Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 2:49 pm Заглавие: |
|
|
ksel написа: |
P.S. > Hackum toi Ulead-a si e baia zabawen, te sami si kazwat "cool" na softa, daje po4ti mi zasen4wa movie makera i imovies v spisuka na cultovi appz |
:>> baia cool e :) ne, vsushtnost tova beshe purvia software za video na koito sym rabotil, mnogo predi Incite, Premiere i t.n. Moje bi beshe predi 5 godini, i togava dobra rabota mi vursheshe. V momenta neznam kakvo sa go napravili.
Aide :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Da, AE6 e mnogo yaka rabota -- onya den pristignaha kopiyata wuw ofisa, oshte ne sum go instaliral na moit mashina, ama kato gledam drugite pichowe direktno zaryazaha 5.5 :-))))
Inache, werno e, na Mac videoediting softa wurwi malko po-dobre, NO NEMA DA SI ZAMENYA SGI-KATA ZA NEKUW STINKING SKAPAN MAC, KWOTO SHTE DA STAWA!
Alex, thanks! Kakto mi go opisa Edita, i mi swetna, che wuw Videoedit sektsiyata bachkat na nego :-)))) Metnah se da widya kakwo-shto, i naistina momicheto deto bachka na nego pochti ne pipwa mishkata :-)))) Ama se oplakwa, che za po-golemi proekti AVID-a bil po-dobre. I da, spreli sa krancheto ot Discreet. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 9:52 pm Заглавие: |
|
|
ksel написа: | a za filmite: gledai sqkwi, klipove, advs, kakwoto se seti6
ina4e poslednia film koito ima naistina razbiwa6t cutting go gledah prez lqtoto Requiem for a Dream
drogarska istoria ama super zasneta i montirana
su6to drugia film - "the P Code" na su6tia rejisior - darren aronofsky
|
malko 6te se otklonq...
raquiem for a dream ne e drogarski film
"city by the sea" i "blow" moje, ama na requiema ideqta e sawsem druga
i mnogo grubo si mu teglil 4ertata w swoq post kato takuw
qwno e 4e si gledal movies i edwa li si profan w towa otno6enie - prosto oba4e dumite s koito moje6 da opi6e6 requiema ne sa tezi:)
az li4no predlagam na tezi koito imat ANAMORPH da go postnat nqkude za teglene za6otot za men li4no TOWA e videoto...az 6te go sloja ako trqbwa na nqkoe free kato za na4alo no smqtam 4e powe4eto ot was sa gledali tozi klip _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 9:59 pm Заглавие: |
|
|
City by the Sea - ако е филма с Де Ниро и Франсис Макдорманд няма нищо общо с дрогата. Спомням си че сина имаше проблеми с наркотиците, но това не беше нито темата нито посланието на филма.
Като някой каже филм за наркотици се сещам Trainspotting.
:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ksel
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 10:22 pm Заглавие: |
|
|
nicki man, toia film e basi qkia picture i basi tupia scenarii a kato izklu4im babata i cqlata ludnica okolo neia
ostanalite istorii sa si all american shit!
p code pove4e mi hareswa :
super izpurjeno 4erno i bqlo kato trace e malko:)
i onia prehodi ludnica>bql bqlo>4erno>aide pak:)))))
a drone: "NO NEMA DA SI ZAMENYA SGI-KATA ZA NEKUW STINKING SKAPAN MAC, KWOTO SHTE DA STAWA! " to tova i az go vikah ama stana - nov 6ef v kontakt s nemska televizia - na sega ba4kai na matrox pc-ta, huh i to s windows :(
P.S. da ne mi se surdqt wintel fanovete to tova si mi e moe si mnenie ne si go davam a i ste vinagi po oblagodetelstwani ot kum apps tui4e tiho za RISK machinite:PPPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:36 am Заглавие: |
|
|
Nai-posle po4nahme rabota s Adobe Premiere rabotim 5.01 ili ne6to takova, ne e slojna programkata samo me pritesnqva 4e mnogo rabotni poleta ima i se preska4a ot ednoto v drugoto... i do kolkoto znam 3d max e taka... ne se vijdam da rabotq s neq =)PP _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ground
|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Мога ли да те попитам къде учиш?
Питай твоите преподаватели защо ти преподават видове монтаж на английски.
Такава глупост за пръв път виждам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
ground написа: | Мога ли да те попитам къде учиш?
Питай твоите преподаватели защо ти преподават видове монтаж на английски.
Такава глупост за пръв път виждам. |
mi sigurno shtot w USA bulgarski neznaqt i im se struwa normalno da e na angliiski... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 12:39 am Заглавие: |
|
|
ami da, za syjalenie tuka nqma i 1 bylgarin i vsi4kite u4iteli govorqt na angliiski =) u4a v Michigan - Traverse City - TC Central High School =) _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 6:57 am Заглавие: |
|
|
aaa ima ima bulgari:o)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cloud

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички фенове! Аз съм нов във форума и видях, че тук се задават въпросите относно Video Editing. Аз засега се занимавам с монтаж на аматъорско ниво, главно за направата на Anime Music Videos. Уменията ми за работа с Премиере са повече от скромни затова има няколко въпроса, които ме вълнуват:
1. Откъде мога да си изтегля напълно безплатни плъг-инс за АП 6.5
2. Да ми препоръчате някой плъг-ин с ефект, който да имитира "падането на капка във вода" ( т.е. да образува концентрични кръгове. Zig-zag и Wave не ми вършат работа:( ), или това се прави с АФХ
Освен Адобето си изтеглих и Incite 2.85 но имам някакви проблеми с него, защото не иска да импортва файлове. Ако някой може да ми отговори на този и на гореизброените въпроси, ще съм му много благодарен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 12:10 am Заглавие: |
|
|
За Incite ти трябва специален хардуер - мисля че Matrox Digisuite ... поне аз на такова съм работил. За ефектите - After Effects, може и на Premiere да стават, но на AE е по-лесно. Но каквото и да правиш - не наблягяй на ефектите; много повече неща можеш да покажеш с добър монтаж на кадрите отколкото с 10 "супер" ефекта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cloud

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cloud

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
neonvision
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 6:27 pm Заглавие: Editing i Post-Production |
|
|
Zdravejte momcheta, mn se kefa na hora koito se zanimavat s tova i pomagat na po nachinaeshtite!
Az bachkam profesinalno i sum smenil dosta mashini i karti kakto i programi, V nachaloto bachkah s MATROX - Speed Razor i za men tova e super udobna programa za burz montaj bez ogranichenija za spechilan pista za prehodi koeto ti dava mn gojama svoboda za montaj, sega rabotja na DPS - VELOCITY v kombinatchia s Digital Fusion i za men tova e naj dobrata kombinatchia, a sega DPS izvadiha Quadris i v momenta e naj jakata montajna programa v Evropa!
No tova sa samo profesionalni mashini i na dosta solidni sumi!!!
Nadjavm se da sum ti pomognal s neshto! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|