Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
labtoon

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2012 5:50 pm Заглавие: Таблет проблем |
|
|
От два дни ,когато пускам компа , ми излиза съобщение: " Tablet drivers is not running " .
И двата дни изтривам и наново качвам драйверите на таблета.
Мислех ,че след като преинсталирам драйверите веднъж , няма да имам проблем.
Някой има ли идея защо се получава това ? _________________ http://victordelchevart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2012 11:54 am Заглавие: |
|
|
при мен е обичаен проблем от много време.. само, че при мен е "tablet driver not found" като се опитам да отворя wacom tablet properties..
мойто решение на проблема е да имам наблизо драйвърите, директно ги инсталвам и всичко се оправя.. няма рестарт няма нищо :) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2012 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Понякога драйверите се дънят и трябва да се рестартират. Това става от 'services', които пък си ги изкарваш от админ туловете или от: task manager/services - в долния край на прозореца има бутон. Там търсиш TabletServiceWacom - рестарт. Ако това не сработи рестарт на машината. Ако пък и това не помогне проблема може да е хардуерен. Вероятността да има изгърмял usb порт или нещо друго, което да прецаква връзката. Смени порта, може да се върже таблета на друга машина, за да се види къде може да е проблема и да се изключат различните вероятности по веригата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
labtoon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|