Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 12:49 pm Заглавие: FourPlus - нов сайт |
|
|
След като направихме една дълга пауза с онлайн присъствието си, решихме, че е време да представим някои по нови проекти.
Бъговете се доизчистват, така че ако забележите нещо - ще съм благодарен да споделите:)
http://www.fourplus.bg
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 12:44 am Заглавие: ?! |
|
|
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 8:22 am Заглавие: |
|
|
icn..? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 11:41 am Заглавие: |
|
|
Елементите сами по себе си са добри, но не ме кефят някои неща.
Например - прекалено ситна главна навигация за целия този въздух надолу и едрост, оранжевите линии под портфолиото пък се бъркат за скролер, сайтът е хем разпъващ се на 100% (портфолио, блог), хем фиксиран (главната навигация). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 1:04 pm Заглавие: |
|
|
+1 за ситната навигация и жълтите скролери
но като цяло гот е станало |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 1:44 pm Заглавие: |
|
|
@take1 Имахме някакви сериозни проблеми с това, вчера 3 пъти излезе, при положение, че нямахме кой знае какъв трафик..
@gopher's не, аз btw с личния ми съм при тях и 4 години не съм имал проблеми. Но то не е и кой знае какъв напъна там:)
@stefan @piperkov мда, не се бяхме сетили за приликата със скрол... Ще помислим как да го променим това.
За навигацията - може да пробваме вариант да ги уголемим за сметка на хедър картинките.
Посления коментар не го разбрах, ако можеш да обясниш още веднъж?
Наличието на хоризонтална и вертикална навигация ли имаш предвид, че е объркваща?
Сайтът е work in progress, със сигурност ще направим някои промени за да се балансират по добре нещата. Благодаря за коментарите:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2012 9:39 am Заглавие: |
|
|
Алоо 4+ я се стегнете, ква е тая боза :) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2012 12:28 pm Заглавие: |
|
|
по-стегнато от това - не можем, Марто:)
Пък се на някой ще му се допие боза, рано или късно:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2012 6:11 pm Заглавие: |
|
|
говорим за приемственост в случая си мисля ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2012 11:37 pm Заглавие: |
|
|
имате прекалено много графика по сайта, при положение че представяте "графика"
...иначе тия дето пият боза не искам и да ги знам :)))
chill _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 12:48 am Заглавие: |
|
|
Успех момчета (и момиче) ... сайта си е сайт, за едни хубав за други бозав... важното е какво ще покажете в него иначе разбирачи всякакви :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2012 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Успех момчета (и момиче) ... сайта си е сайт, за едни хубав за други бозав... важното е какво ще покажете в него иначе разбирачи всякакви :) |
:) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2012 3:36 pm Заглавие: |
|
|
... и за да не звуча като "разбирач" имам предвид че всичко ще е много по ясно ако графиките във хедъра
http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=4ply.jpg&res=landing
не са толкова натрапчиви (специфично детайлни :) ) или даже да ги няма.
Принципа е много прост, тъй като показвате разнообразен графично контент(за хоум), не е много удачно да я има тази графика защото се получава ужасно разностилие.
успехи
Н.Б
Жорка, вземете си оправете тройния скрол на сайтчето и после ми подмятай тъпи коментари. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2012 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Марто, с Иво точно хедъра коментирахме. Тия картинки останаха от един по ранен концепт, решихме че са ок, но и ние имаме колебания в момента. Най-вероятно ще го оставим така докато не решим генерално пространството горе.
Просто ни трябва малко пауза от занимаването със сайта, всички тук знаят, че портофолиото обикновенно е най-тегавият проект за работа:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2012 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Еми моя съвет е да опростявате
успехи брат _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Слушайте Chef, той ги разбира нещата ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2012 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Не знам, като видя жълто и черно все за пчели се сещам. "Единственото същество в природата, което е 100% септично"... и от сорта. :)
Бялото в случая за мен е елемент намаляваш контраста и от там излишен (не ме бийте, лично мнение :)))). Та, придържайки се към естествените природни продукти:
Накратко:
- логото ви е изчистено и силно центрирано (горе, голямо, да диша, навигацията от другата страна позволява да има втори ред под нея за разделите в work секцията.
- в хедъра са слайдовете, само бих добавил нещо да показва на кой сме и колко още остават.
- about текста ни хвърля към съответния раздел на сайта. отдолу, под него и все пак в същата секция може да е и блога (последни 3 новини)
- clients: дай боже всекиму таквиз клиенти :) покажете ги ясно, излишно е да се крият в долапа.
- shop: представянето на нещо което не е станало за мен е излишно. когато стане - на челно място в хедъра и/или в отличаващ се елемент в главната навигация.
- футър: социални мрежи и друга храна за душата на феновете.
Както е казал поета: Скучно, но от сърце! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2012 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Има резон в тия неща, които си написал/показал. Идеята за изцяло черно/жълт контент ми харесва:) Както казах, ще го посетим наново дизайна след някой друг месец и ще помислим над коментарите ви. Благодарим! _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|