Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
cutepoison

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2012 5:48 pm Заглавие: Едно интериорче |
|
|
От доста време не бях правил нещо за кеф, заради работата най-вече и липса на време. Ето едно бързо интериорче за 2-3 часа. Фен съм на съчетанието на модерни мебели с битови предмети вкарани в дизайна на интериора, и мисля още да развия идеята, с цел реална(лична)реализация някой ден.
Мисля че има още работа по материала на пода, килима, и на тухлите..Също се нуждае от някой детайл върху масичките. Също пластиката на тухлите нещо се изгуби около прозореца. Смятам и таванът да придобие по-индустриален характер-греди, железа и пр. Самите палети са от една сцена на oleg grofimov. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2012 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Привет, ако сложиш върху масичките боклучета "тип ала Икеа" сцената, само би спечелила! Също самите масички ми стоят незавършени. Ако сложиш и отдолу дъски, така както отгоре, самата форма ще стане монолитна и завършена. А и не би било лошо, да има дистанционери между дървото и стъклото. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2012 8:50 pm Заглавие: |
|
|
чак сега(на втори преглед) забеляазх че масите са на колелца. като цяло сенките и осветлението не са съвсем ок, това и още малко работа върху материала на тухлите и сцената ще е много по-добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 8:57 am Заглавие: |
|
|
Тва си е евро палет и ненужно си махнал долната скара. Масата не става по-интересна, а губи от оригиналната си идея. Лично мен, стъклото отгоре също не ме кефи, като решение. Композицията трябва още да се насити с живот. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Също така го има и решението с масата из интернет, ето виж и тук 1:1 с моя рендер
http://eitaka.com/masa-ot-evro-palet-fgi.html
(аз още горе писах че палетите са от един 3Д блог и не претендирам за създаването им, но съм сигурен че дизайна си е ткаъв на палета) _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Нищо подобно ама.... твойта маса няма нищо общо с посочената реална такава. Реалната... е лакирана, без стъкло... пригодена за уютна атмосфера. Твойта е... дърво на шупли дето само да мине някой покрай него и ще те одере... да не говорим за островърхоро стъкло дето как е закачено ... никой не знае.
Но.. всъщност масата няма значение тук. На този интериор проблема му е всичко. Имаме лампа дето е примерно 200лв, в същия момент на стената имаме фотогравия която в този размер е поне 500-600лв. Значи някакъв човек, който може да даде за фото на стената 600лв... ще ходи да си сглоби сам тъпа маса. Ще живее в апатамент, дето радиатора е от 70-та година на миналия век (естествено е мръсен, а щом е мръсен от вън от вътре е...), колело-антика на стената (?!?), паркет на пода с фуги в които може да ти влезе малкия пръст в тях и т.н...... но с модерна бяла! гарнитура.... много странен човек трябва да живее тук.
Отделно материалите на всички неща с изключение на стъклото са някакви странни. Но както казах... проблема тук е всичко... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2012 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Ами в случая коментирахме там за долната скара т.е. структурата...а тя е същата. За самия материал и стъклото нищо не съм казал.
Не бих казал, че съм сигурен какво поражда леко язвителните ти тон и сравнения ама нейсе..все едно е първия интериор със едновремешни стари елементи (радиатора, колелото, etc.)
И кое на материалите им е странно...на мен ми изглеждат така както съм си ги представял, като смятам че пода и тухлите имат още работа(което съм написал още в първи пост)
Все пак, мерси за коментара, всичко е полезно. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2012 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Няма язвителен тон. Казал съм го така, като щях да го кажа ако бяхме на масата. И бих казал същото на който и да е. Мислех да го изкоментирам това още когато го постна, ама нещо се разсеях.
Аз на твое място бих се възползвал от тези коментари, независимо как ти се струват и дали ти харесват, така че повече да обмисляш какво да слагаш в рендерите си. Останалите неща дето ще ги напишеш са си оправдания. Реално в сцената, в момента има два добри модела, дивана и колелото, който обаче не си правил ти, но пък изглеждат кофти изрендвани. Което говори изключително лошо, щом това е сцена която правиш за удоволствие и лично развитие... мхм мхм..
Сега разбрах, че работиш във Вертекс. Много поздрави на Ръш :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desiGnN

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2012 1:56 am Заглавие: |
|
|
Имаш още доста работа :) вслушай се в bethoven
поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2014 6:25 pm Заглавие: |
|
|
да не правя нова тема, едно ново интериорче, пак за кеф. тествал съм различен тип осветление, какъвто рядко ползвам за интериори, моделите има от evermotion и viz-people.
 _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|