Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 3:58 pm Заглавие: |
|
|
ми не си прав, бе юри!
проява на крайно лош вкус и безпределен егоизъм е ако си оправиш грешката овреме и преди да я изтипосаш гордо пред света! представяш ли си скуката която ще настъпи?! световна скука!
vain, евала! и аз като порасна ще стана гений, честно! _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vain
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Така момент на изяснение и просветление :
1 това за гения беше ебавка или ирония по скоро .
2 Не поправено защото тогава не знаех инструмента с който може да се поправи .
3 Кой е казал че искам да се коментира , тук съм за да се хваля :Д |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 4:25 pm Заглавие: |
|
|
В такъв случай- похвалвам те. Четири пъти.
Макар че ти и сам добре си се справяш... Но пък, надали ще навреди ако и другите почнат. Искрено желая още хора да последват примера ми (който, разбира се е бледа имитация на твоя светъл пример) и да почнат да те засипват с похвали така, както пролетния дъжд засипва земята, едва пробуждаща се от мразовитата зима, за да може после цветето на твоята креативност да разцъфти, подсилено от всеобщото одобрение на всеки един от нас, подобно на новия живот, който се заражда благодарение на настъпващата пролет... И после да си намериш високо платена работа в 2D или 3D сферата.
Успех! _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vain
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 6:31 pm Заглавие: |
|
|
оо поласкан съм от поетичната ти душа :Д, изглежда само майтапите разбирате буквално :д д[/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Ех .. изключително носталгична тема :}. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:18 pm Заглавие: |
|
|
няма нищо сложно в зи-то, има някви гледания на уроци, тестване на туулове как работят, малко сабиране на решения при проблемни анатомични места и тук таме това оноа, и като се обърнеш гледаш как са минали 5 години и ти си казваш абе май май... :D _________________ so predictable! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vain
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:20 pm Заглавие: |
|
|
А ако си бях постнал портфолиото тук какво щеше да става :D . Заглавието на темата беше "търся си работа" , не "искам досадници , които да пишат глупости". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:28 pm Заглавие: |
|
|
vain всички сме минали по тоя път, но в момента повечето работни места в тая насока където и да отидеш всеки иска да си топ, или поне да си в час с нещата и малко са хората, които биха ти казали това се прави така, това се прави онака, но всеки би искал да види, че полагаш накаво старание и, че желаеш сериозно да се развиваш :) успех с търсенето и се надявам да се хванеш сериозно с нещата! _________________ so predictable! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Ако си беше постнал портфолиото може би щеше да си си намерил работа... _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Windmaker написа: | Ако си беше постнал портфолиото може би щеше да си си намерил работа... |
da, ne e izkliucheno... a ot gornite ti pisania i tova koeto postna... ne viarvam da se sluchi skoro... osven ako ne pokajesh neshto koeto shte zasluji komentar... bilo tuk ili v drug forum, ako podhoda ti navsiakade e takuv triabva da preosmislish niakoi neshta.. chisto jiteiski:)
jelaia ti uspeh, i poveche rabota po-malko prikazki! Gl hf:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2012 11:12 am Заглавие: |
|
|
vain написа: |
Никой не говори за геометрия , ма ти не ги разбираш тия неща :d . Който ги разбира ги е разбрал . А мойто творение няма какво да се коментира , грешките си ги знаех още докато го правех ;) Следващият ми пост може да се критикува на воля
А и тука забелязвам тенденция , че най-слабите артисти се заяждат най-много :д д |
Имах предвид анатомия, не геометрия..но те и двете не са добре, така че и двата термина важат в случая. Та това по въпроса първо да си избистриш твойта анатомия преди да показваш анатомични грешки на други юзъри(там онова за гърба) които не са тема на разговор в случая.
А и между другото аз си имам добре платена 3Д работа, и ми казваш че съм слаб артист...а ти самият си търсиш такава и нямаш портфолио, така че не знам тогава това какъв артист те прави теб...още по-слаб явно, а? _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2012 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Lupi, cutepoison:
[ ]not mad
[ ]mad
[x]mad as fuck
[x]trollbait |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pow
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 9:25 am Заглавие: |
|
|
Само аз ли чета и си мисля, че темата е пързалка и този, който я е пуснал се забалвява как го приемате на сериозно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 9:42 am Заглавие: |
|
|
Получаваш поощрение... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 11:03 am Заглавие: |
|
|
pow написа: | Само аз ли чета и си мисля, че темата е пързалка и този, който я е пуснал се забалвява как го приемате на сериозно... |
класното тролене е кът напоследък... аз тва не го приемам на сериозно... било то тролинг или не... и в двата случая - лейм скилз! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Battleman
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Може да те наема, да ми скултурираш ноктите на краката. :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Както каза една фина мургава девойка на друга .. докато изхвърляше огромен чувал с боклук .. ''ти си цела скулптуриСКа ма'' :}. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2012 2:33 pm Заглавие: |
|
|
:) |
|
Върнете се в началото |