Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне : 3D на aYa

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне : 3D на aYa
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aYa

МнениеПуснато на: Съб Фев 25, 2012 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И ползвай препинателни знаци,поне тук-таме :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
aYa

МнениеПуснато на: Съб Фев 25, 2012 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...и ако може модератора да изтрие тези словесни гимнастики :) Само ми цапат фона под рисунката :)))))))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Фев 25, 2012 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

old jack... black label?
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Фев 25, 2012 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моят съвет е да си направиш блог или някакъв вид онлайн галерия и да публикуваш творбите си там. Така те ще се радват на публика, която ще ги оцени по достойнство. Не смятам, че този форум е дорасъл за такъв тип изкуство. Според мен, твоята публика е някъде другаде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
aYa

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 2:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer,добре,както кажеш.Извинявам се че те разстроих с грозотиите си.
Като поне майстор в барманството обаче,държа Джака да е двоен /black label разбира се/ и всъщност сте поканени всички,може би тогава и у двете страни ще остане по-добро впечатление и повече няма да има недоразумения.Айде,похулете малко,а аз от своя страна ще пускам по нещо,ако ми харева,ама не прекалявайте с терминологията а аз ще внимавам какви идиотщини да си драскам.И всичко ще е наред.Поне така си мисля.
Поздрави!
Върнете се в началото
ma4u4a

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 3:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

наздраве, братле!

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
aYa

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 8:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте!
И наздраве :)
Няколко на любима тематика

и една по-стара,мое изобретение,което нарекох Flycycle

Поздрави!
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

понеже съм сигурен че не си чел правилата на форума, ще взема да ти кажа на кратко за какво иде реч...
форума е частен!!! и има няколко "лоши гъзове", които определят кво ги кефи или не и кой да пише, поства или не....
местят, трият или заключват, като общо взето правят каквото им скимне, горе долу за да начешат егото си, което през годините толкова се е извисило, че нЕма стигане...
отностно твоя въпрос :
- да кажеме че първоначалните ти постове, бяха на ниво, предизвикващо няколко "поучителни" коментари, от рода "тука куца, ама ако се шлайфне- ще стане"...
обаче следващите ти мазаници с произволни фотошопски филтри, лично разстроиха душевния ми баланс, поради явната липса на естетически ценности и навлизането им в 2Д сектора, който от известно време е моя територия...
някои хора се опитаха леко да ти го намекнат, но ти отприщи словесен порой, достоен за титлата "писател на месеца" :)
лошо нЕма - господ едно взел, друго дал, но мисълта ми беше дали всичкото това си струва усилията /от твоя и от наша страна/...
лично на мен ми е забавно ироничното ти и леко пренебрежително отношение към "децата" от форума, породено от дългият житейски опит, но това не те прави с привилегии, особено когато става дума за цененето на съвсем друг вид талант и умения ...
в момента се чудя дали да заключа темата ти, обричайки я на "потъване", или да я оставя да раздвижи замръзналото от изключително тежката зима графилско литературно творчество :)

..... тука следва мислене и чудене ....

..... още мислене ....

..... и още чудене ....

ок!!! оставям я за сега :) , но само ако обещаеш да се обръщаш към ma4u4a в женски род единствено число...
cutepoison

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 3:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aYa написа:
:) Ех,юнаци...радвам се,че рисунката ми е провокирала у вас размисли над такива фундаментални философски понятия,като "що е красиво" "кое е артистично" "достатъчно самокритични ли сме" и "как да разсеем самозаблудите у другите" :) :)
Ако много държите,ще обсъдим тези въпроси в нова серия от постове,дори ще дам и нови теми,например "що е дзен" "какъв е цвета на истината" или "как патагонците интерпретират библейските морални традиции в условията на нарасваща липса на тапири".Общо взето си почешахте езиците около мойта рисунка,нема ядове,щом ви влече.
Реално обаче,юнаци,аз съм артист до мозъка на костите си,красотата аз съм я измислил,с времето самокритиката ми се извиси до там,че спрях да водя спорове а самозаблудата ми вече напусна нашите 4 измерения и витае някъде между струнната теория и константата на Планк.Нивото "майстор" е за средностатистически копачи,аз съм роден с инсталирана майсторска степен.
Не ми е неприятно,че не харесвате рисунките-ядосвам се,че очаквате на мен да ми пука от това.Затова ви давам следния девиз,деца,мислете за него всеки път,когато решите да ми казвате кое какво е според вас -
Trans penem mihi est que Senatus discit

Напомняш ми за
Цитат:
Световно известният художник, писател, режисьор, лeчител Академик Професор Принц Папа Жан Иван Николов Георгиев България.

Спорт: Майстор на спорта по туризъм, занимава се с борба, културизъм, плуване, триатлон, източни бойни изкуства, йога (често почивката му се състои в стоене на глава с краката нагоре).

Учители: Вселената с пронизващите я разнородни енергии.Ученици: Хиляди хора, носещи в сърцата и душата си идеите на Енергетичния лизизъм и Жаноизма.

Длъжности и титли в обществото: Комсомолски секретар, Директор, Фараон, Принц, Папа, Академик, Професор, Президент, Генерал майор, Проповедник, Дон, Учител, Благодетел, Месия.

Порок: Радикален работохолизъм, носител на орден «Нов Елит на Русия».

Бих ти посочил грешки в 3Д-тата, но т.к. виждам че ги игнорира първия път, както и сега други, които се опитаха да ти помогнат, май ще си остана с тоя офф-топик.[/quote][/b]
aYa

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
Чел съм форумните правила,знам че форума е частен и че егото на собствениците му е на едно ниво с моето :)
Добре,maceman,да сложим край на споровете,изтрий което ти смущава съня и остави другото,на което му предстои шлайфане.
cutepoison,не си разбрал иронията,карай :)

Мир да има!
Върнете се в началото
cutepoison

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз казах че просто изказването ти ми напомни на тоя образ. Знам че беше с ирония.

Иначе наистина се вслушвай повече в това, което ти казват хората тука, а не да се заяждаш с най-маловажното от постовете им. Ако искаш да се развиваш разбира се, де... (но май спомена да не зачекваме темата с развитието ти, т.ч. млъквам)
aYa

МнениеПуснато на: Нед Фев 26, 2012 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ma4u4a,не се изненадвам,че си дама :) Дамите винаги са били по-толерантни към грешките ми.Поздрави!
Върнете се в началото
aYa

МнениеПуснато на: Пон Фев 27, 2012 2:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison,прав си,хубаво е да се вслушвам в съветите на другите...ама съм си такъв,слушам и чувам,ама като се включат естетиките и философията се изнервям и спирам да вярвам :)Сигурно защото това учих в университета.
Не се сърди,дай акъл за 3Д-то,насочи ме към техники и инструменти за шлайфане.Ще съм ти благодарен.А развитието...нека уточним /то с това трябваше да се почне/за какво развитие става дума,ако ти говориш за професионално а аз имам предвид друго,нищо чудно че така се получиха тези тиради,грозни и излишни такива едни...
А сега,нека изпушим лулата на мира /аз мойта я запалих/ и да продължим кой с кавото му дал господ :)

http://www.youtube.com/watch?v=K2KfNSmBt60

Поздрави!
Върнете се в началото
aYa

МнениеПуснато на: Пон Фев 27, 2012 6:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Давам линк към последната си рисунка.

Предупреждавам,че линка може да съдържа нецензурирани глупости!Не гледайте поне 2 часа след като сте приемали храна!

http://ivohristov.deviantart.com/#/d4r4bau

:) Поздрави :)
Върнете се в началото
animeone

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 27, 2012 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая тема ме изпълни с кеф днес като се зачетох, хаха. Иво, ако мога така да се обърна към теб - евала, човек. Ти си артист за мен лично поне.

Относно 3Д-то ти, моето лично мнение е, че имаш много работа още. Нещата ти не ми допадат. Но пък така както си почнал с тея самолетчета, цъкай си по тях, прави все по точни модели и в колкото повече детайл задълбаваш, ще откриеш, че задобряваш в моделирането. От там нататък ще ти е доста по-лесно да придаваш желаната форма на каквото искаш.

За материалите - там имаш адски много работа, а те вървят ръка за ръка с осветлението, което пък от своя страна не е точно като това, което наблюдаваме около нас. Ако някой ден ти се занимава, хвани един филм, който харесваш, избери кадър, в който смяташ, че осветлението е на ниво и достатъчно сложно да се пресъздаде и пробвай :)

Така де, аз много не мога да ти кажа, защото аз самият съм крайно неук все още, но пък бих пил бира с теб някой път.

Поздрави :)
aYa

МнениеПуснато на: Пон Фев 27, 2012 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за коментара,братле и имаш ли път насам /че аз рядко напускам Благоевград/ заповядай в РокХаус,първото оливане е от мен :)
Ще задобрявам в моделирането,личното ми наблюдение е че все по-ясно разбирам формите и как да ги дефинирам,но винаги след дългото и понякога досадно моделиране ми се ще да видя труда си в някаква ситуация и там вече прибързвам и най-често губя вече дефинирани форми сред кофти материалите и осветление.
Оле,светлината...повярвайте,няма нещо над което да съм размишлявал повече от светлината във всичките и аспекти,дори се забих в ОТО на Айнщайн и научих физика повече,отколкото в училище за да знам какво мамка му е светлината.Ще последвам съвета ти,но няма да търся филмов кадър,а ще си сваля отнякъде отново една книга за Мая,МенталРей и осветление,която имах и преглеждах преди време,там имаше страхотни кадри и примери,мисля да репликирам нещо от нея.
Ох,така ми стана приятно да прочета едно позитивно мнение,че днес ще направя малък купон в бара!Много малко ми трябва да бъда постоянно щастлив,а ти animeone направо ми разписа пътния лист към нирвана :))))) Жив и здрав!
Върнете се в началото
aYa

МнениеПуснато на: Вто Фев 28, 2012 3:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аууу,ти ли си крайно неук...:) Тези 3-те прашните в гаража ги знам на изуст,имах ги дори за известно време на десктопа :)
Върнете се в началото
aYa

МнениеПуснато на: Сря Фев 29, 2012 3:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте!
Сега,хора,знам че може да не ви хареса,но повярвайте ми,аз наистина си я харесвам и искам да ви я покажа.Вече ми е ясно,че ще трябва да вдигна още малко нивото,за да не ви дразня,но ето-това ми допада,имам си идея за него,тематиката също ми е интересна,даже и да не ви се вярва,но не съм използвал нищо случайно.
Ми ето я картинката

Поздрави!
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Фев 29, 2012 9:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

те хората ти писаха за пост филтрите ма ти не та не... харесвай си я лошо няма...
Alexander Petrov

МнениеПуснато на: Сря Фев 29, 2012 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми не знам, не твърдя че разбирам, но последната картинка ми харесва определено! Като оставим настрана всичко казано дотук, което е резонно, мисля че има "нещо" в теб. Би било добре на това "нещо" да му се види развитието. На мен лично, темата със самолетите и ония неприятни глави, не ми се нрави. Защо не смениш малко "репертоара" и техниката разбира се :) Успех ти желая!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети