Graphilla.com :: Преглед на тема - Razni raboti......

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Razni raboti......

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 06, 2003 2:25 am    Заглавие: Razni raboti...... Отговорете с цитат

Abe dneska si gledah edin disk ta mi dojde na um da se opitam da napraviq edin 3d....ta eto go rezultata....ima oshte da si poigraq s materiala shtoto nali se seshtate za onqzi otblqsyci ot CD-to....eto nqkolko razlichni izgleda

Za vtorata:
ne se vijdat cvetnite otblqsyci zashtoto svetlinata se pada ot lqvo i prosto otblqsycite kato takiva lipsvat........
A i za topkata - slojena e prosto da podpira ej taka......

A mejdo drugoto eto i edin image-a na neshto deto se vodi za butalo(ama ne e istinsko shtoto si nqmam mnogo tochna predstava kak tochno izglejda edno butalo ama ideqta beshe osvetlenieto....)
http://coldblooded.free-host.com/butalo4.jpg
Ama toq image mejdo drugoto........:)
Bio

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2003 12:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tozi effect ima smisyl da go godish samo v animacia tam e sladkoto( i trudnoto )
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2003 1:27 pm    Заглавие: мм... Отговорете с цитат

не знам, аз още не съм видял къде и как Vray симулира Dispersion, някой да знае?
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 12:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami mejdo drugoto imam edna animacijka i ako q namerq...che ne si spomnqm kyde q zapisah, shte q kacha....
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...ami eto go file-a..RAR-nat mov file e. kachil sym go na bg server zashtoto mi e po-byrzo a sega ne mi se chaka da go kachvam na free-host-a...ako neshto ima problemi s bol-a shte go kacha po-kysno na free-host.com.

Animacijkata e prosto proba...daje Vray-a neshto ne sym go naglasil kato horata ta neshto trepti...

a Nixon: ne znam Vray ili nqkoj drug GI da simulira dispersiq...ama moje i da gresha!?

Ako nqkoj neshto iska i se seshta da kaje...molq da natisne butoncheto "Otgovor" i da si izlee dushata...:)
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 1:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

.....aragh%$#%...

zashto go nqma tozi buton deto mojesh da si popravqsh mneniqta....ta eto go i link-a de:

http://free.bol.bg/coldblooded/CD.rar
Bio

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dispersia imat Brazil i dokolkoto nqkyde 4etox FRender stage 1
No neka ne se vmania4aveme .. tozi efekt se dogajda sas shaderi , ima edin takav va POS na Cebas
Zing

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ам те затва Алиас имат един Дифракшън шадер плугин - ама работи само за Мая :о)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети