Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Тц, в НБУ пием вместо да ходим на лекции, не по време на лекции, поне аз с моите колеги.
Иначе и моето наблюдение за доста от университетие навън е подобно, особено в английските, не знам защо. Също подобни наблюдения имам и от едно уни във Флоренция. Обаче съм виждал хора от австрийски и холандски университети - доста различно е. Не те избутват задължително до супер високо ниво, но си осигуряват базисна грамотност, която на други места на пракитка липсва.
Плюс продуктивна среда, което вече е наистина важното, по мое мнение.
Тук като отидеш края на първи/втори курс да си вземеш изпит и те питат що не си ходил цяла година и ти отговориш "ми всъщност бачках по специалността" те гледат с един такъв странен поглед на леко недоверие, неразбиране, примесено с дори странно отблъскване от способността ти да проявиш такива уберменшен наклонностти. Някой го запазват до края на образованието.
Като резултат не мисля, че на практика ще имам повече от 5 колети от випуска ми, който по едно време беше 3-цифрено число. И това не е толкова лошо, напротив, дори е нормално, лошото е, че тези с дипломите няма да са точно 5, ами около 20 пъти повече, без преувеличение. И някои хора ме убеждават, че и в това нямало лошо, кво толкова... Еми... Хуу...
Надявам се да не ме ядосват достатъчно в унито, за да се разписвам толкова, поне за известно време и следвщото излияние да е към защита на дипломните работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Ами моето обяснение е, че тук има към 300 университета и 90% от тях предлагат и дизайн курсове (по 3-4-5 най малко) с по средно 30 човека което излиза на едно 30 000 дизайнери, родени от британската еду система всяка година. С което после си обесняваш защо и са толкова напред от другата маса, но покрай каймака има и бая излагация... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Сря Юли 03, 2013 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Е па взех си кредитите от този епичен курс... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Юли 04, 2013 1:07 am Заглавие: |
|
|
exile написа: | Е па взех си кредитите от този епичен курс... :) |
В тоя форум бонбони не се пият ;-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Юли 04, 2013 11:06 am Заглавие: |
|
|
Взех 13 изпита за седмица, мисля, че е време за тортички в бутилки. |
|