Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aYa
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 6:38 am Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 11:12 am Заглавие: |
|
|
Последната картинка пък провокира мен, да задам един въпрос и той е:
Какво е това?!
*Въпроса е сериозен и е породен от искрено любопитство. Моля да не се тълкува като опит за заяждане, въпреки удивителната в края. Удивен съм, затова я сложих. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се,че си запазил способноста си да се удивляваш :) Това е клан-недоклан,дран-недодран,печен-недопечен и бит-недобит...човечец.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 2:37 pm Заглавие: |
|
|
aYa написа: | Радвам се,че си запазил способноста си да се удивляваш :) Това е клан-недоклан,дран-недодран,печен-недопечен и бит-недобит...човечец.
Поздрави! |
разбирам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 2:51 pm Заглавие: |
|
|
и все пак... защо?
Искам да кажа, че сега, след като вече знам какво гледам, си задавам въпроса, защо го гледам? Не е красиво, не е ъм.. артистично, не е технично, няма нещо история или послание, да речеш.... ебалиго... чудя се, е такова... Ти какво искаш да изразиш с това? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 4:48 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък седа и ти чета коментарите и се чуда,защо ги чета,нито ми казваш нещо интересно,нито научавам нещо от поста ти...ебалиго..чудя се и аз,защо коментираш,ако нямаш какво да кажеш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:22 pm Заглавие: |
|
|
aYa написа: | Аз пък седа и ти чета коментарите и се чуда,защо ги чета,нито ми казваш нещо интересно,нито научавам нещо от поста ти...ебалиго..чудя се и аз,защо коментираш,ако нямаш какво да кажеш. |
да пробвам да синтезирам ..
здравословната самокритичност .. стабилна основа за развитието на артиС :} _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Абе стига хейтване бе,като не ви харесва,не гледайте.Аз си ги харесвам нещата,повече отколкото харесвам работите на много от вас,какво повече да обяснявам?!?!Айде джаста...темата си е моя,конкретно вие ме интересувате основно като публика,не като критици,нито като учители.Ако ви е кеф,хвърлайте по едно око,ако не-ми няма какво да се прави..Ама да ви чета умнотиите...ми по-добре ми изтрийте темата и си коментирайте еднотипните орки и интериори и не се занимавайте с мене.
Без поздрави :(((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Хейтване? Изрично подчертах, че не търся да се заяждам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 5:53 pm Заглавие: |
|
|
аз се опитах да помогна то какво стана ..
ами извинявай .. успех и така нататък :} _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Хубвтото на това да си харесваш работите и изпитваш удовлетворение от това което правиш е че нито желаеш да се развиваш, нито се нуждаеш от критика, нито ти пука от хорското менение, нито ти трябва форум като този...
Като цяло се радваш на лично щастие, кото е похвално. Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 4:42 am Заглавие: |
|
|
Добре,така по-може.
Вижте,момчета,хазяина ми е страхотен скулптор,преподава в университет и два пъти седмично си пийва при мен,в бара.Ако реша да уча рисуване ще се обърна към него,а програмите,с които работя така или иначе не спирам да уча и го правя предимно самостоятелно.Не си мислете,че се напъвам да получа права за писане,достатъчна ми е и тази темичка,за да си представя нещата,така че може и да не ми обръщате прекалено внимание,на който са му интересни ще си ги гледа.
Аз си се развивам от което също съм доволен,така че и темата за "развитието" викам да не я закачаме повече.Не бързам за никъде.
И да,velinov,като цяло се радвам на лично щастие :) Дано и при теб е така,но вероятно е,щом го разбираш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз доколкото мога да се ориентирам, си задоволително добре със моделинга, но при текстурите гърмиш. По мое виждане си искал/а да придадеш друго излъчване на главата горе, но е станала като одрана и сега се самозалъгваш, че това ти е била първоначалната цел.
Изкуството е като кованото желязо - в ръцете на майстора добива точно формата, която той иска, в ръцете на калфата - всяка друга форма освен тази, която калфата иска.
По-опитни ще ти кажат по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 4:31 pm Заглавие: |
|
|
:) Ех,юнаци...радвам се,че рисунката ми е провокирала у вас размисли над такива фундаментални философски понятия,като "що е красиво" "кое е артистично" "достатъчно самокритични ли сме" и "как да разсеем самозаблудите у другите" :) :)
Ако много държите,ще обсъдим тези въпроси в нова серия от постове,дори ще дам и нови теми,например "що е дзен" "какъв е цвета на истината" или "как патагонците интерпретират библейските морални традиции в условията на нарасваща липса на тапири".Общо взето си почешахте езиците около мойта рисунка,нема ядове,щом ви влече.
Реално обаче,юнаци,аз съм артист до мозъка на костите си,красотата аз съм я измислил,с времето самокритиката ми се извиси до там,че спрях да водя спорове а самозаблудата ми вече напусна нашите 4 измерения и витае някъде между струнната теория и константата на Планк.Нивото "майстор" е за средностатистически копачи,аз съм роден с инсталирана майсторска степен.
Не ми е неприятно,че не харесвате рисунките-ядосвам се,че очаквате на мен да ми пука от това.Затова ви давам следния девиз,деца,мислете за него всеки път,когато решите да ми казвате кое какво е според вас -
Trans penem mihi est que Senatus discit |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 4:55 pm Заглавие: |
|
|
ако можеше да се видиш отстрани колко си жалък нямаше да си толкова
радостен _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | конкретно вие ме интересувате основно като публика |
Цитат: | Не ми е неприятно,че не харесвате рисунките-ядосвам се,че очаквате на мен да ми пука от това |
аха. има логика.
предполагам
не ми е кеф да ти гледам нещата, сигурно щото не съм артист, но пък ми е страшен кеф да ти чета коментарите:))) не спирай да постваш!!! _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Чукче...аз съм широк човек,толкова широк,че мога да си позволя да съм дори жалък отстрани.Теб това притеснява ли те?Ето,без да те познавам,мога със сигурност да заявя,че ти пък отвътре смърдиш,ако усетиш вонята,която изпълва стомаха и дванайсетопръстника ти,вероятно ще останеш огорчен,че не си това изкъпано,напарфюмирано конте,за което се мислиш.Мен обаче вонята на вътрешностите ти не ме притеснява,затова дори бих изпил чаша кафе с теб,ако случайно се срещнем и разбира се,ако ти не се гнусиш да пиеш кафе с жалко изглеждащ отстрани тип.Друг въпрос е,че по принцип си ми "trans" и бих пил кафе с тебе само ако имам да убивам малко време.
ma4u4a,надявам се да не се налага отново да ме четеш,братле,предпочитам да имаш много възможности да не гледаш рисунките ми,а аз да не се налага да обяснявам на дребните души колко са ми транс,обаче както виждам нещата,в тоя форум си е практика голия да коментира гладния и май няма да се задържа дълго тука:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 5:43 pm Заглавие: |
|
|
ок може би малко прекалих с жалък извинявам се за което но очевидно
нямаш представа за кво става въпрос лично аз имам най малко право
да те поучавам но леко ме издразни и не се стърпях айде жив и здрав
и си пребори егото някой ден може да ти е от полза _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Ех,точно се притесних че и аз съм бил малко краен и ти пак взе да ми даваш съвети,сега пък за егото :)))))))))))))))
И недей да поучаваш хората,поне докато не станеш Учител :)
Повече се забавлявайте,по-малко се вземайте на сериозно,бъдете по-толерантни към косурите на другите...това е което аз пък ви поучавам.Казвам го от позицията си на Учител.Всичко останало е рисуване/моделиране/скулптуриране за удоволствие :)
Мир! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|