Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 11:07 am Заглавие: |
|
|
През тия филтри минава всеки който за пръв път в живота си отваря фотошоп и бързо забравя този който не остава на такова базово ниво. Някак си не е подходящо, направо е нехигиенично, да прецакваш картинките си така. Ако пък толкова много те кефят тези пост ефекти, ще те помоля паралелно да пускаш и оригиналните си рендъри, че ми е интересно дали са на толкова лошо ниво, че да ги криеш зад този бъркоч от филтри и дали криеш собствено творчество или картинка свалена от гугъл. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 12:15 pm Заглавие: |
|
|
На мен бара ми харесва долу горе въпреки постния рендер.
Органичните неща са зле, искат още повече работа от визуализациите и самолетите.
Ако си решил да се занимаваш с тва - мн бач те чака,
ако си правиш експерименти - по-добре не ги показвай на тоя етап.
Ако не си съгласен, виж тук - http://www.jackals-forge.com/abom.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 12:42 pm Заглавие: |
|
|
skynet написа: | ...
ако си правиш експерименти - по-добре не ги показвай на тоя етап.
... |
...'щото после ще рИвеш че никой не те разбира, особено когато те нахранят стабилно :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aYa
|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Велинов,аз не съм по-кражбите,ето го мазалото преди доомазването в шопа
само сградите и дръвчетата са импортнати и не са мои.Другото сам съм си правил с програми за правене на неща.
Сега се уча да ползвам един таблет,като му посвикна сигурно няма да мацам толкова с филтри,щото сега с мишката да рисувам си е...ми много трудно.
6а6о,мерси за коментара :)
skynet,и на теб благодаря за коментара.Органичните са си чисти експерименти,аз вече ги забравих.За това с какво съм решил да се занимавам...трудно е...иска ми се да е с това,защото е приятно и мога да го върша от дома,но не мога да си позволя да бързам,защото дъщеря ми е на годинка и не се интересува от качествени рендери а от качествени памперси,което пък ме праща отново в бара или на строежа да монтирам ел-табла и кутии.Така че,поне за сега ще пълня с моделиране и т.н. само свободното си време,което е нощем след 1-2 часа и не бива да превишава 7 сутринта,защото пак малката иска тате да играе с нея следобяд :) Та "мн бач" ще има,но с малки,миши стъпчици а не с голямата лопата.И айде,няма да ви мъча вече с експерименти ;)
maceman :)...maceman :)...я съм роден у Перник,брато.Я не съм ти некое майне или мекица та да рИвем;я че ревем та гъзо че си сдерем,ма нема да рИвем никогаш.А и внимавайте като храните стабиуно перничанина,че он си има винкел /я му викам въртипух/ под леглото и си го пази оти си му е бил детска играчка и си го обича :)И да те питам,ти още ли носиш леб у джебовете та като се разсождаш по София да даваш на трамваите да не те апат ? :)
Доволен съм от коментарите,сполай на всички и МИР! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|