Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2012 12:27 pm Заглавие: Kitchen in nigeria |
|
|
Куфня
 _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsura

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2012 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Много приятни рендери са се получили. Единственото, което не ми харесва е твърде многото Ambient occlusion. _________________ http://tsvetannikolov.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2012 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Не че разбирам от интериорна визуализация, ама голям КЕФ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2012 1:57 pm Заглавие: |
|
|
И да, на места седи малко в повече дърти и шарпнато, но като цяло много приятно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2012 4:39 pm Заглавие: |
|
|
според мен има още работа по материалите и осветлението.
За светлината...нито е светло, нито е тъмно..това ли е желания ефект? Или си влиза здраво светлина и да е светнато като хората, или ако ще е приглушено, да си личи че е такова..отвън атомен взрив през прозореца, а вътре лампите работят и пак е тъмно. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2012 5:48 pm Заглавие: |
|
|
ох най после някои се и..а браво ман иначе щех си помисля че нещо не е наред в форума
се пак хейтърите трябва вианги да си изкарат комплексите :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2012 5:51 pm Заглавие: |
|
|
инак за рендерите мн готини _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2012 10:51 pm Заглавие: мерси момчета |
|
|
Щом има хора които се кефят, значи съм постигнал ефекта, това ми дава желание да качвам по нещо. За тези на които не им харесва, да си призная гледам колкото се може по малко да поствам, ама напоследък много малко хора слагат нещо у графилката и си викам да раздвижа малко водата....Признавам си, че омазах картинките с фотошопа - правих си експерименти с рендер елементите. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 8:30 am Заглавие: |
|
|
По-принцип, няма нищо лошо в критиката! Тия дето те хвалят, не ти правят услуга, бъди убеден! А и в случая, критиката има резон, не е просто заяждане. Като оставим настрана, кича - на който очевидно си привърженик, по тези сцени има ужасно много работа, преди да "мажеш" с фотошопа! Ако приемем, че акцента в това което представяш са мебелите, то работата ти не е свършила само с позиционирането им. Материалите ти са абсолютно по дифолт, всичко изглежда дифузно и безжизнено, липсват необходимите отражения там където би трябвало да се видят, огромно количество шум, мапинга на текстурите, светлината, и т.н, и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 10:30 am Заглавие: За Сашо |
|
|
Съгласен съм Сашо за някой неща. Евала ти на тебе и на другите които в профеионален план рендвате не кич а само неща които ви харесват, пожелавам си и аз така някой ден. Още по яко е и ако имате време да си нагласите маповете, тая кухня е за срок 2 дни след малко ще пусна и хола към нея който стана за ден и половина с един тест само да видя светлините. Понеже стават добре като осветление и ме кефи за тва пускам да се радват хората. Колкото до атомните бомби има разлика между фото реализъм и очко реализъм колега. Врея работи на базата на фотореализма и требва да се рендни или на три експозиции минимум или да се сейва у 32 бит и да се маскира външната светлина. Проблема е, че няма кой да ти плати в случая и за фотографски услуги. Ако пуснат едно конкурсче с добри награди у графилка с радост да си премерим възможносттите. Успех на всички. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 10:43 am Заглавие: |
|
|
Аз да попитам, чисто конструктивно, колко дълбоки идват шкафовете и чекмеджетата в островната част. Винарните от двете страни ми се струват, че изяждат бая голяма част от вътрешното пространство, което го прави неефективно. Ако идеята е била в тази част чекмеджетата да не са по дълбоки от 20см и само централният модул да има нормална дълбочина, оттеглям въпроса си.
Иначе вида на рендърите вероятно оправдават предназначението си и ако съм клиент на мен ще ми е достатъчно да придобия представа. Разбира се зависи за колко си продал услугите си. Ако са налели пари, трябва и качеството по отношение на детайлите да е на ниво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 10:46 am Заглавие: Livingroom |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 12:04 pm Заглавие: Re: За Сашо |
|
|
de`Medici написа: | Колкото до атомните бомби има разлика между фото реализъм и очко реализъм колега. Врея работи на базата на фотореализма и требва да се рендни или на три експозиции минимум или да се сейва у 32 бит и да се маскира външната светлина. |
Пределно ясно ми е че като се снима интериор, екстериора през прозореца прегаря...но точно това имам предвид-че през прозореца влиза уж супер много светлина, а това не отговаря на осветеността ти вътре..да не говорим че пуснат лампи на светло, освен ако клиента не те е накарал, е супер странно решение. Щом си свършил работата и си взел парите-хубаво..има такива които са доволни от нивото което са достигнали, има и такива които искат да се развият..реших че си от вторите и затова ти посочих някои неща които за мен не са ок, както и колегата след мен. Щом си от първите-ок, ще си трая, и само аплаузи оттук нататък.
Колкото до това че не се пуска нищо-100% от нещата които правя на този етап са с клауза за конфиденциалност и се сещаш че няма как да си ги турям във фейсбук или по форуми. А за неща за кеф, за съжаление не остава време. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2012 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Шкафчетата на острова дето са пред винарната са декорация. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2012 3:26 pm Заглавие: Fix and update |
|
|
Малко фикс на картинката на кухнята, че ме дразнеха, и малко ъпдате
на помещенията които са готови. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2012 12:14 am Заглавие: bedroom guest |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2012 10:37 am Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз нищо не разбирам от арх.визия ,но като наблюдател ми харесва как се е получило.
Светлина ,мат'ряли всичко си е на мястото ,определено бих си сготвил нещо в тази кухня :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2012 5:00 am Заглавие: |
|
|
ei tva sa snimki ne luji:O
maniashki neshta evala _________________ chrom.us |