Graphilla.com :: Преглед на тема - Zdraveiite. Predstaviam vi se :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Zdraveiite. Predstaviam vi se :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
CRIPY

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:10 pm    Заглавие: Zdraveiite. Predstaviam vi se :) Отговорете с цитат

Hi
az sym student /vse oshte/ V kurs - hudojestvena grafika i multimedia.
ot 2 dodini i niakakvi meseci se zanimavam profesinalno s graphic design i predpechatna podgotovka. Obshto vzeto kachestvnite raboti sa malko poradi red prishini, koito predpolagam na vseki koito raboti /ne za sebe si/ sa izvestni.
Kogato razgledah graphilla.com mnogo se izkefih, zashtoto vidiah che v Bulgaria ima i istenski profesionalisti, koeto slaga mnogo novi celi za men.
Bi jelal da se prisaedenia kam vas. Sami precenete dali zaslujavam.

www.cripy.hit.bg - malko ot rabotata mi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
miracle_bg

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:26 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

emi 4ove4e ... neznam.. ama toku 6to me ubedi totalno da si ostana matematika i informatika i da ne se bluskam v specialnosti s grafika :)
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Logoto e slabo i ot tam ... i vsichko drugo ot parvata chast. CI e zanimanie seriozno, osobenno, kogato v ineto prisastva dumata "design"

Vorata chast sashto ne e vpechatlitelna.
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 1:47 pm    Заглавие: Re: Zdraveiite. Predstaviam vi se :) Отговорете с цитат

Ами добре дошъл. Разгледах нещата на страницата.

Логото изобщо не ми хареса. Прекалено е хаотично. И двата фонта са неподходящи. Особено първият. Акцента трябва да е на Спайдър а ти си го написал с най-нечетливия фонт на света и то с outlines. Графичния елемент - паячето е забутано между двата надписа а трябваше над него да поработиш. Ако го беше уголемил и сложил встрани от един четлив и подреден надпис, логото ти щеше да е 50% готово.

За другите неща какво да кажа като са базирани на това лого.

Предлагам ти да качиш още някои неща.

А и това много не го разбрах:
CRIPY написа:
Obshto vzeto kachestvnite raboti sa malko poradi red prishini, koito predpolagam na vseki koito raboti /ne za sebe si/ sa izvestni.

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

momche... vidiah samo "logoto". spider se pishe s I. dano v mulimediata da ne si otnovo v mazeto!
TT2

МнениеПуснато на: Сря Сеп 10, 2003 10:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми хареса логото на Spider Web Design - надписа SPIDER е доста нечетивен, а фактически именно той трябва да се набива на очи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2003 12:24 am    Заглавие: Comentar Отговорете с цитат

Abe moje i da sam slaba rajia ama teia neshta se edno 6 godishno momche si e igralo s Photoshop i bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2003 10:06 am    Заглавие: Re: Comentar Отговорете с цитат

ironhacker написа:
... bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina

човека може и да е слаб дизайнер, ама ти на кво отгоре се изказваш по тоя начин, нещастнико, а? ... ти видя ли си твойте неща бе, специалист неземен ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimple

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2003 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova beshe qko :)
Dimple

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2003 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xaxaxax shto istrihte na 4oveka posta ?
za protokola SIMPLI ne ti simpatiziram :)
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2003 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за логото - без коментар

за визитката: концепцията като цяло ми се струва сбъркана. Не мисля 4е искам такава визитка. Лигото и фона защо са в един цвят, няма никакъв контраст? Слогана с тези бели букви не се чете лесно! Плюс това са и големи! Само фонта ми харесва.
Гърба е пълен кич!

Флаера - много шарения въпреки двутонието като цяло. Огромни шрифтове, които са разхвърляни и не се 4етат заради шарения фон в който преобладава бялото. снимките с този дърт шадоу са направа не на място, ако го нямаше как да е...!!!
larky

МнениеПуснато на: Сря Сеп 24, 2003 11:21 am    Заглавие: Re: Comentar Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
ironhacker написа:
... bez da e iskalo e sazdalo nekvi san marino laina

човека може и да е слаб дизайнер, ама ти на кво отгоре се изказваш по тоя начин, нещастнико, а? ... ти видя ли си твойте неща бе, специалист неземен ...

Moite uvajeniq bate ama trea li da sam super dizainer che da imam mnenie po vaprosa nezavisimo che mnenieto mi e otvratitelno

модерирано.
и мойте уважения. треа.
нещо мисля че не сте му на нивото на SIMPLI.
сдържайте се. иначе се получава нещо като надвикване от различни кабинки в един градски кенеф.
р1д.
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети