Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
labtoon

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2012 1:53 am Заглавие: Таблет и Фотошоп |
|
|
Сложих си Photoshop CS5 , обаче с таблета няма онази лекота на рисуване,
както беше с Photoshop CS2 . Смених и компа , с 64 бита съм.
Драйверите на таблета са качени. Но защо като драсна с таблета ,
или се появява една точка , или със закъснение черта , но просто не става да се рисува.
Някой имал ли е подобен проблем? _________________ http://victordelchevart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2012 10:10 am Заглавие: |
|
|
Аз в къщи имам проблем с OpenGL. Като съм го чекнал в Photoshop и бави не само работата с таблета ами всичко, включително и зума. Може там някъде да е проблема. От подобни неща обаче нищо не разбирам, просто споделям. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2012 11:29 am Заглавие: |
|
|
Какъв ти е таблета?
Компютъра не би трябвало да е проблем. Ако няма поддръжка на харуерна акселерация фотошопа си работи на бейсук настройки и няма анимиран зуум и ротейшън на канваса, но не би трябвало да се наблюдават проблеми с комуниказията с таблета освен ако е извън съпорта на новата версия.
Пробвай да инслираш пак по ниска верия на CS за да видиш какво е положението тогава.
Възможно ли е да не си конфигурирал правилно машината, щото с бензин дизелов автомобил не върви...
Вариятни много... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2012 6:30 pm Заглавие: |
|
|
аз съм имал подобен проблем.. драйверите на ваком не са известни с разбирателство с други драйвъри.. при мен се оправи като почнах да ползвам стари драйвъри - конкретно 614-3.. може да помогне, но не е задължително :) има вариант също да се карат със скайп(получават се ЦПУ спайкове и реално фрийзва за кратък момент машината и за това е точката и/или чертичка после).. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 12:30 am Заглавие: |
|
|
Не е това проблема. Търси fix my pen. Това е една програма която ти оправя реговете на. 5-6 простотии в win 7 като фликс, пауздраг и др. Ако не се опрайш ми драсни на soilfest@gmail.com и ще ти го дам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2012 2:20 pm Заглавие: |
|
|
хм незнаех за такава програмка.. полезна информация, мерси Био _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|