Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ppdesigned

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 10:28 am Заглавие: Скромно представяне-Петко Петков |
|
|
Здравейте на всички. Малки и големи.:). Много се чудих дали да се представя и да покажа някои мой неща които съм правил, тъй като се постарах разгледам форума и летвата е доста висока. Аматьор съм и това факт които няма да крия (точно за това се чудя и притеснявам от реакциите тук, но въпреки всичко се престраших). Не съм ходил на допълнителни уроци по рисуване, нито съм го учил в гимназиалния етап по-усилено, само това което са ни предавали веднъж, два пъти седмично. Всичко останало съм се постарал да го постигна с рисуване, прерисуване, гледане и т.н., и то не защото съм целял някакво ниво, а защото ми харесва да го правя.:). Сложил съм няколко проекта, по-точно разработки на герои за комикси и анимация, защото това ме влече и харесва най-много, а и адски обичам класическата анимация. Някои от тях са оцветявани със моливи, флумастри и маркери (аматьорска му работа), а други съм ги правил в Illustrator. Сложил съм и няколко проекта на лога, тъй като съм графичен дизайнер по професия и работя като такъв. Представям ги, защото искам да им хвърлите по едно око, тъй като до сега не съм ги показвал пред хора които се занимават и вадят хляба с рисуване. Малко мнения, конструктивна критика и насоки ще са ми от полза.
red angel
Demons XTR
Quest HUnters
Wing Riders
-----------------------
Лого дизайн
тук има още рисунки, скици и недовършени неща, ако някои има интерес, може да хвърли едно око :)
http://profile.imageshack.us/user/spliterbg/ _________________ Живота е прекалено кратък за да бъдеш някой друг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 10:45 am Заглавие: |
|
|
Ми рисунките са детски-наивни по един не много готин начин. А логата изглеждат като правени от човек който няма никакви знания в областта.
А логото на фокус е почтни 1 към 1 с логото на IMS, което съм сигурен, че е съвпадение.
И да поясня че това което съм написал, съм го написал с възможно най-незаядливите намерения на които съм способен. Не целя да обиждам никого. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Логата част от работата ти като дизайнер ли са? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 2:06 pm Заглавие: |
|
|
red angel is cool, ostanaloto mojeshe i bez nego davai oshte neshta? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ppdesigned

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Sovellis- да които съм изработил логата са ми като работа на графичен дизайнер-доброволец към тези две неправителствени организации. Исках да направя нещо по нестандартно като лого.
LuPi- с удоволствие бих показал още, но това по моя си преценка е най-доброто което имам и което съм направил. Имам и други неща, но не искам да спамя и отежнявам форума излишно. Ето тук може да видиш всичко което съм правил като аматьорски драсканици.
http://profile.imageshack.us/user/spliterbg/ _________________ Живота е прекалено кратък за да бъдеш някой друг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2012 4:18 pm Заглавие: |
|
|
да беше пуснал това
 |
|