Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 3:24 pm Заглавие: Търся декоративни камъни за стена |
|
|
Здравейте хора,
Някой да знае откъде мога да си купя декоративни изкуствени/естествени камъни под формата на мозайка:
или панели:
Виждал съм в Баумакс и Баухаус, но там е дебело и с поръчка и въобще търся некви вносители или поне специализирани фирми.
Благодаръ в аванс! _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Малко да разясня това на първата картинка са камъни с размери 4-5см. и са наредени/залепени върху мрежа. Демек това е квадрат от наредени камъни, готов за лепене върху стена/под с теракол или друга подобна смес, която запълва фугите между камъните. _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 4:44 pm Заглавие: |
|
|
бат Мучос, да ти кажа много съм ги търсил и аз, засега най евтините са в Баухаус, има един магазин на околовръстното срещу Домко от другат страна, там има големо разнообразие и цените са приемливи, виж там ако не си проверявал досега.
Иначе ако ти се разхожда до Солун знам едни които продават такива чудеса, но много зависи колко ще купиш при тях. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2012 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Чекни по подробно сайта който ти линкнах - има наредени камъни върху мрежа. Обади се с конкретно запитване за квадратура. Ако е по голяма квадратурата правят отстъки. Купувал съм от тях. Камъкът е Индонезииски... :))) Ако не ти харесва като вариант Солун е по-близо... :)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|