm Заглавие: |
|
|
man!! taka opredeleno e po dobre:)) oba4e mislq 4e 6te spe4eli6 mnogo ako mu napravi6 edna mo6tna nemska 4eliust:)) se6ta6 se kakvi sa rubati ariici a?! :)))) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 7:51 pm Заглавие: |
|
|
qko qko....:)
naj-mnogo mi se nabiva na ochi rycete mu.........stranno mi serqt laktite...vse edno si e obyrnal rycete nagore ama kato gledam kitkite nqma takova neshto.......haide davaj i uspeh...
A vprochem...tova da animirash geometriq kato cloth za men si e ludost...:)
Uspeh! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2003 9:10 pm Заглавие: |
|
|
spored mene dori cartoon charactera si iziskva vreme, za 45 min e dobre, no ima dosta neshta za opravqne, shte izkaja nqkoi zabelejchici, nadqvam se da sa ot polza
bruchkite okolo ustata - ne sa razpolojeni taka, po-tochno ne zavyrshvat na pravilnoto mqsto, ochite (ne znam dali e narochno zaradi cartoona)trqbva da imat po-elipsovidna forma, syshto taka cheliustta eventualno da izpykne kakto kaza boteff, zasega malko prilicha na namryshten shishko :)
ne sym zapoznat s cartoona mnogo, no mi se struva che na dosta mesta e neobhodimo da zagladish mesha, primerno okolo nozdrite i vejdite.
pak da kaja che za 45 min mi se struva zadovolitelen rezultata, no ne se sumnqvam che mojesh dosta poveche :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 1:26 am Заглавие: |
|
|
Abe kolkoto i da e cartoon rycete i u6ite trqbva da se opravqt.
Vryzkite na obuvkite gi stegni malko da ne se prebie i im napravi nqkakvi fliongi nakraq.
Trqbva pone myni4ko kolenca i ramene da oformi6.
Bodni mu kop4eta po drehite.
Malko gynki po "boxerkite" nqma da sa izli6ni sy6to.
Mnogo smoothnati mi izglezdat jobovete na drehite.
Kolana kyde zapo4va, kyde svyr6va? Zaka4i mu pistolet, razni atributi.
Qkata mi se struva, 4e 6te mu uzvadi slivicite...
Tyrsi ne6to sme6to, nesyrazmerno, nerealno. Cartoona e dosta slozen.
U6ite trqbva da se pooformqt i da sa leko klepnali i mesesti spored men.4eliusta da e po-o4ertana.
Fizionomiqta da e kriva, sme6no zlobna. Parodiina.
V pyrviq variant ima pove4e kratoon, prosto trqbva da i podsili6 charactera.
Sy4etai cvetovete po sme6en na4in, naprimer edni qrko rozovi vryzki na obuvkite na fona na seriozniq maskirovy4en cvqt na drehite bi go nakaralo da izglezda po-dobre. Pistoleta da e voden naprimer...:))))))
E, nali e wip. Shte go vidq v kraina faza sigurno... ;-)Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|