Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2012 1:37 am Заглавие: Препоръчайте рутер, моля! |
|
|
Привет,
наложи ми се да си разместя малко работното място, и досегашният ми рутер остана в хола, а аз съм през две стени оттам. Следователно сигналът ми /Wi-Fi/ падна драматично - правих някакви опити, но си остана доста променлив. Та рутерът ми е някакъв оборотен от Мегалан /TP-Link xxx/, има няма 20лв. Искам нещо което поддържа b/g/n стандартите и да има силен сигнал - направих си домашното, рових в нета, но все различни мнения и само дето се обърках. Та ако някой има опит и може да ме насочи, ще го черпя бира!
П.С. Wi-Fi картата ми е Linksys, ако има някакво значение. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2012 9:51 am Заглавие: |
|
|
премести си рутера в коридора, където да хваща, вместо да се пържиш с микровълновата _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2012 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Става сложно с разместването - всичко е подредено, далеч от малкия и т.н. Разпъването на нови кабели е неприятно занимание, особено ако не знаеш къде да ги сложиш. А относно облъчването - то в блока всеки те облъчва с каквото има, с по-мощен рутер или не, все в г*з :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2012 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Кузмич, тези по 20 лева са 5 децибела иначе може да са и 2 :) трябва ти нещо с над 15 децибела мощ за да пробие бункера - разбирай 200+ лева и си готов :)
Скоро си взех Wireless Router LINKSYS E1200 - 14 децибела мощност - става, особенно като го дръпнах по далеч от радиатора :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2012 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Ето това ми препоръчаха - http://www.dlink.com/DIR-655
Утре ще ми го доставят и ще споделя впечатления. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|