Graphilla.com :: Преглед на тема - БГ КОМИКС В KICKSTARTER

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БГ КОМИКС В KICKSTARTER

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Окт 01, 2012 4:11 pm    Заглавие: БГ КОМИКС В KICKSTARTER Отговорете с цитат

Click the pic!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Окт 01, 2012 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Click the pic!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2012 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хей, признавам си - имам нужда от едно рамо с това.
бихте ли били така добри да разпространите линка към кампанията на колкото можете повече места?

не мислете, че очаквам да ми свършите работата - разпространявам флаери, окачам банери, лепя плакати, поствам ъпдейти, шервам в нета, пиша до конкретни хора с молба за шерване, и дори на репортери в таймс и уошингът поуст с молба да напишат статия по темата.. докато не минем 5% от сумата (в момента са 2%), която търсим, дори от кикстартър няма да забележат кампанията за да я шернат на първа страница или да я изпратят по мейл... мислих варианти за банер реклама из интернет, но тарифите са гигантски и просто няма как да си го позволим на този етап... въобще - необходимо е едно супер разпространение на камрпанията. моля, помогнете ми да го изрекламираме този наш кикстартър проект, защото остава половината срок до дедлайна - 15 дни - тоест, и времето е кът.

възниква въпроса - дали е достатъчно добър проекта за да получи необходимото финансиране? не е лошо да споделите какво мислите - ще е полезно. и да добавя, че според мен е екстра. също така - в кикстартър има кампании с много по-нискокачествен арт или истории, които получават ненормално големи суми за реализация. все си мисля, че това, което правим е с качество на световно ниво и заслужава подкрепа.

мерси, предварително на всички, които споделят тази кампания онлайн!
Christian

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2012 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм запознат с бизнеса с комикси, но примерно при флаш игрите има големи сайтове като newgrounds, sponsorship сайт-ове като arcade bomb и т.н. и т.н, смисъл няма ли някакви хорица, които да се занимават специално с разпространение на комикси и да кажем отивате при тях, показвате продукта и те ви казват, давате ни едни пари а ние ви гарантираме едни печалби, иначе успех с начинанието :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети